¿Els Botons De Volum De l'iPhone No Funcionen? Aquí Està La Solució!

Los Botones De Volumen Del Iphone No FuncionanProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Els botons de volum del teu iPhone no funcionen i no saps per què. Els sons es reprodueixen a un volum massa suau o fort i això comença a ser frustrant. En aquest sentit, li explicaré què fer quan els botons de volum del teu iPhone no funcionen .Estan Els Botons embussats o Pots pressionar?

Aquestes són les primeres preguntes que t'has de fer quan els botons de volum del teu iPhone no funcionen:  1. Estan els botons encallats de manera que no puc pressionar?
  2. Pots pressionar els botons cap avall, però no passa res a la pantalla?

Cada problema té un conjunt únic de passos de solució de problemes, de manera que desglossaré aquest article abordant l'escenari 1 primer i el segon escenari segon.Usa El Control Lliscant De Volum A La Aplicació Ajustaments

Tot i que els botons físics de volum del teu iPhone no funcionen, sempre pots ajustar el volum de la melodia a l'aplicació de configuració. Dirigeix-te a Configuració -> Sons . Per ajustar el volum de l'timbre, usa un dit per arrossegar el control lliscant.

iPhone 6 no es mostra després de substituir la pantalla

Com més a l'esquerra arrossegaments el control lliscant, més baix serà el volum de la teva iPhone. Com més a la dreta arrossegaments el control lliscant, més fort sonarà. Quan arrossegaments el control lliscant, apareixerà una finestra emergent al centre de la pantalla per informar-te que s'ha ajustat el volum de el timbre.Les aplicacions que reprodueixen cançons, podcasts o vídeos també tindran un control lliscant que pots utilitzar per ajustar el volum. Per exemple, donem una ullada a l'aplicació Música. A prop de la part inferior de la pantalla, veuràs un control lliscant horitzontal que pots utilitzar per ajustar el volum de la cançó que escoltes. L'aplicació Podcasts i les seves aplicacions de transmissió de vídeo favorites també tindran un disseny similar.

'Els Botons D'Volum Del meu iPhone estan encallats!

Desafortunadament, si els botons de volum estan completament encallats, no hi ha molt que puguis fer. La majoria de les vegades, les fundes de goma barates poden embussar els botons del teu iPhone. Intenta treure la funda del teu iPhone i pressionar els botons de volum novament.

Si encara estan encallats, probablement hauràs de reparar el teu iPhone. ¡Desplaça't fins a la part inferior d'aquest article per a explorar les opcions de reparació de botó de volum!

única raça de gos esmentada a la bíblia

Una Solució Temporal Per Els Botons D'Volum encallats

Si els botons de volum estan encallats i no pots reparar el teu iPhone ara, pots utilitzar AssistiveTouch! AssistiveTouch col·loca un botó virtual a la pantalla del teu iPhone que té moltes de les mateixes funcions que els botons físics.

Per activar AssistiveTouch, dirigeix-te a Configuració - >> Accessibilitat -> Tocar -> AssistiveTouch . Encén l'interruptor al costat de AssistiveTouch: apareixerà el botó virtual.

activeu Assistivetouch ios 13

Per utilitzar AssistiveTouch com botó de volum, toca el botó virtual i toca dispositiu . Veuràs una opció per ajustar el volum cap amunt o cap avall, ¡com pots fer amb els botons físics de volum!

com activar la cerca del meu iPhone des de l'ordinador

Puc Pressionar Els Botons D'Volum, ¡Però No Passa Res!

Si encara pots pressionar els botons de volum, pots tenir sort! Tot i que no passa res quan pressiones els botons de volum, això podria ser el resultat d'un problema de programari . Segueix els passos de solució de problemes a continuació per diagnosticar i corregir la veritable raó per la qual els botons de volum del teu iPhone no funcionen.

Reinici forçat del teu iPhone

És possible que el programari s'hagi encallat i hagi congelat el teu iPhone. Llavors, quan pressiones els botons de volum al teu iPhone, no passa res. A l'forçar un reinici, el teu iPhone es veurà obligat a apagar i tornar a encendre. El reinici forçat descongelarà teu iPhone i, amb sort, solucionarà el problema de el botó de volum.

Hi ha algunes formes diferents de forçar un reinici i varien segons el model d'iPhone que tinguis:

  • iPhone 6s i models anteriors : Mantingues pressionat el botó d'encesa i el botó d'inici simultàniament fins que aparegui el logotip d'Apple.
  • iPhone 7 i iPhone 7 Plus : Pressiona i manté pressionat simultàniament el botó d'encesa i el botó de volum fins que aparegui el logotip d'Apple.
  • iPhone 8, 8 Plus i X : Pressiona i deixa anar el botó per pujar el volum, pressiona i deixa anar el botó per pujar el volum, després pressiona i mantingues premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple.

Activa Ajustar Amb Botons

Si estàs tractant d'augmentar o disminuir el volum de l'timbre del teu iPhone usant els botons de volum, assegurat que Ajustar Amb Botons estigui activat. Si aquest Ajust està desactivat, els botons de volum només d'ajustar el volum del so per a coses com música, podcasts i vídeos quan es reprodueixin a través d'auriculars o els altaveus del teu iPhone.

Dirigeix-te a A justes -> Sons i activa l'interruptor al costat de Ajustar amb botons. ¡Sabràs que està encès quan l'interruptor estigui en verd!

Posa teu iPhone En Mode DFU

Una restauració DFU (actualització de firmware de el dispositiu) és el tipus més profund de restauració que pots fer en un iPhone. La 'F' en DFU significa firmware , La programació de la teva iPhone que controla el maquinari. Si els botons de volum no funcionen, posar el teu iPhone en mode DFU i restaurar- podria solucionar el problema!

Reparació De Els Botons De Volum

Si els botons de volum encara no funcionen després d'haver realitzat una restauració DFU, probablement hauràs de reparar el teu iPhone. En els primers iPhone, els botons de volum trencats no eren un gran problema perquè tot el que feien era ajustar el volum. Ara, els botons de volum són molt més importants perquè es fan servir per prendre captures de pantalla en l'iPhone X i reiniciar l'iPhone 7, 8 i X.

una pregària per a algú operat

Programa una cita a la teva Botiga Apple local i esbrina el que poden fer per la teva iPhone. també recomanem Pols , Una empresa de reparació d'iPhone que t'envia un tècnic certificat directament a la teva llar o oficina. Arreglaran els botons de volum trencats a l'acte i cobriran la reparació amb una garantia de per vida.

Puja El Volum!

Els teus botons de volum estan funcionant de nou! La propera vegada que els botons de volum del teu iPhone no funcionin, sabràs a on anar per solucionar el problema. ¡Déjame un comentari a sota i m'ho dius a mi saber quina solució va resoldre el problema del teu iPhone!

gràcies,
David L.