Com puc trobar el meu iPhone des d'un ordinador? La manera més fàcil!

How Do I Find My Iphone From ComputerProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Manteniu els vostres amics a prop i el vostre iPhone més a prop. Encara que tingueu cura, és possible que desaparegui el vostre iPhone. Tant si es perd en un munt de bugaderia com si s’obre pas per la ciutat en un Uber, és bo saber trobar l’iPhone des d’un ordinador. En aquest article, us ho mostraré com utilitzar Find My iPhone des d'un ordinador de manera que pugueu trobar el vostre iPhone que falta immediatament.Què és trobar el meu iPhone?

Find My iPhone us permet trobar l’iPhone, el Mac, l’iPad, l’iPod o l’Apple Watch quan es perdin o us roben. Podeu trobar-los amb el fitxer Cerca iPhone aplicació a l'iPhone, l'iPad o l'iPod, o bé podeu utilitzar l'ordinador per localitzar els vostres dispositius. Més informació en un segon.Com funciona el meu iPhone?

Troba el meu iPhone funciona mitjançant Serveis de localització (inclòs el GPS, les torres mòbils i molt més) al vostre iPhone per mostrar la ubicació del vostre iPhone al mapa. Hi ha altres funcions interessants disponibles en línia que us poden ajudar a trobar o protegir el vostre iPhone. Però més sobre aquestes en un minut.l'iPhone no s'apagarà

Com puc utilitzar Find My iPhone des d'un ordinador?

Per utilitzar Find My iPhone des d'un ordinador, aneu a icloud.com/find i inicieu sessió amb el vostre ID i contrasenya d’Apple. Tots els vostres dispositius apareixeran en un mapa. Aixeta Tots els dispositius a la part superior de la pantalla per veure una llista de tots els dispositius que tenen activat Find My iPhone i que estan enllaçats amb el vostre ID d’Apple. Toqueu el nom de cada dispositiu per reproduir un so, posar el dispositiu en mode perdut o esborrar-lo.

On

Un cop hi sigueu, veureu un mapa amb un punt verd que us mostra la ubicació aproximada del vostre iPhone, iPad o iPod. Sempre que estigui configurat correctament, el servei funciona fins i tot per trobar l’ordinador Apple Watch o Mac. Això és bastant increïble!

Espera! Troba el meu iPhone no funciona

Perquè Find My iPhone funcioni, han de passar dues coses:1. Find My iPhone ha d'estar habilitat al vostre iPhone, iPad o iPod

Podeu comprovar si Find My iPhone està activat si aneu a Configuració -> iCloud -> Cerca el meu iPhone .

En aquest menú, assegureu-vos que el commutador situat al costat de Cerca el meu iPhone estigui activat. Si no és així, només cal que toqueu el commutador. Hauria de posar-se verd, per fer-vos saber que està activat.

Mentre hi sigueu, us recomano que us assegureu que l'opció Envia la darrera ubicació també estigui activada. Això permet al vostre iPhone enviar automàticament a Apple la ubicació de l’iPhone quan la bateria s’esgoti. D’aquesta manera, fins i tot si la bateria es mor, podeu esbrinar on es troba l’iPhone (sempre que ningú el mogui).

Què significa la bateria groga d'iPhone?

2. Find My iPhone ha d'estar activat a Serveis d'ubicació

Si Find My iPhone està configurat al vostre iPhone i està en línia, però Find My iPhone encara no funciona, consulteu la pestanya Serveis d'ubicació. Els serveis d’ubicació haurien d’estar habilitats a Find My iPhone. Per comprovar-ho, aneu a Configuració -> Privadesa -> Serveis d'ubicació . Desplaceu-vos per la llista d'aplicacions fins arribar a Cerca iPhone. Aquesta opció s'hauria de configurar en Mentre utilitzeu l'aplicació. Si no ho és, toqueu Cerca iPhone i seleccioneu Mentre utilitzeu l'aplicació. Voila!

Ús de Find My iPhone a iCloud.com

Find My iPhone des d’un ordinador només funciona si l’iPhone està en línia. Si no és així, el lloc web d'iCloud tindrà un punt gris al costat de l'última ubicació coneguda de l'iPhone. Podeu configurar el programa per informar-vos la propera vegada que el vostre iPhone que falti es connecti. Simplement feu clic a Tots els dispositius menú desplegable i trieu el vostre iPhone.

Ara hi hauria d’haver un quadre a l’extrem superior dret de la finestra del navegador. Aquí és on passa la màgia. Si el vostre iPhone no té connexió, podeu marcar la casella que hi ha al costat d’on diu Avisa'm quan es trobi .

Aquesta mateixa caixa té algunes opcions divertides. Podeu activar una alarma al vostre iPhone des de la pàgina del navegador web. Només cal triar Reproduir so .

Si el vostre iPhone no es perd als coixins del sofà i l'alarma no us ajuda a trobar-lo, podeu utilitzar aquest lloc web per posar-hi el vostre iPhone Mode perdut . El mode perdut us permet mostrar un número de contacte alternatiu a la pantalla de l'iPhone, de manera que si algú el troba, us el pot tornar a recuperar.

Però si totes aquestes funcions no ajuden o si creieu que algú pot haver pres el vostre iPhone, podeu esborrar-lo de la mateixa pàgina. Només cal triar Esborra l'iPhone .

Ara ja sabeu fer servir Find My iPhone des d'un ordinador

La propera vegada que desaparegui el vostre millor amic digital, espero que aquest tutorial us ajudi. L’ús de Find My iPhone des d’un ordinador és una manera senzilla de mantenir el vostre iPhone segur i assegurar-vos que us reuniu amb el mínim drama possible.

Ja heu perdut el vostre iPhone abans? L’ús de Find My iPhone des d’un ordinador va salvar el dia? Expliqueu-nos-ho a la secció de comentaris següent. Ens encanta saber de vosaltres!