iTunes no reconeix l'iPhone? Aquí teniu Per què i la solució real?

Itunes Not Recognizing IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Heu connectat l’iPhone a l’ordinador, però no passa res. Per qualsevol motiu, iTunes no reconeixerà el vostre iPhone. En aquest article, ho faré expliqueu per què iTunes no reconeix el vostre iPhone i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !Per què iTunes no reconeix el meu iPhone?

iTunes no reconeix l'iPhone a causa d'un problema amb el cable Lightning, el port Lightning de l'iPhone, el port USB de l'ordinador o el programari de l'iPhone o de l'ordinador. Els passos següents us mostraran com solucionar el problema quan iTunes no reconeix el vostre iPhone.Comproveu el cable Lightning

És possible que iTunes no reconegui l'iPhone perquè hi ha un problema amb el cable Lightning. Si el cable Lightning està danyat, és possible que no pugui connectar l'iPhone a l'ordinador.Inspeccioneu ràpidament el cable Lightning i comproveu si hi ha danys o trencaments. Si creieu que hi ha un problema amb el cable Lightning, proveu d'utilitzar el d'un amic. Si l’ordinador té diversos ports USB, proveu d’utilitzar-ne un de diferent.

El vostre cable té la certificació MFi?

La certificació MFi és essencialment el 'segell d'aprovació' d'Apple per als cables de l'iPhone. Els cables Lightning certificats per MFi són segurs d’utilitzar amb el vostre iPhone.En general, els cables econòmics que trobareu a la vostra botiga o benzinera locals no tenen la certificació MFi i poden causar greus danys al vostre iPhone. Poden sobreescalfar i danyar els components interns del vostre iPhone.

l'iPhone no es connectarà al wifi amb la contrasenya correcta

Si busqueu un cable d’iPhone certificat per MFi, consulteu els que hi ha a dins L’aparador d’Amazon de Payette Forward !

Inspeccioneu el port Lightning del vostre iPhone

A continuació, comproveu el port Lightning del vostre iPhone:si està obstruït amb deixalles, és possible que no es pugui connectar als connectors del moll del cable Lightning.

per què no restauro el meu iPhone?

Agafa una llanterna i examina de prop l’interior del port Lightning. Si veieu alguna deixalla, escombraries o altres residus dins del port Lightning, netegeu-los amb un raspall antiestàtic o un raspall de dents nou i no utilitzat.

Actualització a la darrera versió d'iTunes

Si l’ordinador utilitza una versió antiga d’iTunes, és possible que no reconegui el vostre iPhone. Comprovem si hi ha disponible una actualització d’iTunes.

Si teniu un Mac, obriu l'App Store i feu clic a Actualitzacions a la part superior de la pantalla. Si hi ha una actualització d'iTunes disponible, feu clic a Actualització a la seva dreta. Si l’iTunes està actualitzat, no veureu el botó Actualitza.

Si teniu un ordinador Windows, obriu iTunes i feu clic a la pestanya Ajuda a la part superior de la pantalla. A continuació, feu clic a Buscar actualitzacions . Si hi ha una actualització disponible, seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla per actualitzar iTunes.

Reinicieu l'iPhone

És possible que un error de programari menor impedeixi que iTunes reconegui el vostre iPhone. Podem intentar solucionar aquest potencial problema reiniciant l'iPhone. La manera d’apagar l’iPhone depèn de la que tingueu:

  • iPhone X : Manteniu premut tant el botó lateral com qualsevol dels botons de volum fins que aparegui el control lliscant. Feu lliscar el dit d’engegada d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Al cap d’uns segons, manteniu premut només el botó lateral fins que el logotip d’Apple parpellegi al centre de la pantalla.
  • Tots els altres iPhones : Manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix. Feu lliscar la icona d'alimentació en blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada fins que vegeu el logotip d’Apple a la pantalla.

Mentre hi estigueu, proveu de reiniciar també l'ordinador. També és susceptible a bloquejos de programari, cosa que podria evitar que iTunes reconegui el vostre iPhone.

Assegureu-vos de tocar 'Confiar en aquest ordinador'

De tant en tant, veureu una finestra emergent que us demana si voleu que el vostre iPhone confiï en el vostre equip. Aquesta finestra emergent sempre apareix la primera vegada que connecteu l'iPhone a un equip nou. En confiar en el vostre ordinador, doneu a l’iPhone la possibilitat de connectar-se a iTunes.

No es restaurarà l'iPhone 6

És probable que iTunes no reconegui el vostre iPhone perquè no confia en el vostre ordinador. Si veieu el text 'Confieu en aquest ordinador?' finestra emergent, toqueu sempre Confiança si és el vostre ordinador personal!

Vaig tocar accidentalment 'No confieu'.

Si accidentalment heu premut 'No confieu' quan va aparèixer l'actualització, aneu a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix la ubicació i la privadesa .

La propera vegada que connecteu l'iPhone a l'ordinador, veureu el missatge 'Confieu en aquest equip?' emergent una vegada més. Aquesta vegada, assegureu-vos de tocar Confiança !

Actualitzeu el programari del vostre ordinador

Els equips que executen versions antigues de programari de tant en tant poden trobar-se amb fallades i errors menors. Actualitzar a la versió més recent del programari de l’ordinador és una manera ràpida d’intentar solucionar el problema.

per què el meu telèfon continua vibrant

Si teniu un Mac, feu clic al logotip d'Apple a l'extrem superior esquerre de la pantalla. A continuació, feu clic a Quant a aquest Mac -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, feu clic a Actualització . Si no hi ha actualització disponible, passeu al següent pas.

Si no teniu un Mac, consulteu-ho el nostre article que se centra més específicament en les correccions de PC . Passos com la reinstal·lació del controlador USB del dispositiu mòbil Apple de vegades poden solucionar el problema quan iTunes no reconeix el vostre iPhone.

Consulteu la informació del sistema o l'informe del sistema del vostre Mac

Si iTunes encara no reconeix el vostre iPhone, hi ha un darrer pas per solucionar problemes de programari. Revisarem la informació del sistema o l’informe del sistema del vostre iPhone per veure si el vostre iPhone apareix a l’arbre del dispositiu USB.

Primer, manteniu premuda la tecla Opció i feu clic al logotip d'Apple a l'extrem superior esquerre de la pantalla i feu clic Informació del sistema o bé Informe del sistema . Si el vostre Mac diu Informació del sistema, feu clic a Informe del sistema quan aparegui la finestra emergent.

feu clic a informe del sistema al Mac

Ara que esteu a la pantalla Informe del sistema, feu clic a l’opció USB que hi ha a la part esquerra de la pantalla.

Si el vostre iPhone no apareix en aquest menú, és probable que hi hagi un problema de maquinari que impedeixi a iTunes reconèixer el vostre iPhone. Pot ser un problema amb el cable Lightning, un port USB o el port de càrrega de l'iPhone. Vaig a tractar això amb més detall al següent pas.

l'iPhone 5s no es carrega quan està endollat

Si el vostre iPhone apareix en aquest menú, hi ha un programari de tercers que impedeix que iTunes reconegui el vostre iPhone. Moltes vegades, el programari de tercers és una mena de programa de seguretat. Consulteu la guia d'Apple a resolució de problemes entre programes de programari de tercers i iTunes per obtenir ajuda addicional.

Opcions de reparació

Si iTunes encara no reconeix el vostre iPhone, és hora de pensar en les opcions de reparació. A hores d’ara, espero haver-vos ajudat a determinar què causa el problema. Si és el vostre cable Lightning, n’haureu d’aconseguir un de nou o en demanar-ne un en préstec a un amic. És possible que pugueu obtenir un cable de recanvi a l'Apple Store si el vostre iPhone està cobert per AppleCare +.

Si es tracta d’un port USB, és possible que hàgiu de reparar l’ordinador si cap dels ports USB no funciona. També és possible que l’extrem USB del cable Lightning de l’iPhone sigui el problema, així que assegureu-vos d’haver provat de connectar diversos dispositius a l’ordinador mitjançant el port USB.

Si el port Lightning del vostre iPhone causa el problema, és possible que hàgiu de reparar-lo. Si el vostre iPhone està cobert per AppleCare +, programa una cita al Genius Bar i dirigiu-vos a la vostra Apple Store local.

Si el vostre iPhone no està cobert per AppleCare + o si necessiteu solucionar-lo immediatament, us recomanem Pols . Puls és una empresa de reparació a la carta que us enviarà directament un tècnic certificat. Arranjaran l’iPhone in situ i la reparació quedarà coberta amb una garantia de per vida.

Et reconec ara!

iTunes torna a reconèixer el vostre iPhone i finalment podeu sincronitzar-los. La propera vegada que iTunes no reconegui el vostre iPhone, sabreu exactament com solucionar el problema. Deixeu un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPhone.

Gràcies per llegir,
David L.