L’iPhone SE 2 és impermeable? Aquí teniu La veritat!

Is Iphone Se 2 Waterproof

L’iPhone SE 2 s’acaba de llançar i en voleu saber més. Us pregunteu si l’iPhone SE 2 és resistent a l’aigua com altres telèfons intel·ligents nous. En aquest article, respondré a la pregunta: és l’iPhone SE 2 impermeable ?

L’iPhone SE 2 és impermeable?

Tècnicament, l’iPhone SE 2 és resistent a l’aigua i no impermeable. L'iPhone SE de 2a generació té un índex de protecció d'entrada IP67. Això significa que està dissenyat per ser resistent a l’aigua quan es submergeix en un metre d’aigua durant fins a trenta minuts.Què significa IP67?

Els iPhones es classifiquen en funció de la resistència a la pols i a l’aigua mitjançant un Classificació IP . IP significa protecció contra l’entrada o bé protecció internacional . Als dispositius classificats en aquesta escala se'ls assigna una puntuació de 0-6 (primer nombre) per a la resistència a la pols i 0-8 (segon número) per a la resistència a l'aigua. Com més gran sigui el nombre, millor serà la puntuació.Molts telèfons intel·ligents de primera línia, inclòs el Samsung Galaxy S20 i iPhone 11 Pro Max , tenen proteccions d’entrada IP68.Tot i que l’iPhone SE 2 no és tan resistent a l’aigua com altres telèfons intel·ligents llançats recentment, hauria de sobreviure si el deixeu caure al vàter o a la piscina. No espereu que sigui completament funcional si es deixa caure al fons d’un llac.

Podeu ajudar a mantenir el vostre iPhone SE (2a generació) protegit comprant una bossa de telèfon impermeable. Consulteu el nostre altre article per obtenir més informació sobre millors bosses de telèfon impermeables !

Estan protegits per AppleCare els danys causats per l'aigua?

Danys per líquids no està cobert per AppleCare +. La capacitat de resistència a l'aigua de qualsevol telèfon marcat com a 'impermeable' es degrada amb el pas del temps. Els fabricants no poden garantir que el telèfon sobreviurà a una exposició prolongada a l’aigua.Tanmateix, els danys causats per líquids cauen en un dany accidental, que té una deduïble inferior a la d’un reemplaçament habitual. AppleCare + cobreix dos incidents de danys accidentals. Tu pots comproveu si el vostre iPhone SE 2 està cobert introduint el seu número de sèrie al lloc web d’Apple.

Resistència a l'aigua de l'iPhone SE 2: explicat!

Esperem que aquest article us ajudi a explicar la resistència a l’aigua de l’iPhone SE 2. La propera vegada que algú us pregunti si l’iPhone SE 2 és impermeable, sabreu exactament què heu de dir. Deixa un comentari a continuació si tens cap més pregunta.