L’iPhone SE 2 és impermeable? Aquí teniu La veritat!

Is Iphone Se 2 WaterproofProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

L’iPhone SE 2 s’acaba de llançar i en voleu saber més. Us pregunteu si l’iPhone SE 2 és resistent a l’aigua com altres telèfons intel·ligents nous. En aquest article, respondré a la pregunta: és l’iPhone SE 2 impermeable ?L’iPhone SE 2 és impermeable?

Tècnicament, l’iPhone SE 2 és resistent a l’aigua i no impermeable. L'iPhone SE de 2a generació té un índex de protecció d'entrada IP67. Això significa que està dissenyat per ser resistent a l’aigua quan es submergeix en un metre d’aigua durant fins a trenta minuts.Què significa IP67?

Els iPhones es classifiquen en funció de la resistència a la pols i a l’aigua mitjançant un Classificació IP . IP significa protecció contra l’entrada o bé protecció internacional . Als dispositius classificats en aquesta escala se'ls assigna una puntuació de 0-6 (primer nombre) per a la resistència a la pols i 0-8 (segon número) per a la resistència a l'aigua. Com més gran sigui el nombre, millor serà la puntuació.Molts telèfons intel·ligents de primera línia, inclòs el Samsung Galaxy S20 i iPhone 11 Pro Max , tenen proteccions d’entrada IP68.

Tot i que l’iPhone SE 2 no és tan resistent a l’aigua com altres telèfons intel·ligents llançats recentment, hauria de sobreviure si el deixeu caure al vàter o a la piscina. No espereu que sigui completament funcional si es deixa caure al fons d’un llac.

Podeu ajudar a mantenir el vostre iPhone SE (2a generació) protegit comprant una bossa de telèfon impermeable. Consulteu el nostre altre article per obtenir més informació sobre millors bosses de telèfon impermeables !Estan protegits per AppleCare els danys causats per l'aigua?

Danys per líquids no està cobert per AppleCare +. La capacitat de resistència a l'aigua de qualsevol telèfon marcat com a 'impermeable' es degrada amb el pas del temps. Els fabricants no poden garantir que el telèfon sobreviurà a una exposició prolongada a l’aigua.

Tanmateix, els danys causats per líquids cauen en un dany accidental, que té una deduïble inferior a la d’un reemplaçament habitual. AppleCare + cobreix dos incidents de danys accidentals. Tu pots comproveu si el vostre iPhone SE 2 està cobert introduint el seu número de sèrie al lloc web d’Apple.

Resistència a l'aigua de l'iPhone SE 2: explicat!

Esperem que aquest article us ajudi a explicar la resistència a l’aigua de l’iPhone SE 2. La propera vegada que algú us pregunti si l’iPhone SE 2 és impermeable, sabreu exactament què heu de dir. Deixa un comentari a continuació si tens cap més pregunta.