L'iPhone X és l'iPhone 10? Ja sigui per dir 'iPhone X' o 'iPhone Ten'.

Is Iphone X Iphone 10

Heu sentit a parlar de l’iPhone X, però us pregunteu com es pronuncia: és la lletra X o el número 10? En aquest article t’explicaré com es diu iPhone X i per què es pronuncia l’iPhone X tal com és.

preu per legalitzar actuacions americanes

L'iPhone X es pronuncia iPhone 10 (deu)?

L'iPhone X es pronuncia 'iPhone 10' o 'iPhone ten', no iPhone i la lletra X. 'X' és el número romà de 10, i Apple va optar per commemorar el 10è aniversari de l'iPhone anomenant el seu nou telèfon iPhone X.Apple ho ha fet abans

Al 2001, sis anys abans que es publiqués l’iPhone, Apple va escollir anomenar la desena versió del seu sistema operatiu Macintosh Mac OS X, no Mac OS 10. Tot i que és possible que tú (i jo, fins que vaig treballar a Apple i em van corregir) deia “Mac OS” i la lletra X, la pronunciació correcta era “Mac OS 10”.

Els antics hàbits són difícils de trencar

Fins i tot com a friki d'Apple, encara vaig dir que em vaig atrapar dient 'Mac OS X' (no 10) durant anys després d'haver descobert la manera correcta de pronunciar-lo. És ara o mai. Comencem a dir 'iPhone 10' ('iPhone ten') abans que l'iPhone X es converteixi en un cable intel·ligent.

L'iPhone X és l'iPhone 10

Estic segur que Apple no va fer encara més difícil la nostra vida amb el llançament de l'iPhone X. Com a ex tècnic d'Apple que va entrar a la sala Genius dient 'Mac OS X' (no 'deu'), m'he sentit l’enlluernament de menyspreu nerd.

per què el meu iPad no es connecta al wifi?

Potser no sou un friki, però pronunciar correctament l’iPhone 10 és una manera segura d’obtenir respecte del departament de TI. Una vegada més, dient coses a casa com: 'No carinyo, no tinc un iPhone X. Tinc un iPhone deu. ”Potser no passarà bé tot això.Gràcies per llegir i comparteix-ho amb els teus amics no frikis,
David P.