L'altaveu de l'iPhone no funciona? Aquí teniu la veritable solució.

Iphone Speaker Not WorkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Quan l’altaveu d’un iPhone deixa de funcionar, també ho fan moltes de les funcions que fan que l’iPhone sigui tan fantàstic. La música deixa de reproduir-se, no es poden fer trucades mitjançant l’altaveu i no s’escolta cap 'trucada' quan rep un missatge de text o un correu electrònic o potser l’altaveu de l’iPhone queda apagat. Una cosa és segura: el vostre iPhone utilitza el seu altaveu molt . En aquest article t’explicaré què fer quan un altaveu de l'iPhone no funciona per tant tu pots soluciona definitivament el problema .El meu altaveu de l'iPhone està trencat?

En aquest moment, simplement no ho sabem. Trencat i no treballant hi ha dues coses diferents. Heu de provar de fer una prova d’altaveu de l’iPhone només per veure si no sortirà cap so del vostre telèfon o només alguns sons. Proveu els vostres tons de trucada, sons multimèdia i comproveu si l’altaveu de l’iPhone no funciona durant les trucades.el correu de veu de l'iPhone 5s no es reproduirà

Per determinar Per què l’altaveu de l’iPhone no funcionarà, cal entendre les dues coses que passen cada vegada que l’iPhone emet un so:  1. Programari: El programari del vostre iPhone decideix quin so voleu reproduir i quan voleu reproduir-lo.
  2. Maquinari: L'altaveu integrat de la part inferior de l'iPhone converteix les instruccions del programari en ones de so que podeu sentir.

Què fa que els altaveus de l'iPhone deixin de funcionar?

Programari

Si el programari no funciona, és possible que l’iPhone no estigui enviant els senyals adequats a l’altaveu, de manera que l’altaveu no funciona en absolut o l’altaveu de l’iPhone queda apagat. Aquí teniu les bones notícies: La majoria de problemes de programari es poden solucionar a casa . Malauradament, el maquinari és una història diferent.

Maquinari

L’altaveu de l’iPhone és un dels components amb més danys dels iPhone. Els altaveus produeixen ones sonores quan un tros de material molt prim vibra molt, molt ràpidament. Si el material està malmès cap en certa manera, l’altaveu de l’iPhone pot deixar de funcionar completament, comença a fer-ho sorolls estàtics, o fes el teu Altaveu de l'iPhone apagat.encara més ràpid . Més tard, se n’adonen el problema de la bateria estava sent causat pel programari durant tot el temps.

Com solucionar problemes de l'altaveu de l'iPhone

1. Assegureu-vos que el vostre iPhone no està en silenci

Passa tot el temps. Un client entra a l'Apple Store i solucionem el problema augmentant el volum i girant l'interruptor silenciós a la posició 'Ring'. Consulteu el meu article anomenat El meu iPhone no sonarà si el vostre altaveu està fent alguns sona, però no sona quan rep una trucada.

2. Assegureu-vos que el volum és complet

És fàcil baixar el volum de manera accidental a l’iPhone o girar el commutador silenciós si utilitzeu una funda gran i voluminosa. Desbloqueja l’iPhone i mantén premut el botó d’augment de volum fins que l’iPhone es giri tot el camí de pujada. He treballat amb clients que diuen: 'Oh! Em preguntava on estaven els botons de volum!

Si el volum no augmenta encara que mantingueu premut el botó per augmentar el volum, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Sons i Hàptics . Assegureu-vos que el commutador situat al costat de Canvia amb els botons està activat (sabreu que està activat quan és verd).

com actualitzar la informació de pagament a l'iPhone

Si augmenteu el volum fins a dalt i sentiu que el so es reprodueix molt, molt tranquil·lament, l’altaveu es danyarà. Aneu al darrer pas per obtenir informació sobre les vostres opcions de reparació.

3. Assegureu-vos que el vostre iPhone no està enganxat al mode Auriculars

Quan els auriculars estan connectats a l’iPhone, tot el so es reprodueix a través dels auriculars, no de l’altaveu. Aquí teniu la part complicada: si el vostre iPhone pensa els auriculars estan connectats, però no, l’iPhone intenta reproduir el so mitjançant els auriculars que no hi són .

Això sol passar quan una peça de deixalles o una petita quantitat de líquid entra dins de la presa per a auriculars i 'enganya' l'iPhone perquè es connectin els auriculars. Si veieu Auriculars a sota del control lliscant de volum quan augmenteu o baixeu el volum, consulteu el meu article sobre per què els iPhones es queden bloquejats en mode auriculars? per esbrinar com solucionar-ho.

4. Assegureu-vos que el so no es reprodueix en cap altre lloc (sí, això Llauna Passar)

Els iPhones es tornen a connectar i reprodueixen el so automàticament a través d’altaveus Bluetooth, Apple TV i altres dispositius tan aviat com arribin a l’abast. De vegades, la gent no s’adona que el seu iPhone reprodueix so mitjançant un altre dispositiu de casa o del cotxe. A continuació, es mostren dos exemples de com pot passar això:

  • Teniu un Apple TV connectat al vostre televisor. En algun moment del passat, ja feia servir AirPlay per reproduir música a través dels altaveus del televisor. Quan torneu a casa, l'iPhone es torna a connectar a l'Apple TV i continua reproduint música a través d'ella, però el televisor i els altaveus estan apagats.
  • Feu servir uns auriculars Bluetooth al cotxe. Quan aneu a casa, l’altaveu de l’iPhone deixa de funcionar de sobte, o no? En realitat, el vostre iPhone continua reproduint so a través dels auriculars Bluetooth perquè heu oblidat apagar-lo. (Compte també amb els altaveus Bluetooth!)

Per assegurar-nos que el vostre iPhone no reprodueix música en cap altre lloc, desactivarem el Bluetooth, desconnectarem dels dispositius AirPlay (com el vostre Apple TV) i tornarem a provar de reproduir so. Podeu aconseguir ambdós utilitzant control Center al vostre iPhone.

per què el meu telèfon deixa wifi?

Per activar el Centre de control, utilitzeu el dit per lliscar cap amunt des de la part inferior de la pantalla. Toqueu la icona Bluetooth (al quadre situat a l'extrem superior esquerre del Centre de control) per desactivar el Bluetooth.

apagueu el bluetooth al centre de control

A continuació, manteniu premut el concentrador de música a l'extrem superior dret del Centre de control i toqueu la icona AirPlay. Assegureu-vos que només hi hagi una petita marca de verificació al costat de iPhone . Si l’altaveu torna a funcionar, heu solucionat l’iPhone i heu descobert la causa del problema.

5. Restaureu el vostre iPhone

Només hi ha una manera de ser absolutament segur l’altaveu està trencat i això és restaurar l’iPhone. Primer feu una còpia de seguretat del vostre iPhone i, a continuació, seguiu les meves instruccions del meu article sobre Com restaurar DFU un iPhone , i torneu aquí quan hàgiu acabat.

Un cop finalitzada la restauració, sabreu gairebé immediatament si el problema es resol. Assegureu-vos que l’iPhone no estigui en mode silenci (vegeu el pas 1) i que el volum estigui completament amunt (vegeu el pas 2). Hauríeu d’escoltar els clics del teclat tan bon punt comenceu a escriure la contrasenya Wi-Fi o d’identificador d’Apple com a part del procés de configuració.

Si encara no escolteu res o si l'altaveu de l'iPhone encara està apagat, hem eliminat la possibilitat que el programari de l'iPhone causés el problema i, malauradament, significa que l'altaveu de l'iPhone està trencat. Però no us desespereu: hi ha bones opcions disponibles per reparar un altaveu d’iPhone.

6. Repareu l'altaveu de l'iPhone

Si l’altaveu de l’iPhone està trencat o l’altaveu de l’iPhone està apagat o no funciona durant les trucades, la bona notícia és que Apple fa substituïu els altaveus de l'iPhone tant a la barra Genius com a través del servei de reparació de correu electrònic de el seu lloc web de suport .

També hi ha alternatives menys costoses: una de les nostres preferides és Pols , un servei de reparació d'iPhone que us trobarà en un lloc que trieu en tan sols 60 minuts i repararà l'iPhone al moment. Puls també ofereix una garantia de per vida. Si seguiu la ruta de l’Apple Store, assegureu-vos de fer una cita abans, perquè poden aconseguir-ho realment ocupat!

iPhone, puc escoltar-te!

En aquest punt, ja hem solucionat el programari de l'iPhone o hem determinat que l'altaveu de l'iPhone no funciona a causa d'un problema de maquinari i que sabeu com reparar l'iPhone. Si teniu temps, compartiu com es va adonar per primera vegada que l’altaveu de l’iPhone no funcionava i quina solució us va funcionar a la secció de comentaris de sota, cosa que ajudarà altres persones amb el mateix problema.

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.