Mètode de pagament no vàlid a l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

Invalid Payment Method IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

diferència entre falcons i falcons

El vostre iPhone diu que la vostra forma de pagament no és vàlida i no sabeu per què. Ara no podeu fer compres a iTunes ni a l'App Store. En aquest article, ho faré expliqueu per què diu Mètode de pagament no vàlid al vostre iPhone i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema .Actualitzeu la vostra informació de pagament

Una de les raons més freqüents per què diu Mètode de pagament no vàlid al vostre iPhone és que heu d'actualitzar la informació de pagament. És possible que la vostra forma de pagament actual hagi caducat i que s’hagi d’actualitzar. Si recentment heu obtingut una targeta de crèdit nova, és possible que només hàgiu d’actualitzar la data de caducitat i el número de CVV de la vostra targeta.Obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu Pagament i enviament i introduïu la vostra contrasenya d'identificador d'Apple.A continuació, toqueu la forma de pagament que vulgueu actualitzar. Podeu actualitzar la informació sobre la targeta o desplaçar-vos fins a baix i tocar Canvia la forma de pagament si teniu una targeta nova.

Quan hàgiu actualitzat la informació de pagament, toqueu Desa a l'extrem superior dret de la pantalla.Paga qualsevol factura impagada

No podreu fer compres noves al vostre iPhone si teniu factures o subscripcions pendents de pagar. Obre Configuració i toca El vostre nom -> iTunes i App Store .

Toqueu el vostre ID d'Apple i, a continuació, toqueu Visualitza l'ID d'Apple i introduïu la vostra contrasenya. Aixeta Historial de compres per veure si hi ha compres sense pagar al vostre iPhone. Si teniu compres sense pagar, toqueu-les per actualitzar la vostra informació i efectuar el pagament.

què fer si la pantalla de l'iPhone és negra

Tanqueu la sessió del vostre identificador Apple i torneu a iniciar la sessió

Si la vostra informació de pagament està actualitzada i no teniu cap compra impagada, és hora de solucionar un problema amb el vostre ID d’Apple. Una manera ràpida de solucionar un problema menor amb el vostre ID d’Apple és tancar la sessió i tornar al compte.

Obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior del menú. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Tanca sessió per tancar la sessió del vostre ID d’Apple.

Per tornar a iniciar la sessió a l’identificador d’Apple, obriu Configuració i toqueu el botó Inicia la sessió a la part superior de la pantalla.

Poseu-vos en contacte amb el servei d'assistència d'Apple

Si encara es diu Mètode de pagament no vàlid al vostre iPhone, és hora de contactar amb el servei d'assistència d'Apple. Alguns problemes d’identificació Apple són molt complexos i només poden ser resolts per un representant d’atenció al client d’Apple de nivell superior.

Visita Lloc web d'assistència d'Apple per concertar una cita a una botiga propera o per telèfon amb un representant d’atenció al client.

Pagar per avançat

Heu validat la forma de pagament al vostre iPhone i podeu tornar a fer compres a l'iTunes i a l'App Store. Ara sabreu exactament què cal fer la propera vegada que digui Mètode de pagament no vàlid al vostre iPhone. Si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPhone, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.