'La altaveu de la meva iPhone sona malament! Aquí està la solució!

El Altavoz De Mi Iphone Suena MalProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Moltes de les tasques diàries al teu iPhone giren al voltant de altaveus funcionals. Quan els parlants del teu iPhone no funcionen, no pots gaudir de la música, parlar amb algú per l'altaveu o escoltar les alertes que reps. Aquest problema pot ser increïblement frustrant, però també es pot solucionar. 'En aquest sentit, li explicaré què fer si l'altaveu de la teva iPhone sona malament !Problemes de Programari vs. Problemes de maquinari

Un altaveu d'iPhone que sona malament pot ser el resultat d'un problema de programari o de maquinari. El programari li diu al teu iPhone quins sons reproduir i quan reproduir-los. El maquinari (els altaveus físics) reprodueixen el so perquè puguis escoltar-lo.Encara no podem estar segurs de quin tipus de problema és aquest, així que començarem amb els passos per a la solució de problemes de programari. Si aquests passos no arreglen l'altaveu del teu iPhone, et recomanarem algunes excel·lents opcions de reparació.Està el teu telèfon configurat en silenci?

Quan el teu iPhone està en silenci, l'altaveu no farà cap soroll quan rebis una notificació. Assegura't que l'interruptor de timbre / silenci que es troba sobre els botons de volum estigui cap a la pantalla, el que indica que el teu iPhone està configurat per reproduir els sons.

Puja el volum a l'màxim

Si el volum de la teva iPhone és baix, pot sonar com si els altaveus estiguessin funcionant malament quan reps una trucada telefònica o una notificació.

Per pujar el volum al teu iPhone, desbloquéelo i mantén premut el botó de volum superior a la banda esquerra del teu iPhone fins que el volum estigui completament a dalt.significat espiritual del número 6

També pot ajustar el volum al teu iPhone anant a Paràmetres> Sons i arrossegant el control lliscant sota de Timbre i Avisos . Arrossega el control lliscant cap a la dreta per pujar el volum de la teva iPhone.

Si desitja tenir l'opció de pujar el volum amb els botons del teu iPhone, activa l'interruptor al costat de Ajustar amb botons .

Treu-te la funda del teu iPhone

Si tens una funda voluminosa per al teu iPhone, o si la funda es va posar a l'inrevés, podria fer que l'altaveu soni malament. Intenta treure el teu iPhone de la seva funda i reproduir un so.

Neteja qualsevol brutícia de l'parlant

Els altaveus del teu iPhone poden omplir-se ràpidament de borrissol, brutícia o altres deixalles, especialment si ha estat a la butxaca tot el dia. Intenta netejar l'altaveu amb un drap de microfibra. Per brutícia o deixalles més compactats, fa servir un raspall de dents antiestàtic o sense usar per netejar els parlants.

Fes una còpia de seguretat del teu iPhone i posa-ho en mode DFU

Abans d'anar a la teva Botiga Applemas propera per a realitzar una reparació de maquinari, assegurem-nos que estem absolutament segurs que l'altaveu està trencat. Una restauració DFU és l'últim pas que pot prendre per descartar completament qualsevol tipus de problema de programari que faci que l'altaveu del teu iPhone soni malament.

Primer, fes una còpia de seguretat del teu iPhone. Una restauració DFU esborra i després torna a carregar tot el codi al teu iPhone. Voldrà fer una còpia de seguretat del teu iPhone per no perdre els teus contactes, fotos, missatges i més.

Pot seguir aquestes guies per fer una còpia de seguretat del teu iPhone amb iTunes o una còpia de seguretat amb iCloud .

Després de fer una còpia de seguretat del teu iPhone, segueix aquestes instruccions per posar el teu iPhone en mode DFU .

La còpia de seguretat d'iCloud no funciona a l'iPhone 5

Abans de verificar si els teus altaveus funcionen, segueix els passos 1-4 novament i després intenta reproduir música o utilitzar el teu altaveu. Si l'altaveu encara sona malament, és hora de buscar opcions de reparació.

Reparació dels parlants / altaveu del teu iPhone

Apple ofereix reparacions per parlants d'iPhone. pot programar una cita en els tècnics d'Apple o utilitzar un servei de reparacion que visiti casa teva per oferir-d'assistència.

Una de les nostres opcions de reparació favorites i sovint menys costoses és Pols . Enviaran a un tècnic expert en reparació d'iPhone a la ubicació que triïs i podran reparar el teu iPhone en només una hora. També ofereixen una garantia de per vida, de manera que aquesta podria ser la teva millor opció.

Si tens un iPhone més antic, pots considerar actualitzar a un de nou en lloc de pagar de la teva butxaca per reparar l'anterior. Els nous iPhone tenen millors parlants estèreo que són excel·lents per escoltar música o transmetre vídeos. Consulta l'eina de comparació de UpPhone per trobar una excel·lent oferta en un nou iPhone !

Pots escoltar-me ara?

Ara que ha arribat a la fi de l'article, hem resolt el problema del teu altaveu o al menys hem descobert que necessita una reparació. Si el teu problema es va solucionar, informeu-nos quin pas et va ajudar a resoldre-- això podria ajudar a altres amb el mateix problema. De totes maneres, si tens alguna altra pregunta, deixi-la en els comentaris a continuació!