Ofertes de telèfons mòbils | Millors ofertes per al 2017

T Mobile Phone Deals Best Offers

Aquest any ja s’ha acabat i T-Mobile també ens espera algunes coses interessants per al 2017. Si teniu previst recompensar-vos per tot el treball que heu fet, és possible que una d’aquestes ofertes de T-Mobile tingui exactament el que busqueu. Ens traçarem les últimes ofertes de telèfons T-Mobile perquè pugueu trobar l’oferta més adequada per a vosaltres.

Samsung Galaxy On5

Si esteu buscant la millor oferta telefònica el 2017, el Samsung Galaxy On5 podria ser-ho. Podeu obtenir aquest telèfon intel·ligent de franc amb un acord de finançament de 24 mesos amb T-Mobile. A més, podreu gaudir de dades 4G LTE il·limitades per només 35 $ al mes en quatre línies amb el pla T-Mobile ONE.Pagueu el vostre pla sense fils durant 24 mesos i obteniu un telèfon intel·ligent gratuït al final: T-Mobile sap el que busquen els seus clients i tenim clar que estan fent tot el possible per competir amb els 3 grans operadors.Samsung Galaxy S7 i S7 Edge

Si voleu complaure’s, T-Mobile acaba de llançar una nova oferta en els darrers telèfons intel·ligents que permet als seus clients fidels obtenir Samsung Galaxy S7 o S7 Edge i estalvieu 50 dòlars. És una oferta de temps limitat i pot estar subjecta a canvis en qualsevol moment, però l’esmentem perquè creiem que és una de les millors ofertes per a l’any vinent.LG G5, LG G4 o LG V10

Si no sou fan dels telèfons Samsung, també està bé: T-Mobile també té ofertes per a telèfons intel·ligents LG. LG fabrica alguns dels telèfons Android de major qualitat i millor relació qualitat-preu del mercat. Quan agafeu un telèfon LG, obtindreu un tauleta LG gratuïta després de registrar-se per obtenir un pla de dades qualificat i un contracte de 24 mesos quan compreu un LG G4, LG G5 o LG V10. Tingueu en compte que haureu de triar un pla de dades d'1 GB o superior perquè aquesta oferta funcioni.

resant pels noms de déu

iPhone 7 32 GB

Si sou usuari d’iPhone, pensem que això iPhone 7 32 GB l’oferta telefònica pot ser perfecta per a vosaltres. Amb una tarifa inicial de 0 dòlars, podeu tenir aquest iPhone per només 27,09 dòlars al mes. Per a un usuari mitjà de telèfons intel·ligents, n’hi haurà prou amb 32 GB de memòria. Si voleu més emmagatzematge, haureu de pagar 19 € addicionals per avançat per 128 GB i 249,99 USD per 256 GB.

Acabem les millors ofertes de telèfons mòbils

Ja heu decidit pel vostre acord amb el telèfon T-Mobile? Esperem que aquesta guia de les nostres ofertes preferides us ajudi a prendre una decisió adequada per a vosaltres. Molta sort i, si teniu cap pregunta, deixeu un comentari a continuació.