Com puc utilitzar les aplicacions dins dels missatges del meu iPhone? La Guia d’iOS 10.

How Do I Use Apps Inside Messages My IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

compatibilitat d'amistat entre peixos i sagitari

Una de les millores més importants a l’app iPhone Messages a iOS 10 és l’addició de Aplicacions iMessage . Aplicacions a les aplicacions? Vostè aposta! Les aplicacions d’iMessage viuen dins de l’aplicació Missatges que tots coneixem i estimem i estan dissenyades per afegir noves funcions que permeten enviar millors missatges amb l’iPhone, l’iPad i l’iPod.L’aplicació Square Cash iMessage és només un exemple: us permet enviar diners als vostres amics sense sortir mai de l’aplicació principal de Missatges i això us pot estalviar molt de temps.Les aplicacions iMessage són fàcils d’utilitzar un cop les compreneu, però sí llauna sigui difícil de trobar si no esteu familiaritzat amb iOS 10. En aquest article us mostraré com descarregar aplicacions iMessage noves i com utilitzar les aplicacions d'iMessages a l'iPhone, l'iPad i l'iPod.On puc trobar aplicacions d'iMessage al meu iPhone?


Quan obriu una conversa a la nova aplicació Missatges, el primer que notareu és un botó de fletxa gris a la part esquerra del camp de text. En tocar el botó gris, es mostraran tres botons més: una càmera, un cor i un botó d’App Store .

el meu iPhone no marcarà

El botó App Store us portarà a la nova secció Aplicacions de Missatges del vostre iPhone. Actualment, la selecció d'aplicacions és limitada, però hauríem de veure com els desenvolupadors de programari aprofiten aquesta oportunitat per aportar noves funcions a l'aplicació Missatges quan es llanci l'iPhone 7.Apple inclou dues aplicacions iMessage per al vostre iPhone, iPad i iPod a iOS 10:

 • Apple Music: us permet compartir enllaços a les vostres cançons preferides amb els vostres amics.
 • #imatges: Una senzilla eina de cerca de gif per enviar animacions curtes als vostres contactes.

A més, hi ha diversos paquets d’adhesius disponibles per descarregar a l’iMessage App Store. Igual que els adhesius de Facebook, es tracta de simpàtics dibuixos animats que podeu enviar als vostres amics amb un toc. Quan instal·leu un nou paquet d'adhesius, apareixerà com a aplicació nova a Missatges de l'iPhone.

que significa somiar amb anell de compromís

Com puc utilitzar les aplicacions d'iMessage al meu iPhone, iPad o iPod?

 1. Obriu el fitxer Missatges i toqueu una conversa.
 2. Toqueu el botó botó de fletxa lateral a l'esquerra del camp de text.
 3. Toqueu el botó iMessage App Store botó.
 4. Feu lliscar el dit cap a l'esquerra i cap a la dreta per desplaçar-vos per les aplicacions de missatges que heu instal·lat a l’iPhone.
 5. Toqueu dins de l'aplicació per començar a utilitzar-la de seguida.

Com puc descarregar aplicacions noves per a missatges al meu iPhone, iPad o iPod?

 1. Obriu el fitxer Missatges a l'iPhone, l'iPad o l'iPod i toqueu una conversa.
 2. Mireu a l'extrem inferior esquerre de la pantalla i toqueu el botó botó de quatre cercles .
 3. Toqueu el botó iMessage App Store de la llista d'aplicacions.
 4. Navegueu per l’iMessage App Store i toqueu el botó Aconseguir a la part dreta de l'aplicació que voleu descarregar.

Aplicacions iMessage: reps el missatge.

La botiga d’aplicacions de missatges aviat s’omplirà d’aplicacions més sorprenents per al vostre iPhone, iPad i iPod. Espero que aquest article us hagi ajudat a entendre com funcionen les aplicacions d’iMessage a iOS 10. Per obtenir més informació sobre iOS 10 i la seva aplicació Messages millorada, busqueu el nostre resum iOS 10 que es llançarà la setmana que ve a Payette Forward: ens veurem la propera vegada.