El meu Apple Watch no s’apagarà. Aquí teniu la veritable solució.

My Apple Watch Won T Turn OffProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre Apple Watch no s’apaga i no sabeu per què. Manteniu premut el botó lateral esperant que aparegui el control lliscant d’alimentació, però alguna cosa no funciona correctament. En aquest article t’explicaré per què el vostre Apple Watch no s’apaga i us mostra què podeu fer per solucionar definitivament el problema !Com apagar l'Apple Watch

Permeteu-me començar explicant com apagar l’Apple Watch de manera normal. Mantén premut el botó Costat fins que vegeu el botó APAGAR control lliscant. A continuació, llisqueu la icona d’energia petita d’esquerra a dreta per apagar l’Apple Watch.

mode iphone 8 plus dfu

Tot i això, probablement ja ho heu provat i per això heu cercat aquest article. Els passos següents us mostraran com solucionar el problema quan l'Apple Watch no s'apagui.

Esteu carregant el vostre Apple Watch?

L'Apple Watch no s'apagarà mentre es carrega amb el cable de càrrega magnètic. Quan mantingueu premut el botó lateral, encara veureu el control lliscant POWER OFF, però quedarà atenuat.Per què Apple va dissenyar l’Apple Watch d’aquesta manera? La vostra suposició és tan bona com la meva!

Però, de debò, si teniu alguna idea sobre per què no podeu apagar l’Apple Watch mentre es carrega, m’encantaria rebre notícies vostres a la secció de comentaris següent.

Restableix el teu Apple Watch

Si actualment no esteu carregant el vostre Apple Watch, proveu de restablir-lo completament. És possible que el programari del vostre Apple Watch s’hagi estavellat, de manera que deixi de respondre fins i tot quan toqueu la pantalla o premeu un botó. Un restabliment complet activarà i tornarà a engegar bruscament el vostre Apple Watch, cosa que normalment es pot fer soluciona un Apple Watch congelat .

Per restablir completament l'Apple Watch, manteniu premut el botó lateral i la corona digital alhora. Deixeu anar els dos botons després que la pantalla s'enfosqueixi i aparegui el logotip d'Apple.

restableix el rellotge Apple

per què el meu carregador no carrega el meu iPhone?

El vostre Apple Watch està en mode de reserva d’energia?

Moltes vegades, els nous usuaris d’Apple Watch es confonen quan l’Apple Watch està en mode de reserva d’energia. Tot el que apareix és un rellotge digital a l'extrem superior dret de la pantalla.

Podeu sortir del mode de reserva d’energia mantenint premut el botó lateral fins que vegeu el logotip d’Apple al centre de la cara del rellotge. Ara que el vostre Apple Watch ja no està en mode de reserva d’energia, el podeu apagar normalment sempre que no es carregui.

Esborra tot el contingut i la configuració d'Apple Watch

Com he esmentat anteriorment, és possible que un problema de programari estavellés el vostre Apple Watch i impedeixi que el pugueu apagar. Un restabliment complet probablement va solucionar temporalment el problema, però segur que tornarà a aparèixer.

Per solucionar un problema de programari més profund, esborrarem el contingut i la configuració del vostre Apple Watch. Com és probable que hàgiu endevinat, això esborrarà tot el contingut (fotos, música, aplicacions) del vostre Apple Watch i restablirà tots els seus paràmetres als valors predeterminats de fàbrica.

Obriu el fitxer Veure l'aplicació al vostre iPhone i, a continuació, toqueu General -> Restableix . A continuació, toqueu Esborreu el contingut d'Apple Watch i Configuració i confirmeu el restabliment quan aparegui l'alerta de confirmació a la part inferior de la pantalla.

Després d'esborrar el contingut i la configuració de l'Apple Watch, l'haureu de tornar a emparellar amb l'iPhone. Si és possible, no la restauris des d’una còpia de seguretat d’Apple Watch; és possible que acabis tornant a posar el problema al teu Apple Watch.

Repareu el vostre Apple Watch

També és possible que el vostre Apple Watch no s’apagui a causa d’un problema de maquinari. Si recentment heu deixat caure el vostre Apple Watch sobre una superfície dura o si ha estat exposat a massa aigua, és possible que els components interns s’hagin danyat greument.

Programa una cita i porteu l'Apple Watch a l'Apple Store local i vegeu què poden fer per vosaltres. Si el vostre Apple Watch està protegit per AppleCare, és possible que el pugueu reparar gratuïtament.

El vostre Apple Watch està canviant.

Heu solucionat correctament el problema i el vostre Apple Watch es torna a apagar. Ara que ja sabeu per què el vostre Apple Watch no s'apagarà, assegureu-vos de compartir aquesta informació a les xarxes socials amb la vostra família i amics. Si teniu cap altra pregunta sobre el vostre Apple Watch, no dubteu a fer-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació.