Apple Watch Bluetooth no funciona? Aquí teniu Per què i la solució real!

Apple Watch Bluetooth Not WorkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu emparellar el vostre Apple Watch amb un dispositiu Bluetooth, però per algun motiu no es connectaran. Independentment del que intenteu, sembla que no podeu aconseguir que els vostres dispositius es connectin sense fils. En aquest article, us mostraré què heu de fer quan Apple Watch Bluetooth no funciona, de manera que podeu solucionar definitivament el problema !Reinicieu el vostre Apple Watch

Primer, proveu de reiniciar l'Apple Watch. Si un problema de programari menor és la raó per la qual Apple Watch Bluetooth no funciona, en apagar i tornar a engegar l'Apple Watch normalment se solucionarà el problema.Manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el control lliscant 'Apagat' a la pantalla. Feu lliscar la icona d'alimentació d'esquerra a dreta a través del control lliscant per apagar l'Apple Watch.per què no obre la meva botiga d'aplicacions?

Espereu uns 30 segons i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la cara del rellotge. El vostre Apple Watch es tornarà a engegar poc després.

iPhone 4 sense reparació del servei

Activeu Bluetooth a l'altre dispositiu

Al vostre Apple Watch no hi ha cap configuració que pugui desactivar el Bluetooth. Per tant, si el Bluetooth no funciona al vostre Apple Watch, és possible que hàgiu desactivat el Bluetooth al dispositiu al qual esteu provant de connectar-lo.Si el dispositiu al qual intenteu connectar-vos és el vostre iPhone, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Bluetooth. Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de Bluetooth a la part superior de la pantalla estigui activat (verd i situat a la dreta).

També és possible que vulgueu provar d’activar i tornar a activar el Bluetooth, per si de cas l’heu utilitzat desconnecteu-vos dels dispositius Bluetooth fins demà .

Assegureu-vos que els vostres dispositius es trobin a l’abast de l’altre

Un altre dels motius habituals pels quals Apple Watch Bluetooth no funciona és que el vostre Apple Watch no està 'a l'abast' del dispositiu al qual voleu connectar-lo. L'abast estàndard dels dispositius Bluetooth és d'aproximadament 30 peus, però l'iPhone i l'Apple Watch solen connectar-se mitjançant Bluetooth sempre que estiguin a uns 300 peus l'un de l'altre.

Tanmateix, si connecteu l’Apple Watch a l’iPhone o a un altre dispositiu Bluetooth per primera vegada, assegureu-vos que manteniu els dispositius uns al costat dels altres per garantir una connexió neta.

Proveu de connectar el vostre Apple Watch a un altre dispositiu Bluetooth

Si Apple Watch Bluetooth no funciona, és possible que el problema tingui un altre dispositiu Bluetooth i no un Apple Watch. Per veure d’on prové realment el problema, proveu de connectar el vostre Apple Watch a un diferent Dispositiu Bluetooth.

l'iPhone 6 no es connectarà a wifi

Si el vostre Apple Watch no es connecta cap Dispositius Bluetooth, al vostre Apple Watch hi ha algun problema. Si el vostre Apple Watch només no s’uneix a cap altre dispositiu, el problema prové de l’altre dispositiu Bluetooth, no el vostre Apple Watch .

Assegureu-vos que el vostre dispositiu Bluetooth no s’uneix a cap altra cosa

Això em passa sovint quan estic al gimnàs. Intento emparellar els meus AirPods amb el meu Apple Watch, però en lloc d’això s’aparellaran amb el meu iPhone. Comproveu que el dispositiu Bluetooth estigui connectat al vostre iPhone, iPad, iPod o ordinador en lloc del vostre Apple Watch.

Si el dispositiu Bluetooth continua connectant-se a dispositius diferents del vostre Apple Watch, proveu de desactivar el Bluetooth a la resta de dispositius. D’aquesta manera, l’únic dispositiu al qual es podrà connectar és el vostre Apple Watch.

per què el meu telèfon no carrega l'iPhone?

Esborreu tot el contingut i la configuració del vostre Apple Watch

El nostre últim pas de resolució de problemes quan Apple Watch Bluetooth no funciona és esborrar tot el contingut i la configuració. Això donarà al vostre Apple Watch un començament completament nou i esperem que solucioni el problema de programari que impedeix que es connecti a dispositius Bluetooth.

Obriu l'aplicació Configuració del vostre Apple Watch i toqueu General -> Restableix -> Esborra tot el contingut i la configuració . Un cop finalitzat el restabliment, haureu de tornar a emparellar l’Apple Watch amb l’iPhone, tal com ho vau fer quan el vau treure de la caixa.

esborra el contingut i la configuració de l

Reparació del vostre Apple Watch

Si Apple Watch Bluetooth encara no funciona, és possible que tingueu problemes de maquinari. És possible que l’antena del vostre Apple Watch que el connecta a Bluetooth estigui trencada, sobretot si recentment heu deixat caure el vostre Apple Watch o l’heu exposat a l’aigua. Configureu una cita a l'Apple Store a prop vostre i que el Genius Bar hi faci una ullada.

Apple Watch Bluetooth: torna a treballar!

El Bluetooth torna a funcionar i, finalment, podeu continuar emparellant el vostre Apple Watch amb altres dispositius sense fils. La propera vegada que Apple Watch Bluetooth no funcioni, sabreu com solucionar el problema. Deixeu un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre el vostre Apple Watch.