Spotify no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la solució.

Spotify Not Working Iphone

Spotify va deixar de funcionar al vostre iPhone i no sabeu per què, ara no podeu escoltar les vostres cançons i podcasts preferits. En aquest article t’explicaré què fer si Spotify no funciona al vostre iPhone .

Tanca i torna a obrir Spotify

És possible que l'aplicació Spotify tingui un problema de programari menor. Si tanqueu i torneu a obrir l'aplicació, podreu solucionar un problema menor del programari.Primer, obriu el commutador d’aplicacions prement dues vegades el botó Inici o lliscant cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla (si el vostre iPhone no té cap botó Inici). Llisca Spotify cap amunt i fora de la part superior de la pantalla per tancar-lo.

Comproveu els servidors de Spotify

De vegades, els servidors de Spotify es bloquegen i el fan inutilitzable per a tothom. Això requereix una mica de paciència, ja que no podeu solucionar els seus servidors. Comprovar aquí per comprovar l’estat dels servidors de Spotify. Assegureu-vos que hi hagi un xec verd al costat spotify i Control directe de Spotify .

Reinicieu l'iPhone

Reiniciar l'iPhone és molt fàcil de fer. I, igual que el tancament i la reobertura d’Spotify, es solucionen problemes senzills, també es pot reiniciar el dispositiu.

Per reiniciar un fitxer iPhone X o versions posteriors , manteniu premut el botó botó de pujar o baixar el volum i la botó lateral simultàniament. Mantingueu fins que Llisca per apagar apareix a la pantalla. Feu lliscar aquesta icona i espereu uns 30 segons. A continuació, per tornar a engegar l'iPhone, manteniu premut el botó botó lateral .Per reiniciar un fitxer iPhone SE 2 o un iPhone 8 i versions anteriors , manteniu premut el botó botó d'encendre . Seguiu aguantant fins Llisca per apagar apareix a la pantalla. Feu lliscar aquesta icona per apagar completament l'iPhone. Espereu aproximadament 30 segons. Finalment, manteniu premut el botó botó d'encendre per tornar a engegar l'iPhone.

Comproveu la connexió de dades mòbils o Wi-Fi

Si teniu Spotify Premium, podeu sincronitzar la vostra música amb el vostre dispositiu. Aquestes cançons i llistes de reproducció desades es poden reproduir sense connexió Wi-Fi. Tot i això, si les vostres cançons no es guarden, necessitareu una connexió a Internet per escoltar música o podcasts.

Si feu servir Wi-Fi, aneu a Configuració -> Wi-Fi al vostre iPhone. Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de Wi-Fi estigui activat i que aparegui una marca de selecció blava al costat del nom de la vostra xarxa Wi-Fi. Proveu d’activar i tornar a activar l’aparell si sembla que la Wi-Fi no funciona.

Consulteu el nostre altre article per diagnosticar i solucioneu problemes de Wi-Fi més avançats .

activar i desactivar el wi-fi a l’iphone

Si feu servir dades mòbils per escoltar Spotify, aneu a Configuració -> Mòbil . Assegureu-vos que el commutador situat al costat de Dades mòbils a la part superior del menú estigui activat. Proveu d’activar i tornar a activar l’aparell si no creieu que Cellular Data funcioni.

Consulteu el nostre altre article a solucionar problemes cel·lulars més profunds .

apagueu les dades mòbils a l

Cerqueu una actualització de Spotify

Els desenvolupadors d'aplicacions publiquen regularment actualitzacions per corregir errors i introdueixen noves funcions. És possible que executeu una versió anterior de l’aplicació Spotify amb un problema que ja s’ha resolt.

Obriu l'App Store i toqueu la icona del compte a l'extrem superior dret de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció d'actualitzacions de l'aplicació i comproveu si hi ha una actualització disponible per a Spotify. Si hi ha una actualització disponible, toqueu el blau ACTUALITZACIÓ a la dreta de l'aplicació.

Suprimiu i torneu a instal·lar l'aplicació Spotify

De vegades, hi ha un problema de programari que no es pot solucionar només reiniciant l'aplicació o l'iPhone. Quan això passi, el millor mètode és desinstal·lar i tornar a instal·lar l'aplicació. Quan suprimiu l'aplicació, no perdreu el compte. Tot i així, és possible que hàgiu de tornar a descarregar cançons i podcasts per escoltar-los fora de línia si teniu un compte Premium.

Per suprimir Spotify (i qualsevol altra aplicació que ja no vulgueu), premeu i mantingueu premuda la icona de l'aplicació. Apareixerà un quadre desplegable. Aixeta Edita la pantalla d'inici i apareixerà un símbol menys a l'extrem superior esquerre de cada aplicació. Toqueu el botó X icona i, a continuació, toqueu Suprimeix per desinstal·lar Spotify.

Per tornar a instal·lar Spotify, obriu a Tenda d'aplicacions i toca Cerca a l'extrem inferior dret de la pantalla. Escriviu Spotify a la cerca i, a continuació, toqueu la icona del núvol a la dreta de l'aplicació per tornar-la a instal·lar.

Spotify: en marxa

Amb Spotify en funcionament, podeu connectar-vos a les vostres cançons preferides. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials amb la vostra família i amics la propera vegada que Spotify no funcioni. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu sobre les aplicacions d'iPhone a la secció de comentaris següent.