'L'identificació de la cara s'ha desactivat' a l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

Face Id Has Been Disabled Iphone

No podeu utilitzar Face ID al vostre iPhone i no esteu segur de per què. Feu el que feu, aquesta funció de seguretat biomètrica no funciona. En aquest article, ho faré expliqueu per què 'Face ID s'ha desactivat' al vostre iPhone i mostreu-vos com solucionar el problema !

Apagueu i torneu a activar l'iPhone

Reiniciar l'iPhone és una solució habitual per a problemes menors de programari. Tots els programes que s’executen a l’iPhone s’aturen de manera natural, cosa que pot solucionar problemes amb Face ID.Per apagar l’iPhone X, XS, XS Max o XR, mantén premut simultàniament qualsevol dels botons de volum i la botó lateral fins llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. Feu lliscar la icona d'alimentació en blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu uns instants i, a continuació, manteniu premut el botó lateral per tornar a engegar l'iPhone. Podeu deixar anar el botó lateral quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Restableix l'identificador de cara a l'iPhone

De vegades, esborra tota la configuració de Face ID del vostre problema per solucionar un problema de programari que impedeix que funcioni correctament. La cara desada s’esborrarà completament i podreu tornar a configurar Face ID com a nova.

Obriu el botó per restablir Face ID a l'iPhone Configuració i toqueu Identificació de la cara i contrasenya . A continuació, introduïu la vostra contrasenya alfanumèrica si n'heu configurat una. Finalment, toqueu Restableix l'identificador de cara .Ara podeu configurar Face ID com a nou. Aixeta Configureu l'identificador de cara i, a continuació, seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla.

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

Posar l’iPhone en mode DFU i restaurar-lo és l’últim pas que podem fer per descartar completament un problema de programari. Una restauració de DFU sol ser el primer que farà un Tech o Genius si porteu el vostre iPhone a l'Apple Store.

La restauració de DFU esborra i recarrega totes les línies de codi de l’iPhone, motiu pel qual és el tipus de restauració més profund que podeu realitzar en un dispositiu iOS. Nosaltres recomenem desant una còpia de seguretat de l'iPhone abans de posar el vostre iPhone en mode DFU, només per assegurar-vos que teniu una còpia desada de tots els vostres fitxers, dades i informació.

Consulteu el nostre guia de restauració de DFU pas a pas quan estigueu a punt per posar l’iPhone X, XS, XS Max o XR en mode DFU.

l'iphone wifi no s'encén

Poseu-vos en contacte amb el servei d'assistència d'Apple

En molts casos, 'Face ID s'ha desactivat' a l'iPhone a causa d'un problema de maquinari amb la càmera TrueDepth. Si la càmera TrueDepth està trencada, tampoc no podreu crear Animojis.

Hauries poseu-vos en contacte amb l'assistència d'Apple tan aviat com sigui possible, ja sigui en línia, a la botiga o per telèfon, si creieu que hi ha un problema de maquinari amb la càmera TrueDepth del vostre iPhone. Apple té una política de devolució estàndard de 14 dies per a productes defectuosos. Si porteu els vostres iPhone X, XS, XS Max o XR trencats a Apple dins d’aquesta finestra de retorn, gairebé sempre el substituiran.

Face ID: torna a treballar!

Heu solucionat el problema amb Face ID al vostre iPhone X, XS, XS Max o XR i ara és molt més segur. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials perquè els vostres familiars i amics sàpiguen què fer si el seu iPhone diu 'Face ID has been disabled'. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu a la secció de comentaris a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.