Puc reiniciar un iPad sense el botó d’engegada? Sí! Aquí teniu com fer-ho.

Can I Restart An Ipad Without Power Button

Voleu reiniciar l'iPad, però el botó d'engegada no funciona. Els botons trencats poden ser una molèstia, però, per sort, podeu reiniciar l’iPad amb AssistiveTouch. En aquest article, us ho mostraré com reiniciar un iPad sense utilitzar el botó d’engegada .

Si iOS 10 està instal·lat al vostre iPad

Si reinicieu un iPad sense el botó d’engegada, feu dos passos si funciona amb iOS 10. En primer lloc, haureu d’apagar l’iPad i després connectar-lo a una font d’alimentació mitjançant el cable Lightning.No us preocupeu: si l’iPhone s’apaga, però el botó d’engegada està trencat, sempre el podeu tornar a encendre connectant-lo a qualsevol font d’alimentació, com ara un port USB de l’ordinador, un carregador de paret o un carregador de cotxes.En primer lloc, activeu AssistiveTouch

Utilitzarem AssistiveTouch per reiniciar l’iPad sense el botó d’engegada. Creació AssistiveTouch afegeix un botó d’inici virtual al vostre iPad, que és útil quan algun dels botons físics de l’iPad està encallat, encallat o trencat completament.Per afegir el botó d'inici virtual AssistiveTouch a l'iPad, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Accessibilitat -> AssistiveTouch . Toqueu l’interruptor situat al costat d’AssistentTouch per activar-lo: l’interruptor es posarà de color verd i el botó d’inici virtual apareixerà a la pantalla del vostre iPhone.

Com reiniciar un iPad amb iOS 10

Per reiniciar un iPad sense el botó d’engegada a iOS 10, toqueu el botó virtual AssistiveTouch que obrirà el menú AssistiveTouch. Toqueu el botó Dispositiu i, a continuació, manteniu premut el botó Pantalla de bloqueig com ho faríeu normalment al botó d’engegada físic de l’iPad.Al cap d’uns segons, veureu la icona d’energia vermella i les paraules 'llisca per apagar-se' a la part superior de la pantalla de l'iPad. Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPad.

Ara, per tornar-lo a engegar, agafeu el cable Lightning i connecteu-lo a qualsevol font d’energia com ho faríeu quan normalment carregueu l’iPad. Al cap d’uns segons o minuts, el logotip d’Apple apareixerà al centre de la pantalla de l’iPad.

Si iOS 11 està instal·lat al vostre iPad

La possibilitat de reiniciar un iPad sense el botó d’engegada es va afegir a AssistiveTouch quan es va llançar iOS 11. Amb les versions anteriors d'iOS (10 o anteriors), abans havíeu d'apagar l'iPad mitjançant AssistiveTouch i tornar-lo a connectar a una font d'alimentació. Aquest procés va ser una mica tediós, de manera que Apple va afegir un botó de reinici a AssistiveTouch.

Per actualitzar a iOS 11, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha disponible una actualització a iOS 11, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . El procés d'actualització pot trigar una estona a completar-se, així que tingueu paciència.

Nota: iOS 11 actualment està en mode beta, cosa que significa que encara no està disponible per a tots els usuaris de l'iPad. Tots els usuaris d’iPad podran descarregar i instal·lar iOS 11 a la tardor del 2017.

per què es reinicia el meu iphone?

Com reiniciar un iPad sense el botó d’engegada

  1. Toqueu el botó Inici AssistiveTouch virtual.
  2. Aixeta Dispositiu (cerqueu la icona de l'iPad ).
  3. Aixeta Més (busqueu la icona dels tres punts ).
  4. Aixeta Reinicia (busqueu el triangle dins d’un cercle blanc ).
  5. Aixeta Reinicia quan veieu l'alerta que us pregunta: 'Esteu segur que voleu reiniciar l'iPad?'
  6. L'iPad s'apagarà i es tornarà a engegar aproximadament trenta segons després.

Tinc el poder!

Heu reiniciat correctament el vostre iPad sense el botó d’engegada amb AssistiveTouch. Aquest problema és increïblement frustrant, de manera que us animem a compartir aquest article a les xarxes socials per estalviar als vostres amics i familiars el mateix mal de cap. No dubteu a deixar-nos un comentari a continuació si teniu més preguntes sobre el vostre iPhone o iPad i, com sempre, gràcies per llegir-les.