Com puc mostrar el percentatge de bateria a l'iPhone X, XS, XS Max i XR? La solució!

How Do I Show Battery Percentage Iphone XProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu comprovar quanta bateria li queda al vostre nou iPhone, però no esteu segur de com fer-ho. Heu anat a Configuració -> Bateria, però no hi ha hagut cap interruptor que es pogués activar. En aquest article t’ensenyaré com es mostra el percentatge de bateria en un iPhone X, XS, XS Max o XR !Com es mostra el percentatge de bateria de l'iPhone X, XS, XS Max i XR

L’única manera de mostrar el percentatge de bateria en un iPhone X, XS, XS Max o XR és obrir el Centre de control. Per obrir el Centre de control, llisqueu cap avall des de l'extrem superior dret de la pantalla. El percentatge de bateria del vostre iPhone es mostrarà a l'extrem superior dret de la pantalla.

per què el meu youtube no funciona

Per què Apple va canviar la manera de veure el percentatge de bateria?

Abans podies veure el percentatge de bateria d’un iPhone directament a la pantalla d’inici activant un interruptor a Configuració -> Bateria. Tot i això, des que Apple va introduir la osca, simplement no hi ha espai a la part superior de la pantalla d’inici per mostrar el percentatge de bateria. Per això, Apple l’ha traslladat al Control Center.

La bateria de l'iPhone és baixa?

Pot ser frustrant veure un nombre reduït cada vegada que comproveu el percentatge de bateria del vostre iPhone X, XS, XS Max o XR. Afortunadament, n’hi ha molts que podeu fer perquè durin molt més. Consulteu el nostre article per més d’una dotzena consells per estalviar bateria de l'iPhone !

Mai més no perdeu la pista del percentatge de bateria.

Ara ja sabeu com mostrar el percentatge de bateria de tots els iPhones més nous. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials amb qualsevol persona que conegueu que hagi actualitzat recentment el seu iPhone. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu sobre l'iPhone X, XS, XS Max o XR a la secció de comentaris.Gràcies per llegir,
David L.

Com puc veure els morts que caminen al meu telèfon?