On puc veure The Walking Dead al meu iPhone? La veritat!

Where Can I Watch Walking Dead My Iphone

Voleu veure l’últim episodi de The Walking Dead al vostre iPhone, però no sabeu com fer-ho. La majoria de llocs web i aplicacions de transmissió de tercers estan plens de pop-ups i anuncis molestos, que de vegades poden infectar el vostre iPhone amb programari maliciós. En aquest article, respondré a la pregunta: 'On puc veure The Walking Dead al meu iPhone?'

On puc veure The Walking Dead al meu iPhone?

Les maneres més ràpides, senzilles i segures de veure The Walking Dead en un iPhone són mitjançant l’aplicació AMC o Netflix. Podeu reproduir l’últim episodi de The Walking Dead a l’iPhone a l’aplicació AMC immediatament després d’emetre-la o podeu posar-vos al dia de les temporades passades a Netflix.Mireu The Walking Dead al vostre iPhone a l'aplicació AMC

Primer, descarregueu l'aplicació AMC obrint l'App Store, tocant la pestanya Cerca i escrivint 'AMC'. Quan hàgiu trobat l'aplicació AMC, toqueu Aconseguir llavors Instal·la . Un cop instal·lada l'aplicació AMC, toqueu Obert .

vers bíblic sobre l’ensenyament als nens

A continuació, toqueu INICieu la sessió a l'extrem superior dret de la pantalla i inicieu la sessió al vostre compte de cable en línia. No podreu veure The Walking Dead al vostre iPhone a l'aplicació AMC sense iniciar la sessió abans.

Un cop hàgiu iniciat la sessió, desplaceu-vos cap avall i toqueu The Walking Dead. Finalment, desplaceu-vos cap avall i toqueu l'episodi que vulgueu veure.Mireu The Walking Dead al vostre iPhone a l'aplicació Netflix

Comenceu per anar a l'App Store i instal·lar l'aplicació Netflix al vostre iPhone. Per trobar l’aplicació Netflix ràpidament, toqueu la pestanya Cerca a la part inferior de la pantalla i escriviu “Netflix”. A continuació, toqueu Aconseguir i Instal·la per instal·lar l'aplicació al vostre iPhone.

Un cop instal·lat Netflix a l'iPhone, toqueu per obrir l'aplicació Obert a l'App Store o tocant la icona de la pantalla d'inici de l'iPhone. Toqueu Inici de sessió a l'extrem superior dret per iniciar la sessió al vostre compte de Netflix. Si és la primera vegada que utilitzeu Netflix, també podeu provar una subscripció de prova gratuïta.

què vol dir si una noia et crida abucheu?

Després d'iniciar la sessió al vostre compte de Netflix, toqueu la icona de Cerca a l'extrem superior dret de la pantalla i escriviu The Walking Dead. Finalment, toqueu el mini pòster de The Walking Dead i seleccioneu l’episodi que vulgueu veure.

Gaudeix del programa!

Espero que aquest article us hagi ajudat a respondre a la pregunta 'On puc veure The Walking Dead al meu iPhone?' Si ho feia, assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials.

Gràcies per llegir,
David L.