Per què la bateria del meu iPhone és groga? Aquí teniu la solució.

Why Is My Iphone Battery Yellow

El vostre iPhone funciona perfectament, però la icona de la bateria del vostre iPhone s’ha tornat groc de sobte i no sabeu per què. No us preocupeu: No passa res amb la bateria de l'iPhone. En aquest article t’explicaré per què la bateria de l'iPhone és groga i com tornar a la normalitat.El mode de baix consum no és una solució

Mode de baix consum no és una solució per a problemes de bateria de l'iPhone - és una corretja . El meu article es deia Per què la bateria del meu iPhone mor tan de pressa? explica com permanentment solucionar problemes de bateria canviant algunes opcions de configuració del vostre iPhone. Si viatgeu uns dies i no sempre teniu accés a un carregador, Amazon en ven Mode de baix consum . La bateria de l'iPhone es torna groga tan bon punt toqueu Encendre .Mode de baix consum s'apaga automàticament quan recarregueu la bateria de l'iPhone més del 80%.

Per què la bateria del meu iPhone és groga?

La bateria del vostre iPhone és groga perquè Mode de baix consum està activat. Per tornar a la normalitat, aneu a Configuració -> Bateria i toqueu el commutador que hi ha al costat Mode de baix consum . Mode de baix consum s'apaga automàticament quan el nivell de bateria arriba al 80%.Addició del mode de baixa consum al centre de control

Si el vostre iPhone té iOS 11 o una versió posterior, podeu afegir un botó i activeu o desactiveu el mode de baix consum al Centre de control .

Embolicant-ho

És fàcil pensar que alguna cosa no funciona amb el vostre iPhone quan la bateria es torna groga. Al cap i a la fi, el groc significa precaució o bé advertència en altres àmbits de la nostra vida. Recordeu que consulteu el meu article sobre com estalviar vida de la bateria de l'iPhone si voleu evitar completament el mode de baix consum.

No teníeu cap manera de saber que la icona de la bateria groga de l’iPhone era una part normal d’iOS, ja que és una característica nova i Apple no va donar cap cop d’ull a ningú. No em sorprendrà si Apple afegeix una finestra informativa que ho explica Per què la bateria de l’iPhone de l’usuari es torna groga a la futura versió d’iOS.