Apple Music no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

Apple Music Not Working IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Apple Music no es reproduirà al vostre iPhone i no sabeu per què. No importa el que intenteu, no podeu baixar ni escoltar les vostres cançons preferides. En aquest article, ho faré expliqueu per què Apple Music no funciona al vostre iPhone i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !Assegureu-vos que la vostra subscripció a Apple Music sigui activa

Pot semblar obvi, però és un pas important a l’hora d’esbrinar per què Apple Music no funciona al vostre iPhone. És possible que la vostra subscripció hagi caducat o que algú altre que hi tingui accés la cancel·lés.Per comprovar l'estat de la subscripció a l'Apple Music a l'iPhone, obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu iTunes i App Store -> Identificador d'Apple .A continuació, toqueu Veure identificador d'Apple i utilitzeu la vostra contrasenya, Touch ID o Face ID per autenticar-vos si se us demana. Finalment, desplaceu-vos cap avall i toqueu Subscripcions .Aquí veureu l’estat actual de la vostra subscripció a Apple Music. Si teniu diverses subscripcions, és possible que hàgiu de tocar Apple Music per veure l'estat del vostre compte.

Tanca i torna a obrir l'aplicació de música

La major part del temps quan alguna cosa no funciona correctament dins d’una aplicació per a iOS, hi ha un problema de programari menor que causa el problema. Si Apple Music no funciona al vostre iPhone, tanqueu i torneu a obrir l'aplicació Music; això solucionarà problemes menors de programari.

Primer, obriu el commutador d'aplicacions. Si teniu un iPhone 8 o anterior, feu doble clic al botó Inici. A continuació, llisqueu l'aplicació Music cap amunt i cap amunt de la part superior de la pantalla per tancar-la.

Si teniu un iPhone X, obriu el commutador d'aplicacions perquè no llisqui cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla. Assegureu-vos de mantenir el dit al centre de la pantalla durant un segon o dos.

Un cop aparegui el commutador d'aplicacions, manteniu premuda la finestra de l'aplicació Music fins que aparegui un botó vermell menys a l'extrem superior esquerre. Ara podeu tocar el botó vermell menys o lliscar l’aplicació Music cap amunt i fora de la pantalla.

Activa la Biblioteca de música d'iCloud

A continuació, assegureu-vos que hàgiu activat l'iCloud Music Library. Això us permet accedir a tota la música de la biblioteca des d’Apple Music. A més, els canvis que feu a la biblioteca s'actualitzaran automàticament a tots els vostres dispositius.

Anar a Configuració -> Música i activeu l'interruptor situat al costat de Biblioteca musical iCloud . Sabreu que està activat quan l’interruptor és verd.

Assegureu-vos que les baixades automàtiques de música estan activades

Si recentment heu afegit cançons noves al vostre compte d'Apple Music, però no apareixen a l'iPhone, probablement haureu d'activar les baixades automàtiques de música.

per què la meva ubicació diu que sóc en un altre lloc?

Obriu Configuració i toqueu el vostre ID d'Apple a la part superior del menú. A continuació, toqueu iTunes i App Store i activeu l'interruptor situat al costat de Música. Sabreu que està encès quan és verd.

Reinicieu l'iPhone

Si Apple Music encara no funciona, proveu de reiniciar l'iPhone. D’aquesta manera, el vostre iPhone començarà de nou i pot solucionar un problema de programari menor que causi el problema.

Mantén premut el botó d’engegada del teu iPhone i veuràs llisqueu fins a apagar-lo a la pantalla. Feu lliscar el dit d’engegada d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Si teniu un iPhone X, manteniu premut el botó lateral i el botó de reducció de volum alhora per accedir a llisqueu fins a apagar-lo pantalla.

Actualitzeu iTunes i el vostre iPhone

Si Apple Music no funciona després de reiniciar l'iPhone, comproveu si hi ha actualitzacions per a l'iTunes i l'iPhone. Apple publica actualitzacions per a iTunes i iPhones per millorar els seus serveis (com Apple Music) i solucionar problemes de programari.

Per comprovar si hi ha actualitzacions d'iTunes al Mac, obriu l'App Store i feu clic a Actualitzacions fitxa. Si hi ha una actualització d'iTunes disponible, feu clic al botó Actualitza a la seva dreta.

Si teniu Windows, obriu iTunes i feu clic a la pestanya Ajuda a la part superior de la pantalla. A continuació, feu clic a Buscar actualitzacions . Si hi ha una actualització disponible, seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla per actualitzar iTunes.

Per actualitzar l’iPhone, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari i toqueu Baixa i instal·la si hi ha disponible una actualització de programari.

Torneu a sincronitzar l'iPhone a iTunes

Ara que heu actualitzat iTunes i heu tornat a autoritzar el compte, proveu de sincronitzar de nou l'iPhone amb iTunes. A hores d’ara, amb sort, hem solucionat qualsevol problema que tenia iTunes que feia que Apple Music no funcionés correctament.

Connecteu l'iPhone a l'ordinador i obriu iTunes. La sincronització començarà automàticament. Si la sincronització no s'inicia automàticament, feu clic al botó del telèfon situat a l'extrem superior esquerre de l'iTunes i, a continuació, feu clic a Sincronitzar .

Comproveu els servidors Apple Music

Abans d’anar més lluny, potser voldreu comproveu els servidors d’Apple per veure si Apple Music no funciona actualment. Això és bastant estrany, però serveis com Apple Music de tant en tant no funcionen, ja que Apple fa manteniment. Si veieu un cercle verd al costat d’Apple Music, vol dir que ja està en funcionament.

Resolució de problemes de dades mòbils i de Wi-Fi

Per reproduir cançons des d’Apple Music, el vostre iPhone ha d’estar connectat a Wi-Fi o dades mòbils. Disposem d’excel·lents guies de resolució de problemes per al moment en què L'iPhone no es connecta a la Wi-Fi o quan les dades mòbils no funcionen .

Si creieu que la vostra connexió a qualsevol d'aquestes xarxes sense fils causa el problema, proveu de restablir la configuració de xarxa de l'iPhone. D’aquesta manera, es restauraran totes les configuracions de dades Wi-Fi, Bluetooth, VPN i dades mòbils per defecte. Això inclou les vostres contrasenyes de Wi-Fi, així que assegureu-vos d’escriure-les abans de realitzar aquest restabliment.

Aneu a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix configuració de xarxa. Introduïu la contrasenya de l'iPhone i toqueu Restableix la configuració de xarxa . La configuració de la xarxa es restablirà i el vostre iPhone es reiniciarà.

com restablir la configuració de xarxa a l

pregària per a algú que s’operi

DFU Restaura l'iPhone

El nostre últim pas de resolució de problemes de programari és la restauració de DFU, el tipus més profund de restauració d'iPhone que podeu realitzar. Aquest tipus de restauració esborra i recarrega tot el codi del vostre iPhone. Consulteu el nostre Article de restauració de l'iPhone DFU per obtenir un recorregut complet!

Time To Rock Out

Heu solucionat Apple Music al vostre iPhone i podeu continuar escoltant els vostres embussos preferits. La propera vegada que Apple Music no funcioni al vostre iPhone, sabreu com solucionar el problema. No dubteu a deixar qualsevol altra pregunta que tingueu sobre Apple Music a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir,
David L.