Per què es carrega lentament el meu iPad? Aquí teniu La veritat!

Why Is My Ipad Charging Slowly

El vostre iPad es carrega molt lentament i no sabeu què fer. Connecteu l’iPad a un carregador quan aneu a dormir, però, quan us lleveu, no arriba ni al 100%. En aquest article, ho faré expliqueu per què el vostre iPad es carrega lentament i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !

Reinicieu l'iPad

El primer que cal fer quan l’iPad es carrega molt lentament és reiniciar-lo. És possible que el programari de l’iPad s’hagi estavellat, cosa que podria frenar el procés de càrrega.Per reiniciar l'iPad, manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui 'llisca per apagar-lo' a la pantalla. Si el vostre iPad no té cap botó d'inici, manteniu premut el botó Botó superior i qualsevol dels botons de volum fins que aparegui 'slide to power off'.Utilitzeu un dit per lliscar la icona d’energia vermella i blanca d’esquerra a dreta per la pantalla.Espereu entre 30 i 60 segons i, a continuació, manteniu premut el botó d'engegada (iPads amb un botó d'inici) o el botó superior (iPads sense botó d'inici) per tornar a engegar l'iPad. Podeu deixar anar el botó d’engegada o el botó superior14 tan aviat com aparegui el logotip d’Apple a la pantalla.Proveu un cable de càrrega diferent

Després de reiniciar l'iPad, és hora de mirar de prop el cable de càrrega. En primer lloc, inspeccioneu el cable per si no es desgasta. Els cables Lightning d’Apple són propensos a desgastar-se i, quan ho fan, poden deixar de funcionar correctament.

Si el cable està danyat o si l’iPad es carrega lentament de totes maneres, proveu d’utilitzar un cable Lightning diferent. Si el vostre iPad comença a carregar-se més ràpidament amb el nou cable, probablement haureu de substituir el vostre antic.Proveu un carregador diferent

Si el vostre iPad es carrega lentament independentment del cable Lightning que feu servir, proveu de carregar-lo amb un altre carregador. Si el vostre iPad es carrega més ràpidament amb un carregador, és possible que el carregador produeixi un amperatge més alt o que el carregador original que utilitzeu es pugui danyar.

S’igualen tots els carregadors?

No, els diferents carregadors poden proporcionar diferents quantitats d'energia. El port USB d’un MacBook genera 0,5 amperes. El carregador de paret que inclou tots els iPhone genera 1,0 amperes. El carregador que inclou tots els iPad genera 2,1 amplificadors.

Com us podeu imaginar, el carregador de l'iPad carregarà el dispositiu més ràpidament que el carregador d'iPhone i el port USB de l'ordinador.

Neteja el port de càrrega

Moltes vegades, un port de càrrega brut farà que el vostre iPad es carregui lentament o, en casos més extrems, evitar que es carregui en conjunt. Agafeu una llanterna (o utilitzeu la integrada a l’iPhone) i mireu-la de prop al port de càrrega de l’iPad.

Si veieu deixalles o altres restes a l'interior del port, agafeu un raspall antiestàtic i un raspall de dents que no s'utilitzen i netegeu-lo suaument. Després, proveu de tornar a carregar l'iPad. Si encara es carrega lentament, passeu al nostre pas final de resolució de problemes de programari.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPad

Si el vostre iPad encara es carrega lentament, us recomanem que feu una còpia de seguretat immediatament abans de passar al següent pas. És una bona idea fer una còpia de seguretat rutinàriament de qualsevol manera de l’iPad, per si alguna cosa surt realment malament.

Hi ha algunes maneres diferents de fer una còpia de seguretat del vostre iPad:

Feu una còpia de seguretat del vostre iPad mitjançant Finder

Quan Apple va llançar macOS 10.15, van separar la gestió de dispositius de la biblioteca multimèdia que havien viscut a iTunes. Si teniu un Mac amb macOS 10.15, utilitzeu Finder per fer tasques com fer còpies de seguretat, sincronització i actualització del vostre iPad.

Podeu comprovar la versió de macOS al vostre Mac fent clic al logotip d'Apple a l'extrem superior esquerre de la pantalla i, a continuació, fent clic a Quant a aquest Mac .

comprova la versió de macos

Connecteu l'iPad al Mac mitjançant un cable de càrrega. Obert Cercador i feu clic al vostre iPad a sota Ubicacions . Feu clic al cercle que hi ha al costat Feu una còpia de seguretat de totes les dades del vostre iPad en aquest Mac . Us recomanem que marqueu la casella que hi ha al costat Xifra la còpia de seguretat local i crear una contrasenya per obtenir més seguretat. Finalment, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

Feu una còpia de seguretat del vostre iPad mitjançant iTunes

Si teniu un PC o un Mac que executi macOS 10.14 o una versió anterior, utilitzeu iTunes per fer una còpia de seguretat de l’iPad a l’ordinador. Connecteu l'iPad a l'ordinador mitjançant un cable de càrrega.

pregària abans de la cirurgia per a un ésser estimat

Obriu iTunes i feu clic a la icona de l'iPad a l'extrem superior esquerre de la finestra. Feu clic al cercle que hi ha al costat Aquest ordinador . També us recomanem que marqueu la casella que hi ha al costat Xifra la còpia de seguretat de l'iPhone per a més seguretat. Finalment, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

Feu una còpia de seguretat del vostre iPad mitjançant iCloud

També podeu fer una còpia de seguretat del vostre iPad mitjançant iCloud des de l'aplicació Configuració. Obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. Aixeta iCloud -> Còpia de seguretat d'iCloud i assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de iCloud Backup estigui activat. A continuació, toqueu Feu una còpia de seguretat ara .

DFU Restaura el teu iPad

La restauració de l’actualització del firmware del dispositiu (DFU) és la restauració més profunda que podeu fer a l’iPad. Cada línia de codi s’esborra i es torna a carregar i el vostre iPad es restaura als valors predeterminats de fàbrica.

Abans de posar el vostre iPad en mode DFU, creeu una còpia de seguretat de tota la informació emmagatzemada . D’aquesta manera, podeu restaurar des de la còpia de seguretat i no perdre totes les vostres fotos, vídeos i altres fitxers.

Mireu el nostre Vídeo DFU de l'iPad per aprendre a accedir al mode DFU i realitzar una restauració.

Substituïu la bateria

Si l’iPad encara es carrega lentament després de la restauració de DFU, és probable que sigui el resultat d’un problema de maquinari i és possible que hagueu de canviar la bateria. Si el vostre iPad està cobert per AppleCare +, aneu a a la vostra Apple Store local i veure què poden fer per vosaltres. Una tecnologia d’Apple també pot fer una prova de bateria a l’iPad per veure si funciona correctament.

Fins a la càrrega de l'iPad

L'iPad es carrega ràpidament una vegada més, de manera que podeu dedicar més temps a utilitzar les vostres aplicacions preferides. Espero que compartiu aquest article amb algú per ensenyar-li què fer quan el seu iPad es carrega lentament. Feu-me saber quin pas us ha funcionat deixant un comentari a continuació.