La pantalla del meu iPad està trencada. Aquí teniu la solució real.

My Ipad Screen Is Cracked

El vostre iPad té una pantalla trencada i voleu solucionar-lo. Pot ser difícil saber quines opcions de reparació de l’iPad o quina és la millor per a vosaltres. En aquest article t’explicaré què cal fer quan la pantalla de l'iPad està trencada perquè pugueu solucionar-la avui !

Avalueu els danys causats al vostre iPad

És important avaluar fins a quin punt s’ha trencat la pantalla de l’iPad abans d’intentar decidir on s’hauria de reparar. Si la pantalla està totalment destrossada, és probable que vulgueu reparar-la més aviat que tard.Si només es fragmenta una petita part de la pantalla, és possible que vulgueu viure-hi. Vaig tenir un petit crack a l’iPhone 7 que mai no em vaig arreglar. Al cap d’una estona, quasi oblido que era allà! Normalment, les esquerdes petites i fines no afecten el que podeu fer i el que no podeu fer a l’iPad, però sens dubte poden ser un mal de vista.A més, si alguna vegada teniu previst negociar amb el vostre iPad o vendre’l a una altra persona, probablement haureu de reparar-lo. És possible que no pugueu canviar el vostre iPad si té una pantalla trencada i no obtindreu un valor de revenda tan alt si proveu de vendre-ho amb una pantalla menys que perfecta.En circumstàncies molt rares, Apple maig reparar la pantalla de l'iPad de forma gratuïta si només té una esquerda petita i única. Si el vostre iPad pertany a aquesta categoria i està cobert per un pla de protecció AppleCare +, potser val la pena provar sort a l’Apple Store. No esperis una reparació gratuïta, ja que això gairebé mai passa.

Als paràgrafs següents, parlaré de la preparació del vostre iPad abans de reparar-lo i us recomanaré algunes de les millors empreses que poden solucionar la pantalla trencada el més aviat possible.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPad

És una bona idea desar una còpia de seguretat del vostre iPad abans de reparar la pantalla. D’aquesta manera, si alguna cosa surt malament mentre es corregeix, no perdreu cap de les vostres dades ni informació personal.Per fer una còpia de seguretat del vostre iPad, connecteu-lo a l'ordinador i obriu iTunes. Feu clic al botó de l'iPad a l'extrem superior esquerre d'iTunes i, a continuació, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

Mireu el nostre vídeo de YouTube si ho preferiu fes una còpia de seguretat del teu iPad a iCloud des de l'aplicació Configuració.

l'altaveu de l'iPhone x no funciona

Tapa la pantalla

És una bona idea cobrir l'actualització de la pantalla esquerdada amb cinta adhesiva o una bossa de cremallera gran. D’aquesta manera, no us tallareu per accident en un tros de vidre esmolat.

Comparació de les opcions de reparació

Teniu algunes bones opcions de reparació quan la pantalla de l'iPad està trencada. Si teniu un pla de protecció AppleCare + per al vostre iPad, el vostre primer viatge probablement hauria de ser a l’Apple Store. El vostre pla AppleCare + us cobreix per dos incidents, però se us cobrarà una tarifa de servei de 49 USD.

Tu pots configureu una cita a l'Apple Store en línia només per assegurar-vos que no haureu d’estar a la botiga tot el dia. Apple també té un programa de reparació de correu electrònic, que és una bona opció si no us importa el temps d’inversió d’1 a 2 setmanes.

Malauradament, les reparacions d'Apple iPad es poden obtenir molt car si no teniu AppleCare +. Les reparacions en iPads més nous poden costar tant $ 599 ! Si busqueu una opció menys costosa, us recomano els serveis de Pols , una empresa de reparació a demanda. Us vindran i us arreglaran la pantalla de l'iPad esquerdada in situ.

Puc substituir la pantalla pel meu compte?

Podeu intentar substituir una pantalla de l'iPad trencada pel vostre compte, però no us recomanaria provar-la. Reparar un iPad és una tasca increïblement difícil que requereix un conjunt d’eines especials.

A més, Apple no estalviarà el dia si cometeu un error en intentar arreglar el vostre propi iPad. Tan bon punt l’obriu, la garantia d’AppleCare + queda anul·lada. Si proveu d’introduir el vostre iPad a una Apple Store i un Apple Tech veu que heu obert l’iPad, es negaran a solucionar-lo.

En resum, no intenteu corregir la pantalla de l'iPad que heu trencat, tret que tingueu experiència en substituir les pantalles i que no tingueu por de anul·lar el vostre pla AppleCare +.

Crack un somriure, el vostre iPad es solucionarà.

Ara ja sabeu què heu de fer per solucionar el problema de la pantalla de l'iPad el més aviat possible. Espero que compartiu aquest article sobre xarxes socials per ajudar-vos a ensenyar a la vostra família i amics què heu de fer quan la pantalla de l'iPad queda trencada. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu sobre el vostre iPad a la secció de comentaris.

Gràcies per llegir,
David L.