Per què l’iPhone 12 té un sagnat ovalat negre al lateral?

Why Iphone 12 Has Black Oval Indentation SideProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Quina és la sagnia misteriosa, de forma ovalada, sota el botó d’engegada de l’iPhone 12 i l’iPhone 12 Pro? És una finestra, no cap a l’ànima de l’iPhone, sinó cap a la seva antena 5G mmWave.per què no funciona la botiga d'aplicacions?Per entendre per què hi ha, cal saber la veritat sobre el 5G

La gent volia velocitats més ràpides. Quan Verizon diu que la resposta és el 5G, diuen la veritat.Altres persones volien que el senyal del mòbil viatgés a llargues distàncies. Quan T-Mobile diu que el 5G és la resposta, també diuen la veritat.

Segons les 'lleis de la física', però, resulta que les boges velocitats ràpides que veieu als anuncis publicitaris de Verizon no pot treballar sobre les boges llargues distàncies que es veuen als anuncis de T-Mobile. Llavors, com poden les dues empreses dir la veritat?

GoldiPhones i les tres bandes: High-Band, Mid-Band i Low-Band

La banda alta 5G és molt ràpida, però no passa per les parets. (De debò.) El 5G de banda baixa funciona a distàncies llargues, però en molts llocs ni tan sols és tan ràpid com el 4G. La banda mitjana és una barreja de totes dues coses, però estem a anys de veure que qualsevol operador es llançés.La diferència entre bandes es redueix a les freqüències en què operen. La banda alta 5G, també coneguda com a ona mil·limètrica 5G (o mmWave), funciona al voltant dels 35 GHz, o 35.000 milions de cicles per segon. El 5G de banda baixa funciona a 600 MHz, o 600 milions de cicles per segon. Com més baixa sigui la freqüència, més lentes són les velocitats, però més lluny viatja el senyal.

5G, en realitat, és una malla d’aquests tres tipus de xarxes. L’única manera d’aconseguir velocitats elevades i una gran cobertura era combinar un munt de tecnologies diferents, i és molt més fàcil per a les empreses vendre '5G' que intentar explicar les diferències.

Tornar a l'iPhone 12 i 12 Pro

Perquè un telèfon sigui compatible amb la 5G, ha de suportar moltes bandes de xarxes mòbils. Afortunadament per a Apple i altres fabricants de telèfons mòbils, els avenços recents de Qualcomm permeten que tot tipus de banda alta i super ràpida mmWave 5G funcioni amb una sola antena. Aquesta antena és una mica més ampla que un cèntim, i també ho és la finestra del lateral de l'iPhone. Casualitat? Jo crec que no.

Per què els iPhone 12 i 12 Pro tenen un forat al costat?

El motiu del forat gris amb forma ovalada al lateral de l’iPhone 12 o l’iPhone 12 Pro és que mmWave 5G ultra-ràpid es bloqueja fàcilment amb les mans, la roba i, sobretot, les fundes metàl·liques per a telèfons. El forat oval que hi ha a sota del botó d’engegada és una finestra que permet passar els senyals 5G a través de la caixa.


A l'altre costat del forat oval hi ha un Mòdul d'antena Qualcomm QTM052 5G .

Alguns fabricants de telèfons integren diverses d'aquestes antenes als seus telèfons, cadascuna connectant-se a un únic mòdem Snapdragon X50. Hi ha més antenes Qualcomm QTM052 que s’amaguen en algun altre lloc de l’iPhone 12? Potser.

Finalment, Apple inclou Windows als seus nous iPhones

Tingueu la seguretat que la finestra de l’antena 5G mmWave del vostre iPhone hi és per una bona raó. És un forat que augmenta l'abast de l'antena 5G del vostre iPhone. Per tant, potser en lloc de perdre el senyal 5G 6 graons per les escales del metro, el perdràs 10 graus avall. Gràcies, Apple!

Crèdit fotogràfic: captures de l'iPhone desmuntades del flux de vídeo de desglossament en directe d'iFixit.com. Xip d'antena Qualcomm de qualcomm.com.