El meu iPhone no es restaura. Aquí trobaràs la solució definitiva.

Mi Iphone No Se Restaura

Estàs intentant restaurar el teu iPhone, però no funciona. Vas connectar el teu iPhone a iTunes i començar el procés de restauració, però estàs veient un missatge d'error com 'Aquest iPhone no es pot restaurar' i no saps què fer. En aquest article, explicaré per què el teu iPhone no es restaura i exactament com solucionar el problema amb iTunes .

No entris en pànic: aquest és un problema extremadament comú. Restaurar un iPhone esborra tot el que conté, i aquesta és la solució per als problemes de programari de l'iPhone, especialment els greus. Anem a per això!L'article de suport d'Apple no és suficient

La pròpia pàgina de suport d'Apple parla sobre què fer quan el teu iPhone no es restaura, però l'explicació és molt limitada i, francament, està incompleta. Suggereixen un parell de solucions i són vàlides, però hi ha nombroses raons per les quals un iPhone no es restaurarà amb iTunes . De fet, aquest problema es pot rastrejar tant a problemes de programari i de maquinari, però és fàcil de resoldre si ho abordes de la manera correcta.A causa d'això, he creat una llista de diverses solucions per reparar un iPhone que no es restaura. Aquests passos aborden els problemes de programari i maquinari en un ordre lògic, pel que podràs restaurar el teu iPhone novament en molt poc temps.l'iPhone 6 plus no es carregarà

Com arreglar un iPhone que no es restaura

1. Actualitza iTunes en el teu ordinador

En primer lloc, és important assegurar-te que iTunes estigui actualitzat en el seu Mac o PC. És fàcil de verificar! En una Mac, segueix aquests tres passos:

  1. Obre iTunes en el teu ordinador.
  2. Miri cap a la banda esquerra de la barra d'eines d'Apple a la part superior de la pantalla i feu clic al botó iTunes .
  3. Feu clic a Cerca actualitzacions al menú desplegable. iTunes s'actualitzarà o et notificarà que la teva còpia d'iTunes ja està actualitzada.


En un ordinador amb Windows, fes el següent:

  1. Obre iTunes en el teu ordinador.
  2. Des de la barra de menú de Windows, fes clic al botó ajuda .
  3. Feu clic a Cerca actualitzacions al menú desplegable. iTunes per a Windows s'actualitzarà o et notificarà que la teva còpia d'iTunes ja està actualitzada.

2. Reinicieu l'ordinador

Si el teu iTunes ja està actualitzat, el següent pas per arreglar el teu iPhone és reiniciar el teu ordinador. En una Mac, simplement fes clic al botó poma a la cantonada superior esquerra de la pantalla i fes clic a reiniciar des de la part inferior de menú desplegable. En un PC, fes clic al menú Inici i fes clic a Reiniciar.3. Restableix el maquinari del teu iPhone quan està endollat ​​a l'ordinador

No sempre recomanem restablir el maquinari del teu iPhone, però pot ser un pas necessari quan el teu iPhone no es restableixi. Assegura't que el teu iPhone estigui connectat al teu ordinador mentre realitzes el restabliment complet.

El procés de restabliment complet d'un iPhone depèn de el model que tinguis:

  • iPhone 6s, ES i anteriors : Mantingues pressionats simultàniament el botó d'inici i el botó d'encesa fins que vegis el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 7 i iPhone 7 Plus : Mantingues pressionats simultàniament el botó d'encesa i el botó per baixar el volum. Deixa anar els dos botons quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 8 i versions posteriors : Pressiona i deixa anar ràpidament el botó per pujar el volum, després pressiona i deixa anar ràpidament el botó per baixar el volum, després pressiona i mantingues premut el botó lateral. Deixa anar el botó lateral quan aparegui el logotip d'Apple.

4. Prova amb un cable USB / Lightning diferent

Sovint, un iPhone no es restaura a causa d'un cable Lightning trencat o defectuós. Prova amb un cable Lightning diferent o demana prestat un d'un amic.

A més, l'ús de cables de tercers que no tenen un certificat MFI emès per Apple poden causar problemes de restauració. La certificació MFI vol dir que Apple ha provat el cable per complir amb els seus estàndards i que està 'fet per a iPhone'. Si estàs utilitzant un cable de tercers que no té un certificat MFI, et recomano comprar un cable lightning d'alta qualitat i amb certificació MFI fabricat per Amazon: mesura 6 peus de llarg i és menys de la meitat de l'preu d'Apple!

5. Fes servir un port USB o un ordinador diferent

la meva botiga d'aplicacions ha desaparegut

Els problemes amb el port USB del teu ordinador poden fer que el procés de restauració falli, fins i tot si aquest mateix port funciona amb altres dispositius. Un iPhone no es restaura si un dels teus ports USB està danyat o no subministra suficient energia per carregar el teu dispositiu durant tot el procés de restauració. Amb això en ment, sempre intenta fer servir un port USB diferent per restaurar el teu iPhone abans de passar a el següent pas.

6. Restauració DFU del teu iPhone

És hora de provar una restauració DFU si, després de provar un nou port USB i un cable Lightning, el teu iPhone encara no es restaura. Aquest és un tipus especial de restauració que esborra la configuració de maquinari i programari del teu iPhone, deixant al teu iPhone com una pissarra completament neta. Sovint, una restauració de DFU et permetrà restaurar iPhones que estan experimentant dificultats de programari que impedeixen les restauracions normals. segueix la nostra guia de restauració DFU aquí.

7. Si tota la resta falla: opcions per reparar el teu iPhone

Si el teu iPhone encara no s'està restaurant, hi ha la possibilitat que el teu iPhone hagi de ser reparat per tècnics experts. Afortunadament, això no ha de ser un procés costós o que requereixi molt de temps.

Si decideixes anar a una botiga Apple per obtenir ajuda, assegura't fer una cita en els tècnics d'Apple primer perquè no acabis esperant en una fila molt llarga. Si estàs buscant una alternativa menys costosa, Pols t'enviarà a el lloc que escullis un tècnic certificat perquè repari el teu iPhone en tan sols 60 minuts, i et oferiran una garantia de per vida en el seu treball.

Feliç restauració!

En aquest article, vas aprendre com reparar un iPhone que no es restaurava, i si alguna vegada tens el problema novament, sabràs exactament què fer. Espero que aquest article t'hagi ajudat a reparar el teu iPhone, ¡i avisa'ns si ho va fer a la secció de comentaris a continuació!