Com puc optimitzar les fotos en un iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

How Do I Optimize Photos An IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

T’agrada fer fotos a l’iPhone, però voldries que hi hagués una manera de comprimir-les i optimitzar-les. Si deseu moltes imatges, podeu fer servir ràpidament l’emmagatzematge de l’iPhone, cosa que pot evitar que feu més fotos o que baixeu aplicacions i música a l’iPhone. En aquest article, us ho mostraré com optimitzar les fotos en un iPhone que us ajudarà a netejar espai d'emmagatzematge addicional .Què significa optimitzar les fotos en un iPhone?

Quan l'opció Optimitza fotos està activada, l'iPhone comprimeix i optimitza les fotos i els vídeos automàticament per alliberar espai d'emmagatzematge addicional quan l'iPhone s'esgoti. Les versions originals i de resolució completa de les vostres fotos i vídeos es desaran a iCloud.Com optimitzar les fotos a l'iPhone

  1. Obriu el fitxer Configuració aplicació
  2. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Fotografies .
  3. Aixeta Optimitzeu l’emmagatzematge de l’iPhone .
  4. Apareixerà una petita marca de verificació Optimitzeu l’emmagatzematge de l’iPhone , que indica que Optimize Photos està activat.Fotos de l'iPhone: optimitzades.

Heu alliberat una mica d’espai d’emmagatzematge optimitzant les fotos del vostre iPhone. Ara que ja sabeu com optimitzar les fotos en un iPhone, us animem a compartir aquest consell amb els fotògrafs d’iPhone que coneixeu a les xarxes socials. Gràcies per llegir i no dubteu a deixar-nos un comentari a continuació si teniu alguna altra pregunta.

Tot el millor,
David L.