¿Actualitzar la configuració de l'ID d'Apple en iPhone? ¡Aqui t'expliquem què significa i què fer!

Actualizar La Configuraci N Del Id De Apple En IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El teu iPhone diu 'Actualitzar la configuració de l'ID d'Apple' i desitges descartar la notificació. No importa el que facis, sembla que no pots fer que aquest '1' en un cercle vermell desaparegui. T'ajudaré a actualitzar la configuració de l'ID d'Apple al teu iPhone i et mostraré com solucionar el problema si aquest missatge no desapareix .l'iPhone no es restaurarà a iTunes

Per què el meu iPhone diu 'Actualitzar la configuració de l'ID d'Apple'?

El teu iPhone diu 'Actualitzar la configuració de ID d'Apple' perquè heu d'iniciar la sessió novament en el teu ID d'Apple per seguir fent servir certs serveis de compte. Actualitzar la configuració d'Apple ID et permetrà seguir usant aquests serveis. La majoria de les vegades, això només vol dir que has de tornar a ingressar la contrasenya de l'ID d'Apple al teu iPhone!Què fer quan el teu iPhone diu 'Actualitzar la configuració de l'ID d'Apple'

Obre l'aplicació de configuració i ingressa en Actualitzar configuració de l'ID d'Apple . Després, pressiona continuar en la següent pantalla. Ingressa la contrasenya de l'ID d'Apple quan aparegui la finestra emergent a la pantalla.La majoria de les vegades, la notificació 'Actualitzar configuració de l'ID d'Apple' desapareix després d'haver ingressat la contrasenya d'ID de Apple. No obstant això, en casos excepcionals, la notificació no desapareixerà i fins i tot pots rebre una finestra emergent que diu que va ocórrer un error. Segueix llegint per aprendre com solucionar aquest problema!

Està bloquejat 'Actualitzar la configuració de l'ID d'Apple'?

Desafortunadament, probablement hagis trobat aquest article perquè el missatge Actualitzar els paràmetres de ID d'Apple està encallat en 2020. Si aquest molest diàleg de notificació està encallat al teu iPhone, probablement sigui perquè el teu ID d'Apple no es pot verificar. Creu-me - no ets l'únic que té aquest problema!Molts membres del nostre Grup de Facebook d'ajuda iPhone comenzron a cridar la nostra atenció sobre aquest tema, de manera que volíem escriure aquest article per a tu. Segueix els passos següents per diagnosticar i corregir la veritable raó per la qual la notificació Actualitzar la configuració de l'ID d'Apple no desapareix!

Assegura't d'haver iniciat sessió amb l'ID d'Apple correcte

És possible que el teu ID d'Apple no es pugui verificar perquè esteu identificat en un compte de ID d'Apple diferent i, per tant, estàs ingressant la contrasenya incorrecta. Obre l'aplicació de configuració i pressiona el teu nom a la part superior de la pantalla per assegurar ràpidament d'haver iniciat sessió amb la ID d'Apple correcta. Veuràs la ID d'Apple en la qual estàs connectat actualment prop de el centre de la pantalla.

Consulta el nostre article si necessita ajuda per canviar el teu ID d'Apple !

Tancar sessió i tornar al teu ID d'Apple

Si esteu identificat amb la ID d'Apple correcta, intenta tancar sessió i tornar a iniciar-la. Dirigeix-te a Configuració> ID d'Apple i desplásate fins Tancar sessió . Introduïu la contrasenya d'ID de Apple i toca desactivar .

la pantalla de l'iPhone 6 no respon

tancar la sessió al ID d

A continuació, toca Tancar sessió a la cantonada superior dreta de la pantalla. Si vols conservar una còpia del teu Apple News o una altra configuració, activa l'interruptor a la dreta de la funció sota Conservar una còpia de. Confirma la teva decisió tocant Tancar sessió quan aparegui la finestra emergent.

Ara que has tancat la sessió, pressiona Inicia una sessió al teu iPhone a prop de la part superior de l'aplicació de configuració. Ingressa el teu correu electrònic i contrasenya de l'ID d'Apple, després pressiona Inicia sessió a la cantonada superior dreta de la pantalla per tornar a iniciar sessió en iCloud. Si se't demana que combinis les teves dades amb iCloud, et recomano tocar combinar, només per assegurar-te que no perdis cap informació important.

per què la pantalla del meu iPhone és tan tènue?

Felicitacions, esteu identificat en iCloud un cop més! Si la notificació de Actualitzar Característiques de l'ID d'Apple segueix apareixent, dirigeix-te a el pas final.

Verifica els serveis d'iCloud

És possible que aquesta notificació estigui bloquejada perquè els serveis d'iCloud s'han deshabilitat temporalment per al manteniment de rutina o una actualització de sistema. Quan això succeeix, és possible que no puguis iniciar sessió en el teu ID d'Apple com a mesura de seguretat. Pots consultar l'estat de sistema d'Apple al seu lloc web!

Característiques de l'ID d'Apple: Actualitzat!

La configuració del teu ID d'Apple està actualitzada i aquesta molesta notificació s'ha anat per ara. La propera vegada que el teu iPhone digui Actualitzar la configuració de ID d'Apple, ¡sabràs exactament què fer! Si tens alguna altra pregunta sobre el teu ID d'Apple, no dubtis a fer un comentari a continuació.

gràcies,
David L.