Falta l'aplicació de correu electrònic de l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

Mail App Missing From IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Falta l'aplicació Mail al vostre iPhone i no sabeu on va anar. L’aplicació Mail us permet enllaçar tots els vostres comptes de correu electrònic importants en un sol lloc, tant si preferiu utilitzar Gmail, Outlook, Yahoo com un altre servei de correu electrònic. En aquest article, ho faré us mostrarà què heu de fer quan falta l'aplicació Mail al vostre iPhone perquè pugueu començar tornar a enviar i rebre correus electrònics importants .Per què falta l'aplicació de correu electrònic del meu iPhone?

Falta l'aplicació Mail al vostre iPhone perquè algú l'ha suprimit. A diferència d'altres aplicacions integrades com Safari o l'aplicació Càmera, és possible suprimir l'aplicació Mail del vostre iPhone.Torneu a instal·lar l'aplicació Mail a l'App Store

Si l'aplicació Mail s'ha suprimit del vostre iPhone, podeu entrar a l'App Store i tornar-la a baixar. Quan cerqueu a l'App Store, assegureu-vos que cerqueu 'Correu' .Hi ha centenars d'aplicacions de correu electrònic a l'App Store, de manera que si cerqueu alguna cosa com 'Aplicació de correu a l'iPhone', és possible que no aparegui a la part superior de la llista.

Un cop hàgiu trobat l’aplicació Mail a l’App Store, toqueu el botó Cloud a la seva dreta. L'aplicació Mail es baixarà i es tornarà a instal·lar a l'iPhone i podreu tornar-la a utilitzar.Tingueu en compte que, quan reinstal·leu l'aplicació Mail a l'iPhone, probablement estarà en un lloc diferent del que esteu acostumat. És possible que hàgiu de lliscar unes quantes pàgines a la pantalla inicial abans de veure-la.

He tornat a instal·lar l'aplicació Mail, però els meus comptes no hi són.

Quan l'aplicació Mail es suprimeixi en un iPhone, qualsevol dels comptes de correu electrònic que hi hàgiu enllaçat es canviarà a inactiu fins i tot després de tornar a instal·lar l'aplicació.

Per tornar-los a activar, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Comptes i contrasenyes . A la llista dels vostres comptes, toqueu la vostra adreça de correu electrònic. Finalment, toqueu el commutador situat al costat de Correu per tornar a activar el compte de correu electrònic.

Fet i amagar

Heu reinstal·lat l'aplicació Mail al vostre iPhone i podeu tornar a enviar correus electrònics. La propera vegada que falti l’aplicació Mail al vostre iPhone, sabreu exactament on la trobareu. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone, no dubteu a deixar-los a la secció de comentaris a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.