La pantalla del meu iPhone és massa fosca. Aquí teniu la solució a la brillantor.

My Iphone Screen Is Too DarkProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Mires cap avall l’iPhone i és tan fosc que amb prou feines es veu la pantalla. La brillantor és massa baixa? Potser, però potser no.A iOS 14, hi ha dos paràmetres a l’iPhone que poden fer que la pantalla s’enfosqueixi gairebé completament, no només la configuració de brillantor que hem utilitzat durant anys. En aquest article, us ho mostraré què fer si la pantalla de l'iPhone és massa fosca per veure-la i com fer que el vostre iPhone sigui més brillant, fins i tot si el nivell de brillantor és total.Ajuda! La pantalla del meu iPhone és massa fosca.

Abans de iOS 10, només hi havia una configuració de brillantor al vostre iPhone. Ara hi ha dos paràmetres que poden fer que la pantalla del vostre iPhone sigui massa fosca: Brillantor i punt blanc. A continuació, us mostraré tots dos i us mostraré com canviar les dues opcions de configuració a continuació.significat de falcó creuant-se el seu camí

Nota: Si no es pot veure qualsevol cosa a la pantalla del vostre iPhone, consulteu el nostre article anomenat La pantalla del meu iPhone és negra. per aprendre a solucionar-ho. Si és molt, molt dèbil, seguiu llegint.

1. Comproveu el nivell de brillantor del vostre iPhone

Podeu ajustar la brillantor del vostre iPhone al Centre de control. Si teniu un iPhone X o superior, feu lliscar el dit cap avall des de l'extrem superior dret de la pantalla. Si teniu un iPhone 8 o superior, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla. Cerqueu el control lliscant de brillantor vertical i feu lliscar un dit cap amunt per augmentar la brillantor del vostre iPhone.

utilitzeu el control lliscant de brillantor al centre de control de lTambé podeu ajustar la brillantor de la pantalla a Configuració. Obert Configuració i toqueu Pantalla i brillantor . Arrossegueu el control lliscant cap avall Brillantor a la dreta per augmentar la brillantor del vostre iPhone.

la pantalla no activarà l'iPhone

Si el vostre iPhone ho és encara massa fosc, és hora de veure una nova configuració que Apple va introduir amb iOS 10: Reduce White Point.

2. Comproveu la configuració del punt blanc del vostre iPhone

Reduce White Point és un paràmetre d’accessibilitat dels iPhones que redueix els colors intensos i fa que la pantalla sigui més feble. La configuració d’accessibilitat està dissenyada per facilitar a algú amb discapacitat l’ús del seu iPhone. Els problemes es produeixen quan la configuració d'accessibilitat s'activa accidentalment o per un amic entremaliat.

El meu iPhone és massa fosc, però la brillantor és total! Aquí teniu la solució:

  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta Accessibilitat .
  3. Toqueu el botó Pantalla i mida del text .
  4. Mireu la part inferior de la pantalla i trobeu l'opció etiquetada Reduïu el punt blanc . Si la configuració està activada (el control lliscant és verd), desactiveu-lo tocant el control lliscant situat a la dreta de l'opció. El nivell de brillantor de la pantalla hauria de tornar a la normalitat.

Més solució de problemes per a pantalles de l'iPhone fosc

1. Proveu de desactivar la brillantor automàtica

El vostre iPhone té un paràmetre de brillantor automàtica que ajusta automàticament la brillantor de la pantalla per obtenir el nivell més ideal en funció de la llum circumdant. De vegades, aquesta configuració pot ser poc útil, ja que ajustarà la brillantor a un nivell massa brillant o massa fosc.

Per desactivar la brillantor automàtica, obriu Configuració i toqueu Accessibilitat -> Pantalla i mida del text i apagueu l'interruptor situat al costat de Brillantor automàtica.

iphone 6 no obtindrà còpia de seguretat a iCloud

Tingueu en compte que si desactiveu la brillantor automàtica, la bateria del vostre iPhone es pot esgotar més ràpidament. Si teniu previst desactivar la brillantor automàtica de totes maneres, consulteu el nostre altre article per obtenir-ne diversos Consells per estalviar bateria de l'iPhone .

2. Assegureu-vos que el zoom no està activat

Si recentment heu utilitzat la funció Zoom Configuració -> Accessibilitat -> Zoom i ho va deixar engegat accidentalment, pot ser el motiu pel qual la pantalla de l'iPhone és massa fosca. Mitjançant la configuració Zoom, en realitat podeu fer-ho fes que la pantalla de l'iPhone sigui més fosca del que podeu amb el control lliscant Brillantor.

3. Restableix tots els paràmetres

Si la pantalla del vostre iPhone encara és massa tènue, aneu a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres per eliminar la possibilitat que alguna cosa de l'aplicació Configuració faci que la pantalla del vostre iPhone sigui massa fosca.

Aquest restabliment restaura tots els valors predeterminats de fàbrica de l'aplicació Configuració. Serà com si obris l’aplicació per primera vegada. Haureu de tornar a configurar el fons de pantalla, tornar a connectar els dispositius Bluetooth, tornar a introduir les vostres contrasenyes Wi-Fi i molt més.

4. DFU Restaura el teu iPhone

Una restauració DFU és el tipus de restauració més profund que podeu fer en un iPhone. Si la pantalla del vostre iPhone encara és massa fosca, la restauració de DFU és l’últim pas de resolució de problemes que podeu fer abans d’explorar les opcions de reparació. Aquest tipus especial de restauració esborra la configuració del programari i del maquinari, així que assegureu-vos de fer-ho fes una còpia de seguretat del teu iPhone , i llavors seguiu la nostra guia de restauració de DFU per provar-ho.

per què no funciona el meu imessage?

4. Repareu l'iPhone

Si després de seguir tots aquests passos trobeu que la pantalla del vostre iPhone encara és fosca, pot ser que arribi el moment de reparar-lo. Consulteu el meu article sobre els millors llocs per reparar l’iPhone per obtenir una llista de les fonts de reparació més fiables.

Brillantor de l'iPhone, restaurada.

Heu solucionat el problema i el vostre iPhone és prou brillant com per tornar-lo a veure. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials amb els vostres amics, familiars i seguidors. Deixeu un comentari a continuació sobre quina solució us ha funcionat.