Com reduir la brillantor de la pantalla al vostre iPhone perquè no molesti els altres ... Igual que els vostres fills

How Reduce Screen Brightness Your Iphone It Won T Bother Others Like Your Kids





Els meus fills són uns ninjas furtius. Just quan crec que dormen, apareixen a la segona ronda del joc anomenada GO TO BED. Estic segur que molts de vosaltres heu jugat a aquest joc abans: és molt divertit (de fet, el meu joc preferit). Així que, de vegades, ho faig necessari reduir la brillantor de la pantalla al meu iPhone, iPad o iPod.

Hi ha ocasions en què li dic a la meva filla que vagi al llit i em pregunta per què puc estar alerta i utilitzar el meu iPhone. Li dic que he de romandre despert per assegurar-me que vagi a dormir. Funciona, de vegades. També tinc una nena de set mesos a la qual li agrada que la retinguin i no vull que el meu iPhone brillant i despertador la desperti quan l’habitació sigui fosca.







Per tant, aquí teniu alguns consells sobre com fer-ho reduïu la brillantor de la pantalla al vostre iPhone, iPad o iPod. Aquests consells també són útils per als llocs on és possible que hagueu de revisar el telèfon en una habitació fosca com una sala de cinema, però on la pantalla us assenyalarà com un focus. (No oblideu posar el telèfon en silenci en aquestes ocasions!)



Sempre que haig d’enviar missatges de text al meu marit per dir-li en quins seients estem mentre està a la cua al stand de les concessions, faig servir aquests mètodes per reduir la brillantor de la meva pantalla. En cas contrari, és com si haguéssiu obert la caixa màgica i la llum de dins us banyés la cara i no ho volgueu quan intenteu dormir els nens o fer servir el telèfon a una sala de cinema.



Els oposats atrauen: utilitzar colors invertits per capgirar l'script

Inverteix els colors és una opció a Configuració que algunes persones anomenen mode de raigs X. La majoria de la gent probablement ensopegui amb aquest entorn accidentalment. Canvia bàsicament tots els colors als seus contraris. El negre es torna blanc, el verd es fa rosa i el blau es torna taronja. Si acobleu aquest paràmetre baixant el Brillantor de nivell, reduirà la brillantor general de la pantalla al vostre iPhone.





Aquesta configuració també és ideal per quan vulgueu connectar-vos a Internet o llegir un llibre electrònic. Es tornarà el fons negre i les lletres blanques, de manera que redueix significativament la brillantor que surt de la pantalla.



iphone 5s sense reparació de servei

Per activar Inverteix els colors, vés a Configuració> General> Accessibilitat i, a continuació, toqueu el commutador que hi ha al costat Inverteix els colors per engegar-lo. Quan l’interruptor estigui engegat, quedarà verd.

A continuació, ajusteu el fitxer Brillantor de la pantalla del vostre iPhone per ajudar a reduir l’enlluernament. Brillantor es pot ajustar mitjançant control Center per lliscant cap amunt des de la part inferior de la pantalla. També es pot trobar anant a Configuració> Pantalla i brillantor. Podeu ajustar aquesta configuració fent lliscar el botó fins al nivell de brillantor desitjat.

Escala de grisos: veure el món en 50 tons de gris

Tot i que és probable que aquest paràmetre estigui pensat per a aquells que són daltonistes, també és útil per reduir l’enlluernament de la pantalla. Podeu trobar aquesta configuració anant a Configuració> General> Accessibilitat, a continuació, canvieu l'interruptor situat al costat de Escala de grisos ser verd.

Si parelles Escala de grisos amb el Brillantor a l’iPhone per reduir la sortida de llum, realment dóna a la pantalla un color uniforme. Aquesta configuració és ideal per a jocs i aplicacions cridaneres, on el fitxer Inverteix els colors la configuració encara pot ser molt distret. Mentre Inverteix els colors és millor per llegir o missatges, Escala de grisos és ideal per a gràfics per ajudar a reduir la brillantor del vostre iPhone.

Tema de nit automàtic a iBooks: Criatura de la nit

Sempre tinc aquesta configuració en el meu iBooks. El Tema de nit automàtic gira els colors de les pàgines i les lletres de l'aplicació i sempre configura l'aplicació perquè sigui més llegible per a ús nocturn. No emet una mirada dura i dura quan es llegeix a la nit, de manera que és més fàcil per als ulls i també menys molest per als altres. Tot i que aquest paràmetre està dissenyat per a ús nocturn, el mantinc actiu tot el temps, ja que em resulta més fàcil llegir-lo activat.

Aquesta configuració es troba a iBooks aplicació en si mateixa, que s'obre tocant a A A símbol a la part superior dreta de la pantalla. Això obre les opcions de tipus de lletra per a iBooks, inclosa la mida, els tipus de lletra i el color de la pantalla i les paraules. Hi ha una configuració similar en altres aplicacions, com ara Kindle , on no es diu Tema nocturn , però simplement Trieu Negre per a la pantalla . Aquesta configuració és ideal per als lectors perquè només afecta les aplicacions de llibres electrònics i no l’iPhone sencer.

Torn nocturn activat: treballant el tercer torn

Torn de nit és ideal per reduir la brillantor perquè disminueix la llum blava que prové de la pantalla de l'iPhone. Els científics diuen que la llum blava que emanen dels nostres dispositius es troba en l’espectre de llum que indica als nostres cervells que estiguin desperts, la qual cosa significa que la lectura nocturna està perjudicant els nostres horaris de son.

Torn de nit ajusta l’espectre de color a més d’un groc-taronja, de manera que resulta menys dur per als ulls en una habitació fosca. De nou, si també ajusteu el fitxer Brillantor de la pantalla mentre utilitzeu aquest mode, farà que el vostre dispositiu sigui menys molest per a la resta i, amb sort, serà menys una trucada de despertador, cosa que ajudarà a tothom a dormir millor.

Aquest canvi és molt subtil en el nivell estàndard del mode, però podeu fer que la pantalla sigui encara més ataronjada i augmentar la diferència en el canvi. Aquest mode és ràpid Activat / Desactivat botó al fitxer control Centre , però té més opcions a Configuració> Pantalla i brillantor> Torn de nit. Aquí podeu configurar-ho a Programat , de manera que arrenca automàticament en un moment determinat. Encara que l’activeu manualment, s’apagarà automàticament a les 7:00 del matí. Aquesta pantalla de menú també permet ajustar la calidesa del canvi de to segons els vostres gustos.

Sneak Peek per a iOS 10: nova configuració. Mostra els allotjaments
I barra de control per reduir el punt blanc

A la Accessibilitat menú, hi ha una nova opció anomenada Mostra els allotjaments. Al mateix lloc on trobareu Inverteix els colors i Escala de grisos als filtres de color , també trobareu una nova barra lliscant d’ajust per a Reduïu el punt blanc. Ara mateix a iOS setembre , l'escenari de Reduïu el punt blanc es troba al Accessibilitat menú a sota Augmenta el contrast, però ajustar-lo no fa molta diferència.

Reduïu el punt blanc s'ha mogut a aquest nou menú, cap a sota Mostra els allotjaments dins iOS 10 i té una nova barra lliscant que fabrica una gran diferència en la brillantor de la pantalla . Si moveu el control lliscant fins al 100%, farà que la pantalla sigui increïblement fosca, sobretot si també enfosqueu el Brillantor de la pantalla. Vegeu la diferència aquí:

Aquesta configuració pot fer que la pantalla sigui gairebé completament negra, de manera que no emetrà gairebé resplendor, el truc perfecte per utilitzar el telèfon en un teatre fosc. Vés amb compte de no fer-ho tan fosc que no puguis veure les icones.

Sigues lliure de nit

Utilitzo tots aquests mètodes en diferents situacions per utilitzar el meu iPhone a la nit, sobretot per no molestar els meus fills quan necessiten anar a dormir. Encara tinc la meva filla infantil dormint a l’habitació amb mi i, de vegades, quan viatgem, hem de compartir una habitació d’hotel, de manera que aquests mètodes m’ajuden a no molestar a la meva família quan necessito una lectura nocturna.

Mai no vaig fer servir l’aplicació iBooks per llegir fins que no vaig trobar aquestes opcions perquè la llum era dura i molestava als altres i no em sentia tan agradable mentre llegia al meu iPhone. He llegit molt més en llibres electrònics ara que puc ajustar la llum i el meu iPhone pot portar molts més llibres dels que pot fer la meva bossa.

Utilitzeu aquests paràmetres per llegir a la nit a gust del vostre cor o per ser un ninja de l'iPhone al teatre, i ningú no serà més savi.