El meu iPhone continua apagant-se. Aquí teniu la solució real.

My Iphone Keeps Shutting OffProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

L'iPhone s'apaga aleatòriament i no esteu segur de per què. De sobte, l’iPhone només s’apaga sense avisar-vos. En aquest article t’explicaré per què l’iPhone continua apagant-se i us mostra com solucionar definitivament aquest problema !Restableix el teu iPhone

Una de les raons més freqüents per les quals l’iPhone continua apagant-se és perquè està enganxat en un bucle de reinici, s’apaga constantment, s’encén, es torna a apagar, etc. Si realitzem un restabliment complet, és possible que puguem eliminar l’iPhone d’aquest bucle.Com puc restablir durament el meu iPhone?

El procés de restabliment dur d'un iPhone varia segons el model:  • iPhone 6s, SE i models anteriors : Manteniu premut el botó botó d'encendre i la Botó d'inici alhora fins que la pantalla es torna negra i apareix el logotip d’Apple. Deixeu anar tots dos botons un cop aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 7 i iPhone 7 Plus : Mantingueu premuda la tecla simultàniament botó de baixar el volum i botó d'encendre . Deixeu anar els dos botons quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 8, X, XS i models més recents : Primer, premeu i deixeu anar el fitxer botó per augmentar el volum . En segon lloc, premeu i deixeu anar el fitxer botó de baixar el volum . Finalment, manteniu premut el botó lateral fins que la pantalla es posi negra i aparegui el logotip d’Apple.

Cal tornar a calibrar la bateria?

El vostre iPhone continua apagant-se fins i tot quan diu que li queda vida de la bateria? És possible que el vostre iPhone indicador de percentatge de bateria s'ha tornat imprecís i poc fiable.

Moltes vegades, això és el resultat d’un problema de programari, no d’una bateria defectuosa. Podeu llegir el nostre altre article amb detalls més específics sobre per què L'iPhone s'apaga fins i tot quan encara té autonomia , o bé podeu seguir els passos següents. Tots dos articles us ajudaran a solucionar el problema més profund del programari que podria causar aquest problema.

codi promocional Godaddy març 2018

Actualitzeu el vostre iPhone a la versió més recent de iOS

Apple sol publicar noves versions d’iOS, el sistema operatiu de l’iPhone, per solucionar problemes de programari problemàtics i introduir noves funcions. Una nova actualització de programari podria resoldre un possible problema de programari que fa que l’iPhone s’aturés inesperadament.Obriu per cercar actualitzacions d’iOS Configuració i tocant General -> Actualització de programari . Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha una nova actualització de programari disponible! Mireu el nostre altre article si us trobeu amb algun problemes en actualitzar l'iPhone .

actualitza l

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

La restauració de DFU (actualització del firmware del dispositiu) és el tipus més profund de restauració de l'iPhone. Si un problema de programari fa que l’iPhone continuï apagant-se, la restauració de DFU solucionarà el problema. Consulteu el nostre article sobre restauració de DFU per obtenir més informació com posar el vostre iPhone en mode DFU !

Exploració de les opcions de reparació de l'iPhone

Si l’iPhone encara s’apaga aleatòriament després d’haver completat la restauració de DFU, és hora d’explorar les opcions de reparació. La meva primera recomanació és dirigir-me al vostre Apple Store local, sobretot si el vostre iPhone està cobert per un pla de protecció AppleCare +.

Assegureu-vos que concertar una cita abans d’entrar a la vostra Apple Store local. Sense cita prèvia, és possible que hagueu de passar molt de temps esperant i esperar que una tecnologia d’Apple estigui disponible.

També recomano els serveis de Pols , una empresa de reparació de telèfons a la carta. Puls us pot enviar un tècnic en tan sols seixanta minuts. Les reparacions de Puls de vegades són més econòmiques que l’Apple Store i tenen una garantia de per vida.

Tancar la porta d’aquest problema de l’iPhone

Heu solucionat l'iPhone i ja no s'apaga per si mateix. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics i familiars què fer si el seu iPhone continua apagant-se. No dubteu a deixar cap comentari o pregunta que tingueu a continuació: els respondré el més ràpidament possible.

Gràcies per llegir,
David L.