El meu iPhone no farà còpia de seguretat d'iTunes al Mac. Aquí teniu la solució.

My Iphone Won T Backup Itunes Mac

Esteu sincronitzant l’iPhone amb l’iTunes al Mac i decidiu fer una còpia de seguretat de l’iPhone com a part de la vostra rutina setmanal. Premeu el botó Còpia de seguretat ara a iTunes, però continueu rebent missatges d'error. Independentment del que proveu, el vostre iPhone no farà còpies de seguretat a iTunes al vostre Mac. I per si fos poc, vau jurar que funcionaria la setmana passada.

Per sort, es tracta d’un problema d’iPhone relativament comú; de fet, m’hi trobo de forma regular. De la mateixa manera, també és un problema molt fàcil de solucionar. En aquest tutorial, us explicaré com arreglar un iPhone que no faci còpia de seguretat a iTunes al Mac.Per què no fa còpia de seguretat del meu iPhone a iTunes al Mac?

Hi ha moltes raons possibles perquè el vostre iPhone no faci còpies de seguretat a iTunes, de manera que no hi ha una solució per solucionar les còpies de seguretat d’iTunes. Tanmateix, us guiaré per un ràpid procés de resolució de problemes que us ajudarà a identificar què provoca que el vostre iPhone no faci còpies de seguretat a iTunes. Tornareu a funcionar i en poc temps.1. Assegureu-vos que el vostre iTunes estigui actualitzat

En primer lloc, un dels motius més freqüents de fallada de les còpies de seguretat d’iPhone és que iTunes no està actualitzat al vostre Mac. Per actualitzar iTunes, seguiu aquest procés:Com puc actualitzar iTunes al meu Mac?

 1. Obert iTunes al vostre Mac.
 2. Feu clic a iTunes a la barra de menú a l'extrem superior dret de la pantalla del Mac.
 3. Feu clic a Buscar actualitzacions del menú desplegable. A continuació, iTunes us guiarà pel procés d’actualització si no està actualitzat. Si la vostra còpia d’iTunes ja està actualitzada, apareixerà una finestra de confirmació que mostrarà el número de versió del programari de l’iTunes.

2. Proveu un altre port USB i un cable Lightning

Si obteniu el temut error 'iTunes no ha pogut fer còpia de seguretat perquè l'iPhone s'ha desconnectat', és possible que hi hagi un problema amb el port USB de l'ordinador o el cable USB de l'iPhone. Sovint es pot corregir aquest error utilitzant un fitxer nou cable USB i port USB diferent a l'ordinador per sincronitzar l'iPhone amb l'ordinador; assegureu-vos de provar-ho.

3. Suprimiu les còpies de seguretat antigues del vostre Mac

De vegades, les còpies de seguretat antigues poden interferir amb iTunes quan s’intenta fer una còpia de seguretat. Malauradament, l’única manera fàcil de solucionar-ho és suprimint les còpies de seguretat antigues. Tot i això, aquest no és el final del món si de totes maneres substituireu la còpia de seguretat antiga per una de nova.Com puc eliminar les còpies de seguretat antigues d'iTunes al meu Mac?

 1. Obert iTunes a l’ordinador.
 2. Feu clic a iTunes botó a l'extrem superior dret de la pantalla de l'ordinador i feu clic a Preferències des del menú desplegable.
 3. Feu clic a Dispositius de la part superior de la finestra emergent.
 4. Cerqueu el nom del dispositiu al centre de la pantalla i feu-hi clic per seleccionar-ne la còpia de seguretat. A continuació, feu clic a Suprimeix al mig de la pantalla per suprimir la còpia de seguretat.
 5. Feu clic a D'acord a l'extrem inferior dret de la pantalla per confirmar que voleu suprimir la còpia de seguretat. Ara podeu provar de fer una còpia de seguretat del vostre iPhone de nou a iTunes.

4. Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud i restaureu-la

Si després d’haver provat aquests passos de resolució de problemes, encara teniu problemes per fer una còpia de seguretat de l’iPhone, és possible que hàgiu de fer una còpia de seguretat de l’iPhone a iCloud i realitzar una restauració de DFU. D’aquesta manera, s’esborraran tots els errors del vostre iPhone que puguin impedir les còpies de seguretat d’iTunes mentre es manté una còpia de les vostres dades al núvol.

Com he dit anteriorment, el primer pas d’aquest procés és fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud. Per fer-ho, seguiu aquests tres passos:

 1. Obriu el fitxer Configuració a l’iPhone, desplaceu-vos cap avall i toqueu el botó iCloud botó.
 2. Desplaceu-vos fins a la part inferior de la pantalla i toqueu el botó backups botó. Toqueu el botó botó lliscant a la dreta del Còpia de seguretat d'iCloud capçalera per habilitar les còpies de seguretat d'iCloud.
 3. Toqueu el botó Feu una còpia de seguretat ara a la part inferior de la pantalla per iniciar una còpia de seguretat immediata d'iCloud.

Si teniu algun problema en realitzar una còpia de seguretat d’iCloud, seguiu la nostra guia sobre què fer quan un iPhone no faci una còpia de seguretat a iCloud.

Ara que es fa una còpia de seguretat del vostre iPhone, és hora de fer una restauració de DFU a iTunes. Això és diferent d'una restauració tradicional d'iTunes perquè elimina totes les dades i configuracions del dispositiu, tant de programari com de maquinari. Generalment, això es considera la solució final per a la majoria de problemes d’iPhone i iPad. Llegiu la nostra guia de restauració de DFU per iniciar aquest procés.

Nota: DFU restaura esborrar totes les dades de l'iPhone, així que assegureu-vos que la vostra còpia de seguretat d'iCloud competeix abans de procedir a la restauració de DFU.

Feliç còpia de seguretat!

I això és tot per solucionar un iPhone que no faci còpies de seguretat amb iTunes al vostre Mac. Als comentaris, feu-me saber quin d’aquests passos de resolució de problemes va solucionar finalment les còpies de seguretat d’iTunes. I com sempre, recordeu que torneu a comprovar-ho aviat per obtenir més consells, trucs i solucions per a iPhone.