Voleu desconnectar els accessoris Bluetooth fins demà a l'iPhone? La solució!

Disconnecting Bluetooth Accessories Until Tomorrow Iphone

Esteu explorant el Centre de control quan de sobte el vostre iPhone va dir que es desconnectaria dels accessoris Bluetooth fins demà. La icona de Bluetooth es va posar de color gris al Centre de control i ara no sabeu què fer. En aquest article, explicaré per què el vostre iPhone diu ' Desconnectar els accessoris Bluetooth fins demà ”I et mostren com podeu tornar a connectar-vos als vostres dispositius sense fils .

activeu l'iPhone sense botó d'engegada

Per què el meu iPhone diu 'Desconnectar els accessoris Bluetooth fins demà'?

El vostre iPhone diu 'Desconnectar els accessoris Bluetooth fins demà' perquè heu apagat noves connexions Bluetooth des del Centre de control tocant el botó Bluetooth. El principal motiu pel qual apareix aquesta finestra emergent és aclarir que el Bluetooth no s’ha desactivat del tot, però no podreu connectar-vos als accessoris Bluetooth. Tot i això, encara podreu connectar-vos i fer servir Personal Hotspot i Handoff, així com el vostre Apple Pencil i Apple Watch.La primera vegada que toqueu el botó Bluetooth al Centre de control, el vostre iPhone dirà 'Desconnexió dels accessoris Bluetooth fins demà' i el botó Bluetooth es tornarà negre i gris.

Aquesta finestra emergent només apareix una vegada.

El vostre iPhone només dirà 'Desconnectar els accessoris Bluetooth fins demà' després de tocar el botó Bluetooth al centre de control per primera vegada. Després, només veureu un petit missatge a la part superior de la pantalla quan activeu i desactiveu el Bluetooth des del Centre de control.

wifi va atenuar l’iPhone 7

Com tornar a activar les noves connexions Bluetooth

Si acabeu de veure la finestra emergent 'Desconnexió dels accessoris Bluetooth fins demà', però no voleu haver d'esperar un dia sencer abans de tornar a connectar-vos als vostres dispositius Bluetooth, a continuació us indiquem algunes coses que podeu fer:  1. Obriu de nou el Centre de control i torneu a tocar el botó Bluetooth. Si el botó Bluetooth és de color blau i blanc al Centre de control, podreu connectar-vos immediatament als dispositius Bluetooth.
  2. Anar a Aplicació Configuració -> Bluetooth , desactiveu i torneu a activar el Bluetooth tocant el commutador situat al costat de Bluetooth a la part superior del menú.
  3. Anar a Aplicació Configuració -> Bluetooth i toqueu Permet connexions noves . Després, podreu connectar-vos als vostres dispositius Bluetooth.

troba el meu navegador web per a iPhone

Els avantatges de desconnectar de dispositius Bluetooth

El major avantatge de desconnectar l’iPhone dels dispositius Bluetooth fins demà és que l’iPhone no s’aparellarà automàticament amb els dispositius Bluetooth quan no ho desitgeu. Alguns dispositius Bluetooth es connectaran automàticament quan estiguin a l’abast del vostre iPhone. Mantenir aquesta connexió durant la nit, fins i tot quan no utilitzeu el dispositiu Bluetooth, esgotarà la bateria fins a cert punt.

Desconnexió dels accessoris Bluetooth fins demà: explicat!

Ara ja sabeu per què el vostre iPhone diu 'Desconnectar els accessoris Bluetooth fins demà' i com podeu tornar a connectar-vos al Bluetooth després que passi. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials amb la vostra família i amics per ajudar-los a entendre el que significa també aquesta finestra emergent. Si teniu alguna altra pregunta sobre aquesta finestra emergent o sobre el vostre iPhone en general, pregunteu-ho a la secció de comentaris següent.