L’aplicació MyAT & T no funciona al meu iPhone. Aquí teniu la veritable solució.

Myat T App Isn T Working My Iphone

Esteu intentant connectar-vos al vostre compte myAT & T des del vostre iPhone, però alguna cosa no funciona correctament. L’aplicació myAT & T us permet connectar-vos al vostre compte sempre que sigueu, però no sempre funciona com s’esperava. En aquest article, ho faré expliqueu per què l’aplicació myAT & T no funciona al vostre iPhone i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !

Tanqueu l'aplicació MyAT & T.

El primer que heu de provar quan myAT & T no funciona al vostre iPhone és tancar i tornar a obrir l’aplicació. És possible que l’aplicació s’hagi bloquejat i faci que deixi de funcionar.Abans de tancar l’aplicació myAT & T, haureu d’activar el commutador d’aplicacions. En un iPhone 8 o anterior, feu doble clic al botó Inici per obrir el commutador d'aplicacions.

A l'iPhone X, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins al centre de la pantalla. Quan el dit arribi al centre de la pantalla, atureu-vos un moment i el commutador d'aplicacions s'obrirà.

Al vostre iPhone 8 o versions anteriors, llisqueu el myAT & T cap amunt i fora de la pantalla per tancar-lo. A l'iPhone X, manteniu premuda la previsualització de l'aplicació myAT & T fins que aparegui un botó vermell menys a l'extrem superior esquerre de l'aplicació. A continuació, tanqueu l'aplicació tocant el botó vermell menys o lliscant-la cap amunt i fora de la part superior de la pantalla.

Reinicieu l'iPhone

Si el tancament de l'aplicació myAT & T no ha funcionat, proveu de reiniciar l'iPhone. És possible que una altra aplicació deixi de funcionar, cosa que provocarà un bloqueig del programari de l'iPhone.Per apagar l’iPhone 8 o versions anteriors, manteniu premut el botó d’engegada (també anomenat botó Sleep / Wake) fins a llisqueu fins a apagar-lo i la icona d'energia vermella apareixerà a la pantalla. A continuació, feu lliscar la icona d’energia vermella d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. El procés és similar a l’iPhone X, tret que mantingueu premut el botó de volum i el botó lateral fins a llisqueu fins a apagar-lo apareix.

Espereu entre 15 i 30 segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8 i versions anteriors) o el botó lateral (iPhone X) per tornar a engegar l’iPhone. Deixeu anar el botó quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Actualitzeu l'aplicació MyAT & T.

Si l'aplicació myAT & T no funciona després de reiniciar l'iPhone, podem descartar que es produeixi un problema de programari menor. El següent que heu de fer és comprovar si hi ha disponible una actualització de l'aplicació. AT&T publica sovint actualitzacions de la seva aplicació per solucionar problemes i introduir noves funcions.

Per cercar una actualització de l'aplicació, obriu l'App Store i toqueu el botó Actualitzacions a la part inferior de la pantalla. Cerqueu l'aplicació myAT & T a la llista d'actualitzacions pendents. Si hi ha una actualització disponible, toqueu el botó Actualització a la dreta de l'aplicació.

Suprimiu i torneu a instal·lar l'aplicació MyAT & T.

Si no hi havia cap actualització de programari disponible, és hora de solucionar problemes per obtenir un problema de programari més profund amb l’aplicació myAT & T. Per fer-ho, desinstal·larem i tornarem a instal·lar l’aplicació, cosa que donarà un començament completament nou.

Per suprimir l'aplicació myAT & T, manteniu premuda la icona de l'aplicació fins que les vostres aplicacions comencin a trencar-se i aparegui una petita X a l'extrem superior esquerre de la icona de l'aplicació. Toqueu el botó X i, a continuació, toqueu Suprimeix quan aparegui l'alerta de confirmació al centre de la pantalla.

Ara que s'ha suprimit l'aplicació, aneu a l'App Store i cerqueu l'aplicació myAT & T. Quan ho hàgiu trobat, toqueu el botó de baixada situat a la dreta. Com que ja heu instal·lat l’aplicació, és possible que el botó de baixada sembli un petit núvol amb una fletxa que hi assenyala. Apareixerà un petit cercle d'estat després de tocar el botó d'instal·lació.

Poseu-vos en contacte amb l’atenció al client d’AT&T

Si heu reinstal·lat l’aplicació myAT & T, però encara no funciona, és possible que hi hagi un problema que només pugui resoldre l’equip d’atenció al client d’AT&T. Podeu contactar amb el seu equip d’atenció al client trucant al 1-800-331-0500 o visitant el seu Pàgina de contacte . També podeu contactar ràpidament amb un representant enviant un tweet a @ATTCares a Twitter.

Aplicació AT&T: solucionat.

Heu solucionat l’aplicació myAT & T al vostre iPhone o teniu una bona opció per contactar amb un representant d’atenció al client. Assegureu-vos de marcar aquest article per saber què heu de fer el proper myAT&T no funcioni al vostre iPhone. Si teniu alguna altra pregunta, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.