El meu iPhone no s'apaga! Aquí trobaràs una solució efectiva!

Mi Iphone No Se Apaga

El teu iPhone no s'apaga i no estàs segur de per què això està succeint. Potser estiguis tractant de desconnectar-se de el món exterior durant uns minuts o estiguis tractant d'estalviar molta bateria. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone no s'apaga i com solucionar el problema d'apagat .

Per què no s'apaga meu iPhone?

En general, el seu iPhone no s'apaga perquè hi ha un problema amb el programari de iPhone o perquè la pantalla o el botó d'engegada no funcionen correctament.Qualsevol que sigui el cas, aquesta pràctica guia et mostrarà com reparar un iPhone que no s'apaga . A la fin, sabràs com bregar amb una pantalla de iPhone que no respon , com apagar el teu iPhone si el botó d'engegada no funciona i les opcions de reparació si necessites ajuda professional.1. Intenta Apagar el teu iPhone

El primer és el primer. Per apagar el seu iPhone, mantingues premut el botó de repòs / activació (Al que la majoria de la gent es refereix com el botó d'encesa). Si tens un iPhone sense un botó d'Inici, mantingues pressionat el botó lateral i qualsevol dels botons de volum simultàniament.Deixa anar el botó o els botons quan aparegui lliscar per apagar a la pantalla. Aquesta és la teva senyal per tocar el icona d'encesa vermell i lliscar amb el dit d'esquerra a dreta sobre la pantalla. Idealment, el teu iPhone s'apagarà quan facis això. Si no és així i t'estàs rascant el cap, segueix llegint.

Consell professional: si veus la frase ' lliscar per apagar 'A la pantalla, però la pantalla no respon, prova alguns dels trucs del meu article sobre què fer quan la pantalla tàctil del teu iPhone no funciona .

2. Fer un Reinici Forçat teu iPhone

El següent pas és fer un reinici forçat. Per fer això, mantingues premut el botó de repòs / activació (El botó d'encesa) i el botó d'inici a el mateix temps. Mantingues pressionats aquests dos botons junts fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla del teu iPhone. És possible que hagis de pressionar els dos botons durant 20 segons, així que tingues paciència!Realitzar un reinici forçat en un iPhone 7 o de 7 Plus és lleugerament diferent. Per fer un reinici forçat en un iPhone 7 o de 7 Plus, mantingues premut el botó d'encesa i el botó per baixar el volum a el mateix temps fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Si tens un iPhone 8 o un model més recent, pressiona i deixa anar el botó per pujar el volum, després pressiona i deixa anar el botó per baixar el volum, després pressiona i mantingues premut el botó lateral fins que la pantalla es torni negra i aparegui el logo d'Apple.

Un reinici forçat pot ajudar-te a reiniciar el programari que pot estar funcionant incorrectament. M'agradaria emfatitzar que aquesta no és la forma correcta d'apagar el teu iPhone quotidianament. Si l'opció d'apagada normal funciona, usa aquesta forma. Un reinici forçat pot interrompre el programari i causar més problemes si ho fas sense algun motiu.

línies a tota la pantalla de l'iPhone

3. Encén AssistiveTouch i apaga el teu iPhone amb un botó d'encesa del programari

Si el botó d'encesa de la seva iPhone no funciona, no pots fer el pas 1 o 2 .. Afortunadament, pots apagar el teu iPhone usant només el programari que està integrat en l'aplicació de configuració.

Com apago el meu iPhone quan el botó d'engegada no funciona?

AssistiveTouch és una funció que et permet controlar el teu iPhone completament des de la pantalla. Això és útil si tens problemes amb els botons de la teva iPhone o no pots usar-los físicament.

Per accedir a AssistiveTouch, aneu a Configuració> Accessibilitat> Tocar> AssistiveTouch.

Toca l'interruptor cap al costat dret de l'opció AssistiveTouch per activar la funció i posar l'interruptor en verd. Ha d'aparèixer un quadrat gris clar amb un cercle de color més clar en el medi. Aquest és el teu menú AssistiveTouch. Toca el quadrat per obrir-lo.

Per apagar el teu iPhone amb AssistiveTouch, tria Dispositiu i després toca i mantén premut la icona de Pantalla de bloqueig. Això et portarà a una pantalla que diu 'llisca per apagar'. Arrossega la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone.

Com torno a encendre el meu iPhone si el botó d'engegada no funciona?

Per tornar a encendre el teu iPhone si el botó d'engegada no funciona, connecteu-lo a la corrent. El logo d'Apple apareixerà a la pantalla i podràs utilitzar el teu iPhone com de costum.

4. Restaura teu iPhone

De vegades, un problema de programari o firmware no és tan fàcil de solucionar. Si has provat el mètode de reinici per software i el teu iPhone encara no s'apaga, és hora de provar a utilitzar iTunes (PC i Mac amb macOS 10.14 o versions anteriors) o Finder (Mac amb macOS 10.15 o versions més recent) per reiniciar el programari del teu iPhone.

Restaurar usant iTunes

Connecta el teu iPhone a un ordinador que tingui iTunes instal·lat. Trieu el vostre iPhone quan aparegui. Primer, fes clic a Fer còpia de seguretat ara per fer una còpia de seguretat del teu iPhone al teu ordinador, i després selecciona Restaurar còpia de seguretat . Això et portarà a una llista de còpies de seguretat per seleccionar. Tria el que acaba de fer.

Segueix les indicacions d'iTunes per restaurar el teu iPhone amb els ajustos anteriors. Quan hagis acabat, desconnecta el teu iPhone i prova-ho. Hauries de poder apagar el teu iPhone ara.

L'aplicació YouTube no es carregarà

Restaurar amb Finder

Connecta el teu iPhone al teu Mac amb un cable Lightning i obre Finder. Fes clic a Ubicacions -> teu iPhone (a la banda esquerra de l'Finder). Fes clic a Restaurar còpia de seguretat i selecciona la còpia de seguretat que acabes de crear quan aparegui la llista de còpies de seguretat a la pantalla. Segueix les instruccions per restaurar el teu iPhone.

Si tens problemes per restaurar el teu iPhone, intenta realitzar una restauració DFU . La nostra guia et mostrarà com posar el teu iPhone en mode DFU i la millor manera de restaurar-lo.

5. Troba una solució alternativa

Si has intentat fer un reinici per software i restaurar el teu iPhone amb iTunes i el teu iPhone encara no s'apaga, és possible que alguna cosa més seriós estigui mal amb el teu iPhone.

Si vols apagar el teu iPhone per mantenir-lo en silenci, sempre pots apagar el so del teu iPhone amb l'interruptor Timbre / Silenci a la part superior esquerra de el telèfon. D'aquesta manera, no escoltaràs cap alerta.

O si vols deixar de rebre correus electrònics, trucades i missatges de text, fins i tot si només estan a la pantalla, pots activar la manera avió. És la primera opció a la part superior de la pàgina en Configuració. Només recorda que no rebràs trucades ni missatges entrants ni podràs realitzar trucades de sortida amb el teu iPhone en mode avió. Has de tornar a desactivar el mode avió per poder enviar o rebre trucades o missatges.

6. Repara el teu iPhone

De vegades, els components físics (anomenats maquinari) de la teva iPhone poden simplement deixar de funcionar. Quan això succeeix, reemplaçar o reparar el teu iPhone és una bona opció.

Si el teu iPhone està en garantia, Apple (o una altra companyia, com una botiga o el teu proveïdor de serveis mòbils si vas comprar una garantia a través d'ells) pot oferir reemplaçar teu iPhone per tu. Llavors, val la pena fer açò primer.

Per als iPhones amb botons trencats que no estan coberts per una garantia, fer servir un servei de reparació és una forma de conservar el teu iPhone i simplement reemplaçar el maquinari trencat. Apple ofereix reparacions per una tarifa i també ho fan diversos tercers, inclosos tallers de reparació locals. Reparar el teu iPhone pot costar molt menys que comprar un de nou. Consulta el nostre article sobre c om trobar tècnics que facin reparacions d'iPhone prop teu i en línia per obtenir més consells sobre com triar la millor opció de reparació.

El teu iPhone s'apaga de nou!

Has solucionat el problema i el teu iPhone s'està apagant novament. Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials per ensenyar-los a teus amics i seguidors què fer quan el seu iPhone no s'apaga. Deixa un comentari sota si tens alguna altra pregunta sobre el teu iPhone!