iPhone vs. Android: Quin és millor en March 2021?

Iphone Vs Android Cu L Es Mejor En March 2021Proveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

iPhone vs Android: és un dels debats més acalorats en el món dels telèfons mòbils. Hi ha molts factors a considerar a l'intentar decidir quin és millor per a tu. 'En aquest article, hem esbossat alguns dels punts més importants per ajudar-te a decidir si has d'obtenir un iPhone o un Android en March 2021!Per què els iPhone són millors que els telèfons android?

Més amigable per a l'usuari

Segons Kaley Rudolph, escriptor i investigador de freeadvice.com , 'Apple gairebé ha perfeccionat la interfície d'usuari, i per a qualsevol que vulgui comprar un telèfon que sigui fàcil d'usar, accessible i fiable, no hi ha competència'.De fet, els iPhones tenen una interfície d'usuari molt amigable. Segons Ben Taylor, fundador de HomeWorkingClub.com , 'Els telèfons Android executen moltes versions diferents de sistemes operatius, tots modificats i escorxats pels diferents fabricants de telèfons'. En contrast, els iPhone són creats de dalt a baix per Apple perquè l'experiència de l'usuari pugui ser molt més consistent.A l'comparar iPhone vs telèfons Android en l'experiència de l'usuari, els iPhone generalment són millors.

significat espiritual del número 47

millor seguretat

Un gran avantatge en l'àmbit d'iPhone vs Android és la seguretat. Karan Singh de TechInfoGeek escriu: 'Apple supervisa molt la botiga d'aplicacions iTunes. Es verifica la presència de codi maliciós en cada aplicació i s'allibera després d'una prova exhaustiva '. Aquest procés de verificació vol dir que el teu telèfon és molt més segur contra aplicacions malicioses perquè simplement no està permès instal·lar aplicacions que puguin danyar el dispositiu.

Per contra, els dispositius Android et permeten instal·lar aplicacions de fonts de tercers. Si no tens compte, això pot generar un risc de seguretat per al teu dispositiu.Millor realitat augmentada

Apple ha liderat el camí per portar la Realitat Augmentada (RA) als telèfons intel·ligents. Morten Haulik, cap de continguts de Evrest , Diu que Apple té un ARKit 'molt superior' i està en una bona posició per 'dominar la propera revolució de RA'.

Haulik ha afegit que Apple podria estar incorporant el seu nou escàner LiDAR en la pròxima línia d'iPhones, que es llançaran al setembre de 2020. L'escàner LiDAR ajuda a una càmera a determinar l'abast i la profunditat, el que ajudarà als desenvolupadors de RA.

Quan es tracta d'iPhone vs Android a la sorra RA, els iPhones estan per davant.

millor Rendiment

Segons Karan Singh de TechInfoGeek , 'L'ús de l'llenguatge Swift, l'emmagatzematge NVMe, el gran memòria cau de l'processador, l'alt rendiment d'un sol nucli i l'optimització de sistema operatiu asseguren que els iPhones es mantinguin lliures de retards'. Mentre que més recentment els dispositius iPhone i Android poden semblar empatats en la carrera per un millor rendiment, els iPhone tendeixen a tenir un rendiment més consistent i eficient. Aquesta optimització significa que els iPhones poden obtenir una millor durada de la bateria que els telèfons Android quan executen les mateixes tasques.

Aquesta optimització i eficiència es deu a el fet que els iPhones estan dissenyats sota un mateix sostre. Apple pot controlar tots els aspectes de el telèfon i els seus components, on els desenvolupadors d'Android han de col·laborar amb moltes altres companyies diferents.

Quan es tracta de la unitat de maquinari i programari en el debat entre iPhone i Android, iPhone definitivament guanya.

Actualitzacions més freqüents

Quan es tracta de la freqüència de les actualitzacions en el duel entre iPhone i Android, Apple tira endavant. Les actualitzacions de iOS es llancen regularment per corregir errors i introduir noves funcions. Cada usuari d'iPhone té accés a aquesta actualització tan aviat com es llanci.

Aquest no és el cas dels telèfons Android. Reuben Yonatan, fundador i CEO de GetVoIP , Ha assenyalat que alguns telèfons Android poden trigar més d'un any en obtenir una nova actualització. Per exemple, Opposed, Lenovo, Tecno, Alcatel, Viu i LG no tenien Android setembre Peu a finals de 2019, tot i que s'havia llançat més d'un any abans.

Característiques natives (per exemple, iMessage i FaceTime)

Els iPhones tenen millors característiques que són natives de tots els productes d'Apple, inclosos iMessage i FaceTime. iMessage és el servei de missatgeria instantània d'Apple. Pots enviar missatges de text, gifs, reaccions i molt més.

Kalev Rudolph, escriptor i investigador de FreeAdvice , Diu que iMessage té més missatges grupals 'simplificats i instantanis' que qualsevol cosa que ofereixen els telèfons Android.

FaceTime és d'Apple vídeo trucada plataforma. Aquesta aplicació ve preinstal·lada al teu iPhone i pots usar-la per parlar per vídeo amb qualsevol persona que tingui una ID d'Apple, fins i tot si està en una Mac, iPad o iPod.

En Android, tu i les persones amb les que vols parlar per vídeo necessiten la mateixa aplicació de tercers com Google Duo, Facebook Messenger o Discord. Llavors, en termes de característiques natives, el debat entre iPhone i Android afavoreix l'iPhone, però aquestes mateixes característiques es poden trobar en altres llocs d'Android amb la mateixa facilitat.

Millor per a jocs

Winston Nguyen, el fundador de VR Heaven , Creu que els iPhones són els telèfons de jocs superiors . Nguyen diu que la latència tàctil més baixa de l'iPhone ofereix una experiència de joc més fluida, fins i tot quan es compara l'iPhone 6s amb el Samsung Galaxy S10 +.

L'optimització de les aplicacions per a telèfons iPhone també significa que el dispositiu pot executar jocs amb bon rendiment sense necessitat de tanta RAM. En contrast, els telèfons Android necessiten molta RAM per executar jocs i realitzar múltiples tasques de manera efectiva.

Parlarem sobre els jocs més endavant en aquest article, ja que el debat dels jocs iPhone vs Android no és tan clar com sembla.

Programa de garantia i servei a el client

AppleCare + és el programa de garantia de primera línia en l'espai dels telèfons mòbils. No hi ha un equivalent d'Android que sigui tan complet.

Rudolph va assenyalar que els fabricants d'Android 'han incorporat clàusules acuradament dissenyades per anul·lar la responsabilitat de reemplaçament'. D'altra banda, Apple ha dos programes que poden incloure cobertura per robatori, pèrdua i dos incidents de danys accidentals.

És important tenir en compte que la reparació del teu iPhone amb una peça que no sigui d'Apple anul·larà la teva garantia AppleCare +. Un tècnic d'Apple no tocarà teu iPhone si veu que has intentat arreglar tu mateix o ho has portat a un taller de reparació de tercers.

Si bé els fabricants d'Android poden tenir els seus propis programes de garantia, els serveis de garantia en l'àmbit d'iPhone vs Android definitivament estan a favor d'Apple.

Per què Android és millor que un iPhone?

emmagatzematge expandible

Et sembla que sovint et quedes sense espai d'emmagatzematge en el teu telèfon? Si és així, pots canviar a Android! Molts telèfons Android admeten emmagatzematge expandible, el que significa que pots utilitzar una targeta SD per obtenir més espai d'emmagatzematge i guardar més arxius, aplicacions i més.

Segons Stacy Caprio de OfertesScoop , 'Els Androids li permeten treure la targeta de memòria i col·locar-la en una amb major capacitat de memòria, mentre que els iPhone no ho fan'. Quan necessites més emmagatzematge en el teu dispositiu Android, 'pots comprar una nova targeta de memòria per augmentar la capacitat d'emmagatzematge per molt menys diners' de comprar un nou telèfon.

Si et quedes sense emmagatzematge en l'iPhone, realment només tens com opcions: comprar a un nou model amb més espai d'emmagatzematge o pagar per espai d'emmagatzematge addicional d'iCloud. Quan es tracta d'espai d'emmagatzematge en el debat entre iPhone i Android, Android surt primer.

L'espai d'emmagatzematge addicional d'iCloud realment no és tan costós. En alguns casos, en realitat és més barat que comprar una targeta SD per separat. Podeu obtenir 200 GB d'emmagatzematge addicional d'iCloud per només $ 2.99 / mes. una targeta SD Samsung de 256 GB pot costar fins a $ 49.99.

marcacapacitatCompatible amb iPhone?Compatible amb Android?cost
SanDisk32 GBnosi $ 5.00
SanDisk64 GBnosi $ 15.14
SanDisk128 GBnosi $ 26.24
SanDisk512 GBnosi $ 109.99
SanDisk1 TBnosi $ 259.99

Port per a auriculars

La decisió d'Apple de treure el port per a auriculars de l'iPhone 7 va ser controvertida en aquest moment. En l'actualitat, els auriculars Bluetooth són més assequibles i més fàcils d'usar que abans. Ja no hi ha tanta necessitat d'un port per a auriculars incorporat.

No obstant això, Apple va crear un problema quan va treure el port per auriculars. Els usuaris d'iPhone ja no poden carregar el seu iPhone amb un cable Lightning i usar auriculars amb cable simultàniament.

l'iPhone s'apaga per si mateix

No tots volen o necessiten l'experiència de el telèfon mòbil sense cables. És possible que no sempre recordis de portar les teves auriculars Bluetooth o la plataforma de càrrega sense fils. Quan es tracta d'incloure característiques més antigues com aquesta en la competència iPhone vs Android, Android guanya.

Si vols un telèfon mòbil més nou amb un port per a auriculars, un Android és el camí a seguir, per ara. Desafortunadament per als fanàtics dels ports per a auriculars, els fabricants d'Android també estan començant a eliminar-lo. Google Pixel 4, Samsung S20 i OnePlus 7T no tenen un port per a auriculars.

Més opcions de telèfon

Els compradors de telèfons intel·ligents només poden necessitar un conjunt específic de característiques. La gran quantitat de fabricants que creen telèfons Android vol dir que hi ha diversos tipus de telèfons, de tots els gustos i colors. Des usuaris avançats fins a aquells amb un pressupost estricte, la línia d'Android és diversa i pot satisfer les necessitats de gairebé qualsevol persona.

Segons Richard gamin de pcmecca.com , Si estàs buscant comprar un telèfon Android, 'pots treballar teu pressupost molt millor i, en la majoria dels casos, obtenir un telèfon intel·ligent decent a un bon preu'. La selecció d'Android de telèfons intel·ligents econòmics i de rang mitjà li dóna als telèfons un avantatge sobre els costosos iPhones d'Apple.

A l'comparar iPhones versus Android, la majoria dels telèfons Android de gamma mitjana sovint tenen més funcions que els iPhones insígnia. Molts telèfons Android de rang mitjà tenen connectors per a auriculars, emmagatzematge expandible i, de vegades, fins i tot maquinari únic com càmeres emergents. El millor de tot és que aquests telèfons Android de gamma mitjana ofereixen un rendiment relativament bo.

En resum, els telèfons Android més barats estan millorant cada vegada més, i és possible que no hagis de gastar mil dòlars en un iPhone quan pots obtenir un Android de $ 400 que pot fer tot el que un iPhone pot fer i més.

Sistema operatiu sense restriccions

Quan es tracta de l'accessibilitat de el sistema operatiu en l'àmbit d'iPhone vs Android, el sistema operatiu Android resulta ser menys restringit que iOS. No has de fer un jailbreak a un Android per canviar coses com l'aplicació de missatgeria per defecte i l'iniciador.

Encara que cregui més riscos, algunes persones prefereixen el sistema operatiu menys restringit d'Android. Segons Saqib Ahmed Khan, executiu de màrqueting digital de

Segons Ahn Trihn, l'editor gerent de GeekWithLaptop , 'Els iPhones són molt propietaris i són molt inclusius sobre el seu programari i aplicacions. Això significa que els programes que pots descarregar en telèfons iPhone són molt limitats. Android, d'altra banda, és exactament el contrari '. Sense aquestes limitacions, els telèfons Android són molt millors per admetre aplicacions amb funcions de programari.

Trihn escriu que 'Android t'ofereix la llibertat de fer el que vulguis al teu telèfon. Pots descarregar aplicacions que canviaran el disseny i la interfície del seu telèfon, jocs que no estan a Play Store i fins i tot aplicacions fetes per a programadors novells. Les possibilitats són infinites. ' Aquesta llibertat de personalització pot permetre't fer que el teu telèfon Android sigui tan personalitzat com vulguis.

Més personalització i personalització

Aquesta és una àrea on Apple ha arribat a Android en els últims anys. Ara pots personalitzar el teu Centre de control d'iPhone, menú de widgets, fons de pantalla i molt més.

No obstant això, Android ha estat en el joc de la personalització durant molt més temps, de manera que hi ha moltes més opcions. Paul Vignes, l'especialista en comunicació i màrqueting de Trendhim , Escriu: 'Els Androids són molt més flexibles quan es tracta de la personalització d'icones, widgets, disseny, etc. i tot això sense haver de fer jailbreak o fins i tot rootear el dispositiu '. Això posa als telèfons Android en un gran avantatge enfront dels iPhones quan es tracta de la personalització de l'usuari.

Hi ha innombrables aplicacions a Google Play Store per ajudar-te a personalitzar la pantalla d'inici, fons, tons de trucada, widgets i més. Aquestes aplicacions fins i tot poden ajudar-te a connectar els teus dispositius, com Microsoft Launcher, que ajuda a sincronitzar activitats entre el teu telèfon Android i PC amb Windows.

bloqueja el número de sortida a l'iPhone

més maquinari

Els productes i accessoris d'Apple han d'estar certificats per MFI per funcionar (o funcionar) amb dispositius iOS. Això significa que el dispositiu funcionarà amb el cable lightning patentat d'Apple. Aquest no és el cas amb els Androids, ja que no fan servir el cable lightning d'Apple.

Ahn Trihn de GeekWithLaptop escriu que 'el maquinari d'Android es pot trobar a tot arreu, pots comprar carregadors, auriculars, pantalles modulars, controladors, teclats, bateries i molt més amb Android'. Pots pagar les funcions i el maquinari que desitgis en lloc de pagar un alt preu per una cosa que no necessites. Amb els iPhones, pots sentir-te obligat a comprar accessoris més cars, com AirPods, que fan el mateix que els seus homòlegs més barats i compatibles amb Android.

A més dels accessoris, els telèfons Android també tendeixen a tenir més maquinari intern. Els únics telèfons plegables i de doble pantalla al mercat actualment són telèfons Android com el Samsung Galaxy Z Flip. Alguns telèfons Android de rang mitjà tenen càmeres emergents, i fins i tot hi ha telèfons Android amb projectors incorporats.

Aquest maquinari també sol ser més avançat. Segons Mathew Rogers, editor sènior de Mango Matter , 'La càrrega ràpida, el carregador sense fil, la classificació de resistència a l'aigua IP, les pantalles de 120Hz i les bateries d'alta capacitat de més durada històricament han estat molt més avançades en dispositius Android que els iPhone d'Apple'.

Carregador USB-C

Mentre que els iPhones més nous han canviat a la càrrega USB-C, els dispositius Android han estat usant USB-C durant molt més temps. Segons Richard gamin, de PCMecca.com , 'Tots els models [Android] més nous [Android] tenen USB-C, que no només carrega el seu telèfon més ràpid, sinó que també vol dir que no necessita un cable Lightning designat. Podeu usar qualsevol dispositiu USB-C per carregar '. Atès que molts telèfons Android fan servir exactament el mateix carregador tot i tenir diferents fabricants, no tindràs tants problemes per demanar-li prestat un cable a un amic si no recordes el teu a casa.

La càrrega USB-C és més ràpida i més eficient que el connector lightning. Atès que el cable no és un carregador patentat d'Apple, els accessoris USB-C són generalment menys costosos ja que els fabricants no han de pagar per la certificació MFI.

Els cables USB-C també són més fàcils d'usar amb adaptadors. Amb un cable USB-C a HDMI, els telèfons Samsung més nous es poden usar en monitors d'escriptori. Això converteix la pantalla en una experiència d'interfície d'usuari d'escriptori anomenada Samsung dex, una característica que falta per complet en la línia d'iPhone d'Apple.

Més RAM i potència de processament

Els iPhones generalment no tenen tanta RAM com els telèfons Android a causa de l'optimització de la seva aplicació / sistema. No obstant això, tenir més RAM i potència informàtica és certament útil per a l'experiència d'Android. Segons Brandon Wilkes, gerent de màrqueting digital de Gran botiga de telèfons , 'Any rere any, Android llança telèfons que tenen millors processadors i més RAM. Això significa essencialment que cada vegada que compres un telèfon Android, estàs comprant un telèfon que és capaç de funcionar molt més ràpid i sense problemes. 'També estàs pagant una fracció de l'preu! '

Amb més RAM i potència de processament, els telèfons Android poden realitzar múltiples tasques igual de bé, si no millor, que els iPhones. Si bé l'optimització de l'aplicació / sistema pot no ser tan bona com el sistema de codi tancat d'Apple, la major potència de còmput fa que els telèfons Android siguin màquines molt més capaços per a una major quantitat de tasques.

Es podria dir que aquesta diferència en el rendiment fa que els telèfons Android siguin millors per als jocs. No obstant això, això pot dependre de cada dispositiu. Alguns telèfons Android estan dissenyats específicament per a jocs i vénen amb maquinari intern com ventiladors per millorar l'experiència de l'usuari quan jugues.

com esborrar les aplicacions en espera

Transferència d'arxius més fàcil

Un dels punts forts d'Android és la gestió d'arxius. Els iPhones se centren en una interfície d'usuari fluida, però, no tenen d'administració i emmagatzematge d'arxius.

Segons Elliott Reimers, entrenador de nutrició certificat en Crítiques favorables , 'Els androides tenen un sistema d'arxiu molt més complet que li permet trobar, emmagatzemar i moure arxius fàcilment. Això és perfecte per a un professional que no vol compartir accidentalment una foto d'el cap de setmana passat amb el cap, o simplement algú que s'aprecia una bona organització en la seva vida '. Quan es tracta d'organitzar, moure i tractar amb arxius, Android és molt similar a Microsoft Windows.

Els telèfons Android també són molt millors per a transferir arxius d'un dispositiu a un altre. En combinació amb el seu sistema de gestió de fitxers, els dispositius Android poden connectar amb PC amb Windows amb facilitat per compartir arxius utilitzant aplicacions com onedrive i El teu telèfon per a Windows. Això fa que els telèfons Android siguin excel·lents per mantenir professionalment a l'emmagatzematge d'arxius.

Llibertat d'l'ecosistema d'Apple

Un altre punt important per als dispositius Android és que no confien en l'ecosistema de dispositius i programari d'Apple. Els usuaris poden barrejar i combinar accessoris de maquinari i programari al seu gust. Rogers escriu: 'L'única raó per la qual les persones es queden amb un iPhone és perquè estan tancades en l'ecosistema FaceTime i AirDrop'.

Si no estàs lligat a aquestes funcions, sovint pots pagar menys. Ser forçats a l'ecosistema d'Apple vol dir que poden cobrar una prima pels seus dispositius, ja que la seva competència no té aquestes funcions.

Depreciació de preus

Els telèfons intel·ligents Android tendeixen a depreciar en preu més ràpid que els iPhones. Rogers escriu: 'si no necessites l'últim dispositiu, pots obtenir un nou telèfon intel·ligent a preu de ganga'. Ser pacient i esperar que baixi el preu de l'últim telèfon intel·ligent insígnia pot permetre't obtenir un telèfon amb moltes funcions per una fracció del seu cost inicial.

iPhones vs Androids, els nostres pensaments

Hi ha molts arguments excel·lents en tots dos costats de l'debat entre iPhone i Android. En els últims anys, els principals fabricants d'Android estan competint amb Apple en la carrera pel millor dispositiu. El millor iPhone que existeix en aquest moment, l'iPhone 11, és certament comparable a alguns dels millors telèfons Android com el Samsung Galaxy S20.

Com cap dels dos és molt millor que l'altre objectivament parlant, creiem que l'elecció es redueix a la teva preferència. Quina té les característiques que més et convenen i quin li agrada més? Tot depèn de tu.

conclusió

Ara que ets un expert en iPhones vs Androids, quin triaràs i quin és el millor? Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials per veure què pensen els teus amics, familiars i seguidors sobre el debat entre iPhone i Android. Fes-nos saber quin prefereixes en la secció de comentaris a continuació.