Per què la bateria del meu Apple Watch mor tan de pressa? Aquí teniu la solució.

Why Does My Apple Watch Battery Die FastProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Us ha decebut amb la durada de la bateria del vostre Apple Watch i voleu que duri més. En aquest article, Us explicaré per què la bateria del vostre Apple Watch es mor tan ràpidament i us mostraré com optimitzar el vostre Apple Watch per ampliar-ne la durada !La durada de la bateria de l’Apple Watch Series 3 està dissenyada per durar 18 hores amb una càrrega completa, però no vivim en un món perfecte. La configuració no optimitzada, els bloquejos de programari i les aplicacions pesades poden provocar un consum important de bateria d'Apple Watch.Hi ha alguna cosa malament amb la bateria del meu Apple Watch?

Vull aclarir una de les idees errònies més grans pel que fa als problemes relacionats amb la bateria d’Apple Watch: gairebé el 100% de les vegades, la bateria d’Apple Watch mor ràpidament a causa de problemes de programari , no problemes de maquinari. Això significa que hi ha un 99% de probabilitats que no hi hagi cap problema amb la bateria del vostre Apple Watch i que no necessiteu obtenir una bateria de recanvi per a Apple Watch.En aquest article, em centro en els consells sobre la bateria de watchOS 4, la versió més recent del programari Apple Watch. No obstant això, aquests consells sobre la bateria es poden aplicar als rellotges d'Apple que executen versions anteriors de watchOS.

Sense més preàmbuls, comencem per una característica comuna que la majoria de la gent no s’adona que està esgotant la durada de la bateria del seu Apple Watch: Wake Screen on Wrist Raise.

Desactiveu la pantalla de despertador en augmentar el canell

La pantalla d'Apple Watch s'encén cada vegada que aixeca el canell? Això es deu a una característica coneguda com Wake Screen on Wrist Raise està activat. Aquesta característica pot provocar una important vida útil de la bateria de l’Apple Watch Series 3, ja que la pantalla s’encén i es torna a apagar constantment.Com algú que fa molta feina a l’ordinador, vaig desactivar aquesta funció immediatament després de veure que la meva pantalla d’Apple Watch s’encenia cada vegada que ajustava els canells mentre escrivia o navegava per Internet.

Apagar Wake Screen on Wrist Raise , obriu l'aplicació Configuració del vostre Apple Watch i toqueu General -> Pantalla de despertador . Finalment, apagueu l’interruptor que hi ha al costat Wake Screen on Wrist Raise . Sabreu que aquesta configuració està desactivada quan l'interruptor és gris i es col·loca a l'esquerra.

Activeu el mode d’estalvi d’energia mentre treballeu

Si feu exercici amb freqüència mentre porteu l’Apple Watch, activar el mode d’estalvi d’energia és una manera senzilla d’estalviar bateria. Si activeu aquesta funció, el sensor de freqüència cardíaca s’apagarà i es calcularan les calories maig ser menys precís de l'habitual.

Afortunadament, gairebé totes les màquines cardiovasculars del vostre gimnàs o gimnàs locals tenen sensors i monitors de ritme cardíac incorporats. Segons la meva experiència, els monitors de freqüència cardíaca de les màquines cardiovasculars modernes són gairebé sempre tan precisos com el del vostre Apple Watch.

Ho he provat algunes vegades al meu Planet Fitness local i he comprovat que la freqüència cardíaca rastrejada al meu Apple Watch sempre es trobava a 1-2 BPM (batecs per minut) de la freqüència cardíaca rastrejada a l’el·líptica.

Per activar el mode d'estalvi d'energia a l'aplicació Workout, aneu a Aplicació Configuració al vostre Apple Watch, toqueu General -> Entrenament i activeu l'interruptor situat al costat de Mode d'estalvi d'energia . Sabreu que l’interruptor està activat quan estigui verd.

Comproveu si hi ha activitat a la vostra aplicació d’entrenament

Si heu treballat recentment, és recomanable comprovar l’aplicació Workout o la vostra aplicació de fitness de tercers per veure si encara s’està executant o té una activitat aturada. Hi ha la possibilitat que la vostra aplicació de fitness continuï funcionant al vostre Apple Watch, cosa que podria esgotar la bateria perquè el sensor de freqüència cardíaca i el rastrejador de calories són dos dels porcs més grans de la bateria.

Si utilitzeu l’app Workout com faig jo quan estic al gimnàs, recordeu-vos de tocar sempre Final després de completar un entrenament. Només tinc una mica d’experiència amb aplicacions de fitness de tercers, però les que he utilitzat tenen una interfície similar a l’aplicació d’entrenament integrada. M'encantaria rebre notícies vostres a la secció de comentaris de l'aplicació de fitness que utilitzeu.

Desactiveu l'actualització d'aplicacions en segon pla per a algunes de les vostres aplicacions

Quan la funció Actualització d'aplicacions en segon pla està activada per a una aplicació, aquesta aplicació pot baixar contingut i contingut nou mitjançant dades mòbils (si el vostre Apple Watch té mòbils) o Wi-Fi, fins i tot quan no l'utilitzeu. Amb el pas del temps, totes aquestes petites descàrregues poden començar a esgotar la durada de la bateria de l’Apple Watch Series 3.

Aneu a l'aplicació Watch del vostre iPhone i toqueu General -> Actualització d'aplicacions en segon pla . Aquí veureu una llista de totes les aplicacions instal·lades al vostre Apple Watch.

Un per un, aneu per la llista i determineu si voleu que cada aplicació pugui baixar contingut i contingut nou quan no l’utilitzeu. No us preocupeu: no hi ha respostes correctes o incorrectes. Feu el que sigui millor per a vosaltres.

Per desactivar l'actualització d'aplicacions en segon pla per a una aplicació, toqueu el commutador situat a la seva dreta. Sabreu que l’interruptor està desactivat quan es col·loca a l’esquerra.

Actualitzeu watchOS

Apple sol llançar actualitzacions de watchOS, el sistema operatiu de programari del vostre Apple Watch. Les actualitzacions de WatchOS de vegades solucionaran errors de programari menors que podrien esgotar la durada de la bateria del vostre Apple Watch.

Abans d'actualitzar, assegureu-vos que el vostre Apple Watch estigui connectat a una xarxa Wi-Fi i que tingui una bateria d'almenys un 50%. Si el vostre Apple Watch té una bateria inferior al 50%, podeu col·locar-lo al carregador mentre realitzeu l’actualització.

Per comprovar si hi ha actualitzacions de watchOS, obriu l'aplicació Watch al vostre iPhone i toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . L'Apple Watch descarregarà l'actualització, la instal·larà i la reiniciarà.

Activa Redueix el moviment

Aquest truc per estalviar bateria funciona tant per al vostre Apple Watch com per al vostre iPhone, iPad i iPod. Si activeu Reduce Motion, algunes de les animacions en pantalla que normalment veieu quan navegueu per la pantalla del vostre Apple Watch es desactivaran. Aquestes animacions són força subtils, de manera que és possible que ni tan sols noteu la diferència.

Per activar Reduce Motion, obriu el fitxer Aplicació Configuració al vostre Apple Watch i toqueu General -> Accessibilitat -> Reduir el moviment i activeu l'interruptor situat al costat de Reduce Motion. Sabreu que Redueix el moviment està activat quan l'interruptor és verd.

Limiteu el temps d’activació de la pantalla d’Apple Watch

Cada vegada que toqueu per activar la visualització del vostre Apple Watch, la pantalla es manté activada durant un període de temps predeterminat (15 o 70 segons). Com haureu endevinat, configurar el vostre Apple Watch a Wake durant 15 segons en lloc de 70 segons us permetrà estalviar molta bateria a la llarga i evitar que la bateria d’Apple Watch morís ràpidament.

signes que la teva flama bessona està pensant en tu

Aneu a l'aplicació Configuració del vostre Apple Watch i toqueu General -> Pantalla de despertador . A continuació, desplaceu-vos fins a Al toc submenú i assegureu-vos que hi hagi una marca de verificació al costat Despert durant 15 segons .

Reflecteix la configuració de l'aplicació de correu del teu iPhone

Si heu llegit el nostre article sobre amplia la durada de la bateria de l'iPhone , sabreu que l’aplicació Mail pot ser un dels que esgoten la bateria. Tot i que la secció de configuració de l’aplicació de correu personalitzat de l’aplicació Watch no és molt exhaustiva, l’Apple Watch facilita reflectir la configuració de l’aplicació de correu des de l’iPhone.

En primer lloc, mireu l'article sobre la bateria de l'iPhone i optimitzeu la configuració de l'aplicació Mail al vostre iPhone. A continuació, obriu l'aplicació Watch al vostre iPhone i toqueu Correu electrònic . Assegureu-vos que hi hagi una petita marca de verificació al costat Reflecteix el meu iPhone .

configuració de l

Tanca les aplicacions que no fas servir

Pot ser que aquest pas sigui una mica controvertit perquè moltes persones no creuen que tancar les aplicacions que no utilitzen estalvie la bateria. Tanmateix, si llegiu el nostre article sobre per què hauríeu de tancar les aplicacions , ja ho veureu llauna estalvieu la vida de la bateria al vostre Apple Watch, iPhone i altres dispositius Apple.

Per tancar les aplicacions del vostre Apple Watch, premeu el botó lateral una vegada per veure totes les aplicacions que estan obertes actualment. Feu lliscar el dit cap a la dreta cap a l'esquerra a l'aplicació de la qual vulgueu tancar i, a continuació, toqueu Elimina quan l'opció aparegui a la pantalla del vostre Apple Watch.

com tancar aplicacions a Apple Watch

Desactiveu les notificacions automàtiques innecessàries

Un altre pas important de l’article sobre la bateria de l’iPhone és desactivar les notificacions automàtiques per a aplicacions quan no les necessiteu. Quan les notificacions automàtiques estan activades per a una aplicació, aquesta aplicació s'executarà constantment en segon pla perquè pugui enviar-vos notificacions immediatament. Tanmateix, atès que l'aplicació sempre s'executa en segon pla, pot esgotar significativament la durada de la bateria del vostre Apple Watch.

Aneu a l'aplicació Veure al vostre iPhone, toqueu la pestanya El meu rellotge a la part inferior de la pantalla i toqueu Notificacions . Aquí veureu una llista de totes les aplicacions del vostre Apple Watch. Per desactivar les notificacions automàtiques per a una aplicació específica, toqueu-la en aquest menú i desactiveu els commutadors rellevants.

Moltes vegades, les vostres aplicacions es configuraran automàticament per reflectir la configuració del vostre iPhone. Si voleu conservar les notificacions automàtiques a l'iPhone, però desactiveu-les a l'Apple Watch, assegureu-vos que Personalitzat l'opció està seleccionada a Veure aplicació -> Notificacions -> Nom de l'aplicació .

Afegiu cançons a la biblioteca d'Apple Watch en lloc de reproduir-les

La reproducció de música al vostre Apple Watch és una de les bateries més grans i més habituals. En lloc de reproduir-lo, us recomano afegir cançons que ja estan al vostre iPhone al vostre Apple Watch. Fer això, obriu l'aplicació Watch al vostre iPhone, toqueu el botó Pestanya El meu rellotge i, a continuació, toqueu Música .

Per afegir música al vostre Apple Watch, el fitxer Afegeix música ... a sota de llistes de reproducció i àlbums. Quan trobeu una cançó que vulgueu afegir, toqueu-la i s'afegirà al vostre Apple Watch. Si la bateria de l'Apple Watch es mor ràpidament, això us pot ajudar.

Utilitzeu la reserva d’alimentació quan la durada de la bateria de l’Apple Watch sigui baixa

Si el vostre Apple Watch es queda sense bateria i no teniu accés immediat a un carregador, podeu activar la reserva d’alimentació per conservar la durada de la bateria fins que tingueu l’oportunitat de tornar a carregar-lo.

És important tenir en compte que quan s’activa la reserva d’alimentació, el vostre Apple Watch no es comunicarà amb l’iPhone i perdrà l’accés a algunes de les funcions del vostre Apple Watch.

Per activar la reserva d’alimentació, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla del vostre Apple Watch i toqueu el botó de percentatge de bateria a l'extrem superior esquerre. A continuació, llisqueu el control lliscant de reserva d’energia d’esquerra a dreta i toqueu el verd Continuar botó.

Apagueu el vostre Apple Watch un cop cada setmana

Si apagueu l’Apple Watch com a mínim una vegada a la setmana, es permetrà que tots els programes que s’executen a l’Apple Watch es tanquin normalment. Això pot solucionar problemes de programari menors que puguin afectar la durada de la bateria de l'Apple Watch Series 3 sense que us n'adoneu.

Per apagar l'Apple Watch, manteniu premut el botó lateral fins que vegeu el Apagar apareixerà la pantalla. Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta amb el dit per apagar l'Apple Watch. Espereu uns 15-30 segons abans de tornar a engegar l'Apple Watch.

Una nota per als usuaris de GPS + mòbils d’Apple Watch Series 3

Si teniu un Apple Watch amb GPS + mòbil, la durada de la bateria de la sèrie 3 del vostre Apple Watch serà impactat significativament per la freqüència amb què utilitzeu la connexió mòbil . Els rellotges Apple Cellular tenen una antena addicional que el connecta a les torres cel·lulars. La connexió constant a aquestes torres cel·lulars pot provocar un fort desgast de la bateria.

Si us preocupa conservar la durada de la bateria i reduir el pla de dades, només utilitzeu dades quan calgui i assegureu-vos que desactiveu la veu i les dades mòbils a l’Apple Watch quan tingueu l’iPhone amb vosaltres. Fer trucades amb un rellotge és un truc fantàstic per mostrar als vostres amics, però no sempre és pràctic ni és rendible.

Desconnecteu i torneu a emparellar el vostre Apple Watch amb el vostre iPhone

Si torneu a desconnectar i emparellar el vostre Apple Watch amb el vostre iPhone, els dos dispositius podran tornar a aparellar-se com a nous. De vegades, aquest procés pot solucionar problemes de programari subjacents que poden deteriorar la durada de la bateria de l'Apple Watch Series 3.

Nota: només recomano realitzar aquest pas després d’haver implementat els consells anteriors. Si la bateria de l'Apple Watch continua morint ràpidament després de seguir els consells anteriors, és possible que vulgueu desconnectar i tornar a connectar l'Apple Watch a l'iPhone.

Per separar l'Apple Watch i l'iPhone, obriu l'aplicació Watch a l'iPhone i toqueu el nom de l'Apple Watch a la part superior del El meu rellotge menú. A continuació, toqueu el botó d'informació (busqueu la circular taronja i) a la dreta del vostre Apple Watch emparellat a l'aplicació Watch. Finalment, toqueu Desmarqueu Apple Watch per desconnectar els dos dispositius.

Abans de tornar a emparellar l’iPhone amb l’Apple Watch, assegureu-vos que el Bluetooth i la Wi-Fi estiguin activats i que tingueu els dos dispositius un al costat de l’altre.

A continuació, reinicieu l'Apple Watch i espereu que aparegui l'alerta 'Utilitzeu aquest iPhone per configurar l'Apple Watch' al vostre iPhone. A continuació, seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla per acabar d’aparellar el vostre Apple Watch amb el vostre iPhone.

Restaura el teu Apple Watch

Si heu seguit tots els passos anteriors, però us heu adonat que la durada de la bateria de l’Apple Watch Series 3 continua morint ràpidament, és possible que vulgueu provar de restaurar-lo als valors predeterminats de fàbrica. Quan feu això, tota la configuració i el contingut (música, aplicacions, etc.) s'esborraran completament del vostre Apple Watch. Serà com si el treguéssiu de la caixa per primera vegada.

Per restablir els valors predeterminats de fàbrica de l'Apple Watch, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restableix i toqueu Esborra tot el contingut i la configuració . Després de tocar l'alerta de confirmació, l'Apple Watch restablirà els valors predeterminats de fàbrica i es reiniciarà.

Nota: després de restaurar l'Apple Watch, l'haureu de tornar a emparellar amb l'iPhone.

Opcions de recanvi de bateria

Com he dit al principi: el 99% de les vegades que la bateria de l’Apple Watch mor ràpidament és el resultat de problemes de programari. Tot i això, si heu seguit tots els passos anteriors i ho esteu encara experimenta un ràpid esgotament de la bateria de l'Apple Watch, i després maig ser un problema de maquinari.

Malauradament, realment només hi ha una opció de reparació d’Apple Watch: Apple. Si teniu AppleCare +, és possible que Apple cobreixi el cost de la substitució de la bateria. Si no està protegit per AppleCare +, és possible que vulgueu fer una ullada a La guia de preus d’Apple abans establir una cita a l'Apple Store local .

Per què Apple és la meva única opció de reparació?

Si llegiu regularment els nostres articles de resolució de problemes de l’iPhone, probablement sabreu que normalment recomanem Puls com a opció de reparació alternativa a Apple. Tot i això, poques empreses de reparació de tecnologia estan disposades a reparar l'Apple Watch perquè el procés és molt difícil.

Les reparacions d’Apple Watch solen comportar l’ús de microones (seriosament) per escalfar un coixinet especial fon l’adhesiu que manté el vostre Apple Watch unit .

Si voleu trobar una empresa de reparació d’Apple Watch que no sigui Apple, feu-ho sota el vostre propi risc. M’encantaria rebre notícies vostres en els comentaris si heu tingut sort de substituir la bateria d’Apple Watch d’una empresa de reparacions de tercers.

Mireu-me estalviant la vida de la bateria.

Espero que aquest article us hagi ajudat a entendre els motius reals pels quals la bateria de l'Apple Watch mor tan ràpidament. Si ho feia, us animo a compartir-ho amb els vostres amics i familiars a les xarxes socials. No dubteu a deixar un comentari a continuació i feu-me saber com us van funcionar aquests consells.