Danys causats per Líquids a iPhone: Guia definitiva sobre com reparar danys causats per líquids

Da Os Causados Por L Quidos En Iphone

Donar els primers passos correctes pot marcar la diferència entre la vida i la mort per a un iPhone que ha estat danyat per líquids. Malauradament, hi ha molta desinformació en línia sobre el que realment funciona quan es tracta de rescatar un iPhone que s'ha mullat o que es mal a l'entrar en contacte amb líquids.

En aquest sentit, li explicarem què causa el dany per líquid en l'iPhone i et mostrarem com verificar-ho . parlarem sobre els símptomes comuns de el dany causat pels líquids , què fer immediatament després que el teu iPhone va caure a l'aigua i com decidir si reparar un iPhone que s'ha mullat i aquesta danyat o comprar un de nou .Taula de continguts

 1. Els danys causats Per Líquids Ocorren Quan Menys Ho Esperes
 2. Com Reconèixer Els danys causats Per Líquid En L'iPhone?
 3. Símptomes De Els danys causats Per L'Aigua U Altres Líquids En L'iPhone
 4. Com Es Produeixen Els danys causats Per Líquid En L'iPhone?
 5. ¡Emergència! El meu iPhone Es Acaba De Caure En L'Aigua. Què Haig de Fer?
 6. Què Fer Quan L'Aigua o altre Líquid Danya teu iPhone
 7. El Que No Has Fer: Mites Sobre Els danys causats Per Líquids
 8. Un iPhone Danyat Per Aigua o Altres Líquids Es pot Reparar?
 9. Hauria Reparar meu iPhone O Comprar Un Nou?
 10. Opcions De Reparació De iPhone Per danys causats Per Aigua o Altres Líquids
 11. Puc Vendre Un iPhone Danyat Per L'aigua?
 12. conclusió

Si el teu iPhone s'acaba de caure a l'aigua i necessites ajuda immediata, passa a la secció d'Emergència per saber què fer quan un iPhone està exposat a líquids.

Tots els iPhone des del 7 s'han anunciat com resistents a l'aigua, però això no s'ha de confondre amb ser a prova a l'aigua o impermeable. Més endavant en aquest article, aprofundirem en les classificacions d'IP i la diferència entre els conceptes d'impermeable i resistent a l'aigua.

com reduir l’emmagatzematge del sistema al Mac

En resum (hi haurà jocs de paraules), el dany causat per líquids passa quan l'aigua o un altre líquid entra en contacte amb els dispositius electrònics sensibles a l'aigua d'un iPhone. Tot i que els iPhones més nous són menys susceptibles a danyar-se per aigua que els models més antics, una petita gota de líquid és tot el que es necessita per fer mal un iPhone i deixar-lo sense possibilitat de reparació.El segell resistent a l'aigua en els iPhones més nous és tan susceptible a el desgast com la resta de telèfon. Està dissenyat per a resistir l'aigua, però no l'àmplia gamma de líquids, locions i gels que molts de nosaltres fem servir cada dia.

Com Reconèixer Els danys causats Per Líquids En L'iPhone?

El dany causat per líquid pot ser obvi o invisible. De vegades apareix com petites bombolles sota de la pantalla o corrosió i decoloració dins del teu port de càrrega. No obstant això, el dany causat per l'aigua a l'iPhone no sol semblar-se a res - a el menys des de l'exterior.

Com verificar si hi ha danys causats per aigua en l'iPhone

La millor manera de verificar si l'iPhone està malmès per l'aigua és mirar el seu indicador de contacte líquid, o LCI. En els iPhones més nous, l'LCI es troba a la mateixa ranura que la targeta SIM. En els models més antics d'iPhone (4s i anteriors), trobaràs l'LCI en el connector per a auriculars, el port de càrrega o tots dos.

Aquí és on trobaràs l'indicador de contacte líquid en cada iPhone:

modelUbicació de LCI
iPhone XS / XS MaxRanura de la targeta SIM
iPhone XRRanura de la targeta SIM
iPhone 8/8 PlusRanura de la targeta SIM
iPhone 7/7 PlusRanura de la targeta SIM
iPhone 6s / 6s PlusRanura de la targeta SIM
iPhone 6/6 PlusRanura de la targeta SIM
iPhone 5s / 5cRanura de la targeta SIM
iPhone ESRanura de la targeta SIM
iPhone 5Ranura de la targeta SIM
iPhone 4sPresa d'auriculars i port de càrrega
iPhone 4Presa d'auriculars i port de càrrega
iPhone 3GSPresa d'auriculars i port de càrrega
iPhone 3GPresa d'auriculars i port de càrrega
iPhonePort per a auriculars

Com verificar el LCI dins de la ranura de la targeta SIM

Per verificar el LCI en un iPhone més nou, fa servir un clip per obrir la safata SIM, que es troba sota de el botó lateral (el botó d'encesa) al costat dret del teu iPhone. insereix el clip dins el petit forat. És possible que hagis de pressionar cap avall amb una mica de força per expulsar la safata SIM.

Nota: És important assegurar-te que l'exterior del teu iPhone estigui completament sec abans de retirar la safata SIM. Si el teu iPhone s'acaba de caure en líquid i encara està humit, passa a la nostra secció sobre què fer si el teu iPhone va caure a l'aigua.

A continuació, retira la safata SIM i la targeta SIM, i sosteniment teu iPhone amb la pantalla cap avall. Des d'aquest angle, fa servir una llanterna per mirar dins de la ranura de la targeta SIM i verifica el LCI. Com veurem més endavant, és millor deixar un iPhone mullat de cap per avall sobre una superfície plana cap per amunt.

Com comprovar una LCI dins el port per a auriculars o el port de càrrega

És més fàcil veure les LCI en iPhones més antics. Il·lumina amb una llanterna al port per auriculars o el port de càrrega del teu iPhone, segons el model que tinguis.

Quin aspecte té una LCI?

La mida i la forma de l'LCI d'un iPhone varia d'un model a un altre, però sol ser bo saber si el LCI s'ha 'disparat', com solem dir els tècnics d'Apple. Busca una línia petita o un punt just dins de la vora de la ranura de la targeta SIM, a la part inferior de l'connector per a auriculars o al mig del port de la base (port de càrrega) en els iPhones més antics.

Què passa si el meu LCI és vermell?

Un LCI vermell indica que el teu iPhone ha entrat en contacte amb líquid i, desafortunadament, això vol dir que hauràs de pagar. Pagaràs menys si tens AppleCare + o una assegurança del teu operador que si no tens cap cobertura.

Analitzarem els preus i com decidir si reparar o reemplaçar un iPhone danyat per l'aigua a continuació. Però no perdis l'esperança. El fet que un LCI aquest vermell no vol dir que un iPhone no tornarà a la vida.

Què he de fer si el LCI és rosa?

Desafortunadament, el rosa és només un to més clar de vermell. Ja sigui que el LCI sigui de color vermell clar o vermell fosc, el teu iPhone té algun tipus de dany causat per líquids i no estarà cobert per la garantia.

Què he de fer si el LCI és groc?

Encara que no passa molt sovint, no et sorprenguis si el teu LCI és de color groc. La bona notícia és que el groc no és vermell, el que significa que el líquid no ha danyat teu iPhone.

És possible que alguna altra substància (brutícia, brutícia, borrissol, etc.) hagi descolorit el LCI del teu iPhone. Et recomanem intentar netejar la ranura de la targeta SIM, el connector per a auriculars o el port de càrrega amb un raspall antiestàtic o un raspall de dents nou.

Si el LCI del teu iPhone roman groc, no estaria de més portar el teu iPhone a la Botiga Apple més propera! No obstant això, si no hi ha cap problema amb el teu iPhone, no hi ha molt que pugui fer un tècnic d'Apple.

El meu iPhone estarà cobert per la garantia si el meu LCI segueix sent blanc?

Si el LCI és blanc o platejat, és possible que el problema que està experimentant el teu iPhone no estigui relacionat amb líquids. Però si el LCI és blanc i el teu iPhone s'ha caigut a la piscina abans que deixés de funcionar, probablement aquest danyat per líquids de totes formes. La bona notícia és que si Apple no pot provar que el teu iPhone va ser danyat per líquids, la teva garantia podria seguir sent vàlida.

No obstant això, el fet que un LCI no sigui vermell no vol dir que Apple cobrirà l'iPhone en garantia. Si hi ha alguna evidència de líquid o corrosió dins d'un iPhone, els tècnics d'Apple poden negar la cobertura de la garantia, fins i tot si el LCI encara és blanc.

No intentis aquestes idees divertides ...

Molta gent veu un LCI vermell i entra en pànic. Algunes persones tracten de cobrir el LCI amb un blanquejador i altres ho treuen amb unes pinces. No ho facis! Hi ha dues bones raons per a no intentar fer trampa:

 1. Hi ha una gran possibilitat que causes més mal al teu iPhone a l'manipular el LCI.
 2. Els tècnics d'Apple veuen LCIs tot el dia, tots els dies. És molt fàcil saber si cal un LCI. Si s'ha manipulat 1 LCI, l'iPhone passa de l'estat fora de garantia a l'estat de garantia anul·lada. Un telèfon nou a preu minorista costa més de cent més que un reemplaçament de el dispositiu fora de garantia pel servei tècnic d'Apple.

Quina és la diferència entre 'fora de garantia' i una 'garantia anul·lada'?

Si portes un iPhone danyat per l'aigua a una botiga Apple, probablement et diguin que està 'fora de garantia'. Pagaràs molt menys per reemplaçar teu iPhone si tens AppleCare +, però fins i tot si no el tens, reemplaçar un iPhone fora de garantia és molt més barat que comprar un de nou.

Si la garantia del teu iPhone ha estat 'anul·lada', això és dolent. Apple ha rebutjat un iPhone amb garantia anul·lada. Els tècnics no ho repararan. El teu única opció serà comprar un nou iPhone a preu minorista.

En termes generals, l'única forma d'anul·lar la garantia del teu iPhone és manipular-la. Si treus el LCI, anul·les la garantia. Si el desarmes i perds un cargol, anul·les la garantia.

Però fins i tot si accidentalment el trenques, es cau en un llac o el aplastas amb el teu automòbil (he conegut exemples d'aquests casos), no estaves fent una cosa que se suposava que no havies de estar fent. (A el menys, segons Apple). En aquests casos, pagaràs un reemplaçament o reparació 'fora de garantia'.

Símptomes De Els danys causats Per L'Aigua U Altres Líquids En L'iPhone

El dany causat per aigua pot causar una varietat de problemes en un iPhone. Una vegada que el líquid entra, és difícil saber cap a on s'estendrà o quin tipus de dany causarà. A continuació, enumerem alguns dels símptomes més comuns de el dany causat per l'aigua en l'iPhone.

Si el teu iPhone s'escalfa

Les bateries de ions de liti danyades per l'aigua poden escalfar molt, molt. Encara que és increïblement estrany (especialment per a iPhones), les bateries de ions de liti poden calar-se foc quan es fan malbé. Cada Botiga Apple té una caixa forta contra incendis a la Sala de Tècnics. Mai vaig tenir que usar-la, però vés amb compte si sents que teu iPhone comença a escalfar-se molt més del normal.

Si no hi ha so al teu iPhone

Quan l'aigua es filtra en un iPhone i causa danys, teus altaveus podrien funcionar malament i interrompre la teva capacitat per reproduir sons. Això podria afectar la teva capacitat per escoltar música, escoltar el timbre quan algú diu o fer les teves pròpies trucades usant l'altaveu.

Altaveu iPhone juliol

A mesura que l'aigua comença a evaporar-se de l'interior del teu iPhone, els teus altaveus poden tornar a la vida. Si sonen estàtics o confusos a del principi, la qualitat del so pot millorar amb el temps, o potser no.

No podem estar segurs que ajudi, però els rellotges Apple més nous usen els seus parlants incorporats per expulsar l'aigua després de submergir-se. Podria anar això per a un iPhone? No estem segurs, però si l'altaveu emet algun so, no està de més pujar el volum i intentar-ho.

Si el teu iPhone no es carrega

Un dels problemes més comuns i frustrants de l'iPhone passa quan no es carrega . Si entra aigua al port Lightning del teu iPhone (el port de càrrega), pot causar corrosió i evitar que el teu iPhone pugui carregar-se.

Proveu carregar el teu iPhone amb diversos cables i diversos carregadors abans d'arribar a aquesta conclusió. No obstant això, si el LCI està en vermell i el teu iPhone no s'està carregant, és probable que el dany causat per líquids sigui la causa de el problema.

Si vas intentar utilitzar arròs per assecar teu iPhone abans de llegir aquest article (cosa que no recomanem), pren una llanterna i miri dins el port de càrrega. En diverses ocasions vaig trobar un gra d'arròs encallat a dins. No intentis embussar un cable Lightning dins el port Lightning si no entra fàcilment. En el seu lloc, usa un raspall de dents que mai abans hagi fet servir per raspallar suaument els residus.

Utilitza un raspall de dents per raspallar el port lightning del teu iPhone

En la meva experiència com a tècnic quan era impossible treure l'arròs sense danyar els components electrònics, es va haver de reemplaçar un telèfon que podria haver-se reparat. Un amic que tenia aquest problema en realitat va demanar prestades eines a un amic per treure el gra d'arròs, ¡i va funcionar! No obstant això, no recomanem fer servir res de metall, excepte com a últim recurs.

Si el teu iPhone no reconeix la targeta SIM

la targeta SIM és el que emmagatzema les dades al teu iPhone i t'ajuda al teu operador a diferenciar-ho dels altres telèfons en la seva xarxa. Important informació (com ara les claus d'autorització del teu iPhone) és la que es guarda a la targeta SIM. És possible que el teu iPhone no pugui connectar-se a la xarxa mòbil del teu operador si líquid ha danyat la targeta SIM o la safata de la targeta SIM.

Un senyal de que la targeta SIM o la safata SIM s'han malmès pel contacte amb líquids és si diu 'No SIM' a la cantonada superior esquerra de la pantalla del teu iPhone. Un senyal de que la targeta SIM o la safata SIM s'han malmès pel contacte amb líquids és si diu 'No SIM' a la cantonada superior esquerra de la pantalla del seu iPhone.

iPhone sense targeta SIM

Si pots descartar la possibilitat que una falla de programari o un problema relacionat amb el teu proveïdor de serveis mòbils faci que el teu l'iPhone diu que no hi ha cap targeta SIM , És possible que hagis de reemplaçar la targeta SIM o la safata de la targeta SIM.

Si el teu iPhone no té servei

Quan el dany causat per l'aigua afecta l'antena d'un iPhone, aquest no tindrà servei o tindrà un servei molt deficient. Definitivament, un iPhone no és un iPhone si no pot fer trucades telefòniques. El nostre article pot ajudar-te a solucionar problemes amb el teu iPhone quan diu que no té servei per realitzar trucades.

el meu iPhone diu sense servei

Si el logotip d'Apple parpelleja al teu iPhone

Un senyal que el teu iPhone té danys importants per aigua és si s'embussa a l'calar o apagar-se i et manté en una pantalla amb logotip d'Apple parpellejant. Quan passa això, és possible que el teu iPhone està encallat en un cicle de reinici .

iPhone X encallat en un bucle de reinici

Intenta reiniciar el teu iPhone per veure si pots solucionar el problema. A continuació, t'indiquem com reiniciar teu iPhone, segons el model que tinguis:

Com Reiniciar un iPhone 6s i Models Anteriors

A el mateix temps, mantingues premut el botó d'Inici i el botó d'encesa fins que la pantalla es torni negra i aparegui el logotip d'Apple. Pots deixar anar tots dos botons quan vegis el logotip d'Apple a la pantalla del teu iPhone.

Com reiniciar un iPhone juliol

Mantingues premut el botó per baixar el volum i el botó d'encesa a el mateix temps fins que apareguin els logotips d'Apple en la pantalla del teu iPhone. Deixa anar els dos botons tan aviat com aparegui el logotip d'Apple.

Com Reiniciar un iPhone 8 i Models més Nous

Pressiona i deixa anar ràpidament el botó per pujar el volum, després pressiona i deixa anar ràpidament el botó per baixar el volum, després pressiona i mantingues premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla. És possible que hagis de mantenir pressionats els botons de la teva iPhone durant 25 a 30 segons, així que tingues paciència i no et rendeixis massa aviat.

Si el teu iPhone aquesta Encallat en la pantalla de l'Logotip d'Apple

Quan encens el teu iPhone, aquest li pregunta a cada component: 'Estàs aquí? Estàs aquí? ' El teu iPhone pot quedar encallat en el logotip d'Apple si només un d'aquests components no respon.

Si El teu iPhone s'ha quedat encallat a la pantalla de l'logotip d'Apple durant diversos minuts, intenta una restabliment complet utilitzant el mètode que descrivim en el símptoma anterior.

iTunes no pot trobar el meu iphone

iphone encallat al logo de apple

Si la Cambra del teu iPhone No Funciona

la càmera de l'iPhone pot deixar de funcionar completament si el líquid entra en contacte amb la càmera. Fins i tot si la càmera està funcionant, és molt comú que un iPhone danyat per l'aigua prengui fotos borroses . Això succeeix quan la lent es obstrueix amb l'aigua o el residu que queda d'ella quan s'evapora.

Hi ha la possibilitat que si deixes el teu iPhone només per un temps, la càmera pot tornar a ser completament funcional. Si les teves imatges encara estan borroses després d'uns dies, és possible que hagis de reparar la càmera.

Si El teu iPhone No Té Energia o No Es Encén

El dany per aigua és sovint la causa de seriosos problemes de maquinari que impedeixen que el teu iPhone s'encengui i funcioni.

Els danys causats per líquids poden interferir amb la font d'alimentació del teu iPhone o la connexió interna de la bateria del teu iPhone a la placa mare o base. El port Lightning en la part inferior de la teva iPhone també és molt susceptible a danys causats per aigua. Sense accés a l'energia, el teu iPhone no es carregarà i no s'encendrà.

'Això li va passar al meu iPhone 4. Es em va caure en una piscina poc profunda durant uns 15 segons i mai es va tornar a encendre. Vaig haver de fer servir un telèfon plegable durant la resta d'aquest estiu '.

Si estàs segur que vas carregar el teu iPhone, però encara no té energia, intenta reiniciar . És possible que el programari del teu iPhone hagi fallat, el que fa que la pantalla sembli completament negra.

Si Hi Línies a la pantalla

El dany causat per aigua també pot fer que apareguin línies verticals a la pantalla del teu iPhone . Les línies verticals a la pantalla d'un iPhone generalment indiquen que la pantalla s'ha afluixat una mica i el cable LCD s'ha desconnectat de la placa mare.

L'aigua que s'ha filtrat en el teu iPhone pot haver afluixat la pantalla, danyat el cable LCD o danyat la placa lògica.

Si la Llanterna del teu iPhone es Manté Encesa Tot el temps

No et sorprenguis si la llanterna del teu iPhone sembla 'encallada' després d'exposar-se l'aigua. Una forma senzilla d'intentar solucionar aquest problema és reiniciar el teu iPhone, el que obligarà al teu iPhone a apagar i tornar a encendre. Sovint, això farà que el component de la llanterna del teu iPhone es 'desembussi' (assumint que no hi hagi cap dany significatiu per aigua).

Si tota la resta funciona, o si no vols encegar als teus amics, un tros de cinta aïllant negra pot ser una 'solució' temporal eficaç.

Si El teu iPhone Creu que Els Auriculars estan connectats

El teu iPhone pot llegir erròniament que els auriculars estan connectats a port per auriculars o a port Lightning si l'aigua ha entrat en qualsevol d'aquestes obertures. Quan això succeeix, el teu iPhone pot quedar encallat en la manera d'auriculars . La presència de líquid podria estar enganyant al teu iPhone perquè pensi que els auriculars estan connectats encara que no ho estan.

iPhone en mode auriculars

Si la pantalla del seu iPhone aquesta Negra

Un altre problema comú que la gent tenia quan venia a la Botiga Apple era que la pantalla del seu iPhone estava negra , Però tota la resta funcionava normalment. Fins i tot podien escoltar el soroll procedent dels altaveus!

Quan això passa, generalment vol dir que el cable LCD va fer curtcircuit, fent que la pantalla es torni completament negra. Pots intentar reiniciar l'iPhone, però si el cable LCD està danyat, no solucionaràs el problema.

Els iPhones resistents a l'aigua segueixen sent molta relació amb els danys causats per líquids - només hi ha una barrera protectora que se suposa que manté l'aigua fora de el dispositiu. Aquesta barrera i la seva capacitat per resistir líquids poden degradar amb el temps, el que fa que l'iPhone estigui menys protegit de l'contacte amb líquids.

També és important saber que els iPhones resistents a l'aigua no estan dissenyats per resistir altres líquids com sabons i locions. Aquesta és la raó principal per la qual no recomanem portar el teu iPhone a l'bany quan et dutxis o banyis.

A continuació, parlarem sobre diversos tipus diferents de danys causats per aigua i alguns escenaris que poden provocar danys causats per aigua en l'iPhone.

Danys causats per Vapor d'Aigua

El creguis o no, el teu iPhone pot patir danys causats per aigua a causa de el vapor, sentim que aquest té alguna relació amb l'aigua. (Una broma). Apple recomana no utilitzar el teu iPhone en llocs com un sauna o qualsevol ambient amb condicions extremadament humides.

El vapor pot colar-se en les obertures de la teva iPhone i condensar una vegada que ingressa. Quan el vapor es condensa, l'aigua pot escampar-se per tot l'interior del teu iPhone.

Pot la pluja causar danys en l'iPhone?

Sí, la pluja, una altra forma d'aigua, pot danyar l'iPhone. Encara que tots els iPhone des de l'iPhone 7 són resistents a l'aigua i a les esquitxades, fins i tot la més mínima quantitat de líquid pot causar danys. Llevat que el teu iPhone estigui en perfectes condicions, et recomanem que evitis utilitzar el teu iPhone en temps plujós. L'aigua de pluja pot ingressar als ports i causar molts danys.

També has de tenir en compte amb l'ús d'auriculars amb cable en un dia plujós, especialment si tens un iPhone més antic. L'aigua pot córrer pels cables de les teves auriculars fins al port per auriculars o el port Lightning del teu iPhone i causar danys un cop dins.

Danys causats per la suor al gimnàs

El teu iPhone corre el risc de patir danys causats per aigua si fas servir auriculars amb cable al gimnàs. Si fas servir auriculars amb cable, la suor pot córrer pel cable i ingressar a l'connector per a auriculars o a el port de càrrega. Per evitar aquest problema per complet, aconsegueix un parell d'auriculars Bluetooth. Sense cables, cap problema!

Pot l'aigua salada danyar el teu iPhone?

Els iPhones més nous són resistents a l'aigua, però no a l'aigua salada. L'aigua salada representa una amenaça addicional que l'aigua normal no representa: la corrosió.

L'aigua salada pot corroir els components interns del teu dispositiu, el que afegeix un altre obstacle més del dany potencial per aigua. És increïblement difícil netejar o reparar parts corroïdes d'un iPhone. És possible que hagis de reemplaçar els components corroïts o reemplaçar tot el teu telèfon.

Amb quina rapidesa possibles danys causats per aigua?

Et sorprendria la quantitat d'aigua que pot entrar en un iPhone, fins i tot després d'un moment d'immersió. Els clients d'Apple amb freqüència no tenien idea de per què el seu iPhone deixava de funcionar sobtadament, o això deien. Imagina't la seva sorpresa quan els vaig mostrar el toll d'aigua dins del seu iPhone després d'obrir-lo!

Però vaig pensar que el meu iPhone era resistent a l'aigua!

Anunciar telèfons resistents a l'aigua és una tàctica meravellosament eficaç, perquè fa que la gent cregui que en realitat són a prova d'aigua. Però no ho són.

La resistència a l'aigua dels iPhones està classificada per Ingress Progression, que s'anomena classificació IP . Aquesta qualificació els diu als clients exactament què tan resistent a l'aigua i a la pols és el seu telèfon, amb diferents especificacions per a cada qualificació.

Els iPhones anteriors als 6 no estan classificats. el iPhone 7, 8, X i XR són IP67 . Això vol dir que aquests telèfons són resistents a la pols i als l'aigua quan es submergeixen fins a 1 metre en aigua o menys.

el iPhone XS i XS Max són IP68 , El que significa que estan dissenyats per ser resistents a l'aigua quan es submergeixen a una profunditat no superior a 2 metres (6 peus) en aigua durant 30 minuts o menys.

Apple també afirma que l'iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR poden suportar vessaments de begudes domèstiques comuns com cervesa, cafè, suc, refrescos i te.

Un cop més, Apple no cobreix la reparació dels danys causats per líquids per a iPhones, pel que no recomanem provar aquests estàndards intencionalment pel teu compte.

modelclassificació IPResistència a la polsResistència a l'aigua
iPhone 6s & versions anteriorsno qualificatN / AN / A
iPhone juliolIP67protecció completaFins a 1 metre de profunditat durant 30 minuts
iPhone agostIP67protecció completaFins a 1 metre de profunditat durant 30 minuts
iPhone XIP67protecció completaFins a 1 metre de profunditat durant 30 minuts
iPhone XRIP67protecció completaFins a 1 metre de profunditat durant 30 minuts
iPhone XSIP68protecció completaFins a 2 metres de profunditat durant 30 minuts
iPhone XS MaxIP68protecció completaFins a 2 metres de profunditat durant 30 minuts

¡Emergència! Es m'acaba de caure el meu iPhone a l'aigua Què Haig de Fer?

Quan el teu iPhone entra en contacte amb aigua o un altre líquid, actuar ràpida i correctament pot marcar la diferència entre un telèfon trencat i un que funciona. Sobretot, que no s'estengui el pànic.

Tingues en compte que tant i fa tan ràpid actuïs si no saps què fer. Algunes de les 'reparacions' de danys causats per aigua més populars en realitat fan més mal que bé. Si creus que el teu iPhone està malmès per l'aigua, col·loca-sobre una superfície plana i segueix els passos a continuació.

Abans de començar, ens agradaria advertir sobre una cosa: no decantant ni agitis teu iPhone, perquè això pot fer que l'aigua dins del teu iPhone es vessi sobre altres components i causi més danys.

Què Fer Quan L'Aigua o altre Líquid Danya teu iPhone

1. Retira el líquid de l'exterior del teu iPhone

Si el teu iPhone està connectat a un estoig, traieu mentre sostens teu iPhone horitzontalment, amb la pantalla apuntant a el pis. Imagina que hi ha un bassal de líquid dins (perquè molt bé pot haver-lo) i no vols que aquest toll es mogui en cap direcció.

el botó de volum de l'iPhone 5 no funciona

Després, utilitzeu una microfibra o un altre drap suau i absorbent per netejar l'aigua a l'exterior del teu iPhone. No facis servir un mocador de paper, hisop de cotó o qualsevol altra cosa que pugui trencar-se o deixar pols o residus dins del teu iPhone.

2. Retira la targeta SIM

Una de les primeres coses que voldrà fer quan el teu iPhone ha estat exposat a l'aigua és treure la targeta SIM. Això té el doble propòsit d'ajudar a guardar la targeta SIM i permetre que entri aire al teu iPhone.

A diferència dels vells temps, la targeta SIM d'un iPhone no conté els contactes o informació personal. El seu únic propòsit és connectar el teu iPhone a la xarxa cel·lular. Afortunadament, les targetes SIM generalment sobreviuen als vessaments, llevat que estiguin exposades a líquids durant un període prolongat.

Si tens un ventilador, pots intentar bufar aire fred directament al port Lightning oa la ranura de la targeta SIM per augmentar el flux d'aire. Deixa molt espai entre el ventilador i el teu iPhone. Una suau brisa és més que suficient per ajudar a el procés d'evaporació. No facis servir un assecador de cabells o qualsevol altre tipus de ventilador que bufi aire calent.

3. Col·loca el teu iPhone sobre una superfície plana en un lloc sec

A continuació, col·loca el teu iPhone cap per avall sobre una superfície plana, com un taulell de cuina o una taula. Tria un lloc amb poca humitat. No poseu el teu iPhone en un contenidor o bossa.

Inclinar el seu iPhone o col·locar-lo en una bossa amb arròs segurament faràs que l'aigua es vessi sobre altres components interns. Aquesta podria ser la diferència entre la vida i la mort per al teu iPhone.

4. Col·loca dessecants sobre del teu iPhone

Si teniu accés a dessecants comercials, col·loca'ls sobre i al voltant de la teva iPhone. Facis el que facis, no facis servir arròs! (Esmentaré més sobre això més endavant). No és un dessecant efectiu.

Què són els dessecants?

Els dessecants són substàncies que produeixen un estat de sequedat en altres objectes. Es poden trobar en petits paquets que s'envien amb articles com vitamines, productes electrònics i roba. La propera vegada que compris alguna cosa, ¡guarda'ls! Seran útils quan es tracti d'una emergència per danys causats per líquids.

5. Espera que l'aigua s'evapori

Una vegada que hagis pres els passos inicials per salvar la teva iPhone, deixar-ho i allunyar-te és sovint el millor que pots fer. Si hi ha aigua dins del teu iPhone, la tensió superficial de l'aigua ajudarà a evitar que es propagui. Moure teu iPhone només pot causar més problemes.

Com esmentarem més endavant, els estudis científics han demostrat que exposar a l'aire lliure els dispositius electrònics danyats per l'aigua pot ser més efectiu que ficar-los al arròs. A l'treure la targeta SIM, permetem que entri més aire dins del teu iPhone, i això ajuda a el procés d'evaporació.

Recomanem esperar 24 hores abans d'intentar tornar a encendre el teu iPhone. Apple diu que esperi a el menys cinc hores. Com més temps, millor. Volem donar-li a l'aigua dins del teu iPhone el temps suficient perquè comenci a evaporar-se.

6. Intenta Torna a Encendre teu iPhone

Mentre el teu iPhone encara està en una superfície plana, connecteu-lo a la corrent i espera a que s'encengui. Pots provar a utilitzar el botó d'encesa, però és possible que no sigui necessari. Si has esperat 24 hores que suggerim, és probable que s'hagi quedat sense bateria. Quan això succeeix, el teu iPhone hauria encendre automàticament després d'uns minuts de càrrega.

7. Fes una còpia de seguretat del teu iPhone, si pots

Si el teu iPhone s'encén, fes una còpia de seguretat immediatament usant iCloud o iTunes . El dany causat per l'aigua de vegades pot estendre i és possible que només tinguis una petita finestra d'oportunitat per guardar les teves fotos i altres dades personals.

8. Passos addicionals, segons la situació

Depenent en on s'hagi caigut teu iPhone, pot haver-hi altres problemes que requereixin atenció. Fem una ullada cas per cas a tres escenaris comuns:

El meu iPhone s'ha caigut al bany!

Si el teu iPhone s'ha caigut en un vàter afegeix un altre factor a la situació: els bacteris. A més de seguir els passos anteriors, et suggerim que facis servir guants de làtex mentre manipules teu iPhone Recorda també desinfectarte les mans després!

Quan era a Apple, recordo una situació en què algú em va lliurar un telèfon, va somriure i va dir: 'Ha caigut al vàter!'

Li vaig respondre: 'No vas pensar en dir-me això abans de lliurar-me el teu telèfon?' (Això no era el correcte en una situació de servei a el client).

'Ho vaig netejar!' va dir sense demanar disculpes.

Si portes el teu iPhone a una Botiga Apple o un taller de reparació local després de llençar-lo a l'inodor, assegura't de dir-li a l'tècnic que és un 'telèfon de vàter' abans de lliurar-. Suggeriria posar-lo en una bossa ziplock per al seu transport.

Si el teu iPhone es ta ha caigut al lavabo o aigüera, el sabó i les restes de menjar poden causar problemes addicionals al teu iPhone. Fins i tot si el teu iPhone és resistent a l'aigua, no és resistent a l'sabó.

poma recomana esbandir teu iPhone amb aigua de l'aixeta si està exposat a qualsevol altre líquid.

El teu iPhone tampoc és resistent als aliments. Qualsevol resta de menjar en el teu aigüera podria potencialment allotjar-se als ports de la teva iPhone. Si veus restes de menjar dins dels ports del teu iPhone, treu-los amb un raspall antiestàtic o un raspall de dents nou.

El meu iPhone s'ha caigut a la banyera!

A l'igual que el que passa quan el teu iPhone cau al lavabo, deixar-lo caure a la banyera pot portar problemes amb els sabons, xampús i altres productes per a la dutxa. Esbandeix qualsevol àrea del teu iPhone que hagi estat exposada a productes de dutxa amb aigua de l'aixeta.

per Resumir

Si el teu iPhone està malmès per l'aigua, col·loca-amb la pantalla cap avall sobre una superfície plana en un lloc sec. Retira la targeta SIM. Sujétalo horitzontalment i no ho decantant ni ho sacsegis. Si tens dessecants comercials, col·loca'ls sobre del teu iPhone. No facis servir arròs, perquè els estudis científics han demostrat que l'aire és igual de bo, si no millor. Espera 24 hores i deixa que l'aigua s'evapori per si sola abans d'intentar tornar a engegar.

El Que No Has Fer: Mites Sobre Els danys causats Per Líquids

Hi ha moltes solucions ràpides a la llar i 'cures miraculoses' que altres poden recomanar. No obstant això, et recomanem encaridament no escoltar mites sobre cures miraculoses.

Moltes vegades, aquestes 'cures' poden fer més mal que bé al teu iPhone. En alguns casos, les reparacions casolanes poden causar danys irreversibles al teu iPhone.

Mite 1: Posa el teu iPhone en una bossa d'arròs

El primer mite que volem desacreditar és la 'solució' més comú per als telèfons iPhone danyats per l'aigua: 'Si el teu iPhone es mulla, fica-ho en una bossa d'arròs'. Hi ha moltes conjectures sobre aquest tema, de manera que busquem una base científica per dir que l'arròs no funciona.

trobem un estudi científic anomenat 'L'efectivitat dels dessecants comercials i l'arròs cru per eliminar la humitat dels audiòfons' que fa llum sobre el tema. Òbviament, un audiòfon és diferent a un iPhone, però la pregunta que aborda és la mateixa: ¿Quina és la millor manera d'eliminar el líquid dels dispositius electrònics petits danyats per l'aigua?

L'estudi va trobar que no hi ha cap avantatge en posar els audiòfons en arròs blanc o integral en comptes de deixar-los en una taula buida i deixar-los assecar a l'aire. No obstant això, hi ha clars desavantatges a l'usar arròs per intentar assecar teu iPhone.

L'arròs de vegades pot arruïnar un iPhone que d'una altra manera podria haver-se recuperat. Un tros d'arròs es pot ficar fàcilment en un port per a auriculars o en un port de càrrega.

El port Lightning té aproximadament la mida d'un sol gra d'arròs. Si un d'aquests grans s'encalla dins, pot ser molt difícil i, de vegades, impossible de treure.

I per això volem ser clars: no posis el teu iPhone en una bossa d'arròs. Arròs blanc arròs integral Tant se val. A més, quan poses el teu iPhone en una bossa d'arròs, has desaprofitat una bossa d'arròs!

Mite 2: Posa el teu iPhone al congelador

El segon mite que ens agradaria abordar és si és una bona idea posar el teu iPhone danyat per l'aigua al congelador. Creiem que la gent intenta posar el seu iPhone al congelador per evitar que l'aigua s'escampi per tot arreu. No obstant això, tan aviat com treguis el teu iPhone d'congelador, l'aigua es fondrà i s'escamparà per tot el teu iPhone de totes maneres.

Quan es tracta de danys causats per aigua en l'iPhone, volem treure l'aigua el més aviat possible. Posar teu iPhone al congelador fa el contrari d'això. Congela l'aigua dins del teu iPhone, atrapant i evitant que s'escapi.

L'aigua és un dels únics líquids que s'expandeix a mesura que s'acosta a la congelació. Això vol dir que congelar teu iPhone augmentarà el volum d'aigua atrapada a l'interior i possiblement el posarà en contacte amb components prèviament intactes.

Hi ha una altra raó per la qual probablement no hauries de posar el teu iPhone al congelador. Els iPhones tenen una temperatura de funcionament estàndard entre 32 i 95 ° F. La seva temperatura d'inactivitat només baixa fins -4 ° F, pel que no seria segur col·locar-los en un ambient més fred que aquest.

El congelador estàndard funciona a 0 ° F, però de vegades es poden refredar. Si col·loques el teu iPhone en un congelador a -5 ° F o més fred, corres el risc de causar danys addicionals al teu iPhone.

Mite 3: Seca teu iPhone amb un assecador o fica-ho al forn! Seca teu cabell, ¿no hauria assecar teu iPhone?

No intentis assecar l'aigua del teu iPhone. ¡Fer servir un assecador podria empitjorar el problema!

Un assecador empenyerà l'aigua més profundament en el teu iPhone. Això exposaria més del teu iPhone a l'aigua, que és el contrari del que volem que passi.

Si estàs pensant a col·locar el teu iPhone en un forn per intentar evaporar l'aigua amb calor, tampoc t'ho recomanaríem. Segons les especificacions d'Apple, l'iPhone XS té una temperatura de funcionament de fins a 95 ° F (35 ° C) i una temperatura d'inactivitat de fins a 113 ° F (45 ° C).

versos bíblics per al cor trencat

Si tens un forn que s'escalfa fins a 110 ° F, prova-ho! El vaig verificar i, desafortunadament, la temperatura més baixa en el meu forn és de 170 ° F.

Encara que alguns dels components electrònics sensibles a l'aigua dins del teu iPhone podrien, en teoria, suportar temperatures molt més altes, la pantalla, la bateria, el segell impermeable i altres components no són tan resistents a la calor.

Mite 4: Fes servir alcohol isopropílic per assecar teu iPhone

L'alcohol isopropílic és una solució casolana que es fa servir amb menys freqüència per reparar els danys causats per l'aigua en l'iPhone. Hi ha tres grans preocupacions a l'posar el teu iPhone en alcohol isopropílic.

Primer, l'alcohol pot desgastar el recobriment oleofóbico de la pantalla del teu iPhone. El revestiment oleofóbico és el que fa que la pantalla sigui resistent a les empremtes dactilars. Corres el risc de degradar realment la qualitat de la pantalla a l'posar el teu iPhone en alcohol.

En segon lloc, l'alcohol isopropílic sempre es dilueix amb alguna quantitat d'un altre líquid. En general, és aigua. A l'exposar el teu iPhone a l'alcohol isopropílic, també ho estàs exposant a encara més líquid.

En tercer lloc, l'alcohol isopropílic és un dissolvent polar. Això significa que és extremadament conductor. Un dels majors problemes amb els danys causats per l'aigua és que genera càrregues elèctriques en llocs on no hauria.

Hauries de desconnectar tot de la bateria del teu iPhone abans que poguessis començar a considerar l'ús d'alcohol isopropílic. Desarmar un iPhone és un desafiament important, requereix un joc d'eines especialitzat i pot anul·lar completament la seva garantia.

Per aquestes raons, et recomanem encaridament que no intentis reparar el teu iPhone danyat per l'aigua amb alcohol isopropílic.

Si has seguit els passos anteriors i encara tens problemes, és hora de prendre una decisió sobre com procedir. Hi ha moltes opcions, des de comprar un telèfon nou fins reparar un sol component. El nostre objectiu és oferir-la informació que necessites per prendre la millor decisió per a tu i el teu iPhone danyat per l'aigua.

Un iPhone Danyat Per Aigua o Altres Líquids Es pot Reparar?

De vegades es pot i de vegades no. El dany causat per aigua és impredictible. Augmentaràs les teves possibilitats de rescatar teu iPhone seguint els passos que recomanem anteriorment, però no hi ha garanties.

Recordeu que els efectes de el dany causat per l'aigua no sempre són immediats. A mesura que el líquid migra dins d'un iPhone, els components que havien estat funcionant poden aturar-sobtadament. Poden passar dies o setmanes fins que comencin a ocórrer problemes.

Primera consideració: Tens AppleCare + o alguna assegurança?

Si tens AppleCare + o una assegurança contractada a través del teu proveïdor de serveis mòbils, comença per aquí. AT & T, Sprint, Verizon, T-Mobile i altres proveïdors ofereixen tipus d'assegurança. Hauràs de pagar un deduïble, però generalment costa molt menys que el preu d'un iPhone nou.

No obstant això, si tens un telèfon antic i estàs buscant una raó per actualitzar-lo, aquest pot ser el moment perfecte. El deduïble per a alguns operadors és en realitat molt més car que finançar un nou iPhone amb un pagament mensual.

Sobre AppleCare +

AppleCare + cobreix fins a dos 'incidents' de líquids o altres danys accidentals, amb una tarifa de servei de $ 99. Si no tens AppleCare +, una reparació fora de garantia de danys causats per aigua pot ser molt costosa.

Apple no repara components individuals en iPhones danyats per l'aigua reemplacen tot el telèfon. Encara que això pugui semblar una estafa, la seva raó per fer-ho ha sentit.

Encara que de vegades es pot reparar una peça individual, el dany causat per l'aigua és complicat i, sovint, pot causar problemes en el futur a mesura que l'aigua s'escampa per tot l'iPhone.

Des de la perspectiva d'Apple, no seria possible oferir una garantia d'un iPhone que pogués trencar-se sense previ avís. Tot i així pagaràs menys per reemplaçar un iPhone a través d'AppleCare + si pagues el deduïble.

què vol dir quan el vostre iPhone no diu sim

Dit això, i especialment donat el preu fora de garantia d'una reparació a través d'Apple, els serveis de tercers o els tallers de reparació que reparen peces individuals poden ser la teva millor opció. Només has d'estar conscient de reemplaçar qualsevol component del teu iPhone amb una peça que no sigui d'Apple anul·larà completament la seva garantia.

Preus de reparació de danys causats per aigua d'Apple

modelFora de garantiaAmb AppleCare +
iPhone XS Max$ 599.00$ 99.00
iPhone XS$ 549.00$ 99.00
iPhone XR$ 399.00$ 99.00
iPhone X$ 549.00$ 99.00
iPhone 8 Plus$ 399.00$ 99.00
iPhone agost$ 349.00$ 99.00
iPhone 7 Plus$ 349.00$ 99.00
iPhone juliol$ 319.00$ 99.00
iPhone 6s Plus$ 329.00$ 99.00
iPhone 6s$ 299.00$ 99.00
iPhone 6 Plus$ 329.00$ 99.00
iPhone 6$ 299.00$ 99.00
iPhone ES$ 269.00$ 99.00
iPhone 5, 5s, i 5c$ 269.00$ 99.00
iPhone 4s$ 199.00$ 99.00
iPhone 4$ 149.00$ 99.00
iPhone 3G i 3GS$ 149.00$ 99.00

Sobre l'assegurança de l'Operador

AT & T, Sprint, T-Mobile i Verizon utilitzen una companyia anomenada Asurion per brindar una assegurança telefònic als clients. Els plans d'assegurança telefònics de Asurion cobreixen danys causats per aigua. Després de presentar un reclam, Asurion generalment reemplaça el dispositiu danyat dins de les 24 hores, sempre que estigui cobert per la garantia.

Aquí hi ha alguns enllaços útils si tens una assegurança contractada del teu operador i vols presentar un reclam de danys causats per aigua:

Proveïdor / OperadorPresentar un reclamInformació de preu
AT&T Presentar un reclam d'assegurança Preu de reemplaçament de el telèfon
Sprint Presentar un reclam d'assegurança Preu de reemplaçament de el telèfon
T-Mobile Presentar un reclam d'assegurança - Protection Preu de reemplaçament de el telèfon
- Protecció Bàsica de l'Dispositiu - Preu de reemplaçament de el telèfon
- - Protecció Premium per al Dispositiu (Prepagament) - Preu de reemplaçament de el telèfon
Verizon Presentar un reclam Preu de reemplaçament de el telèfon

Hauria Reparar meu iPhone O Comprar Un Nou?

Quan es compara el cost d'un telèfon nou amb el cost de reemplaçar una sola peça, de vegades reemplaçar l'única peça és el camí a seguir. Però de vegades no ho és.

Si la resta de la teva iPhone està en bones condicions i el teu telèfon és relativament nou, llavors una reparació pot ser el millor, especialment si la part danyada per l'aigua és un altaveu o una altra part relativament econòmica.

Substitueix tot l'iPhone pot ser el moviment correcte si més d'un component està trencat o el teu iPhone no s'encén. Serà un mal de cap menys i pot ser més econòmic que reemplaçar diverses peces trencades.

Cada vegada que compres un telèfon nou, tens una gran oportunitat d'estalviar diners. Fins fa poc, molta gent es quedava amb el seu operador actual de defecte, perquè comparar preus entre operadors era tediós i consumia molt de temps.

Creem UpPhone per resoldre aquest problema. El nostre lloc web té un motor de cerca que fa que sigui fàcil comparar cada telèfon i cada pla de mòbil als Estats Units, un a la banda de l'altre.

Fins i tot si estàs satisfet amb la teva proveïdor mòbil actual, podria valer la pena fer una ullada ràpida als plans més nous que s'ofereixen. Els preus han baixat a mesura que la competència ha augmentat i els operadors no sempre els informen als seus clients actuals quan podrien estar estalviant diners.

Opcions De Reparació De iPhone Per danys causats per Aigua o Altres Líquids

Serveis de Reparació Sota Demanda

Les empreses de reparació de tercers 'a demanat' són una excel·lent opció si el teu iPhone s'acaba de caure a l'aigua. Molts d'aquests serveis de reparació poden enviar a algú a on aquestes en menys d'una hora.

Pols és un dels nostres serveis de reparació a comanda favorits. Podeu enviar un tècnic certificat directament a la porta en tan sols seixanta minuts i oferir una garantia de per vida en tots els serveis.

Tallers de Reparació Locals

Un taller de reparació 'local' d'iPhone és una altra forma d'obtenir ajuda immediata si se't cau l'iPhone a l'aigua. El més probable és que no estiguin tan ocupats com una botiga d'Apple i, en general, no cal concertar una cita.

No obstant això, et recomanem cridar-los abans d'anar a la botiga. No tots els tallers reparen iPhones danyats per l'aigua i, de vegades, els tallers locals no tenen peces individuals en estoc. Si el teu taller de reparació local recomana reparar diverses parts del teu iPhone, és possible que vulguis considerar comprar un telèfon nou.

Serveis de Reparació per Correu

És possible que vulguis evitar els serveis per correu si creus que el teu iPhone té danys causats per aigua. Enviar el teu iPhone pot sacsejar i augmentar el risc de que l'aigua s'estengui per tot el teu iPhone.

No obstant això, si el teu iPhone està sec i no torna a la vida, els serveis de reparació per correu solen tenir temps de resposta d'uns pocs dies i poden costar menys que altres opcions.

Puc Reparar jo Mateix un iPhone Danyat per l'Aigua?

No recomanem intentar reparar un iPhone danyat per l'aigua pel teu compte, especialment si mai ho has fet abans. Pot ser difícil saber quines parts del teu iPhone realment necessiten ser reemplaçades. Pot ser fins i tot més difícil trobar peces de recanvi d'alta qualitat.

Desarmar el teu iPhone requereix un conjunt especial d'eines. Si ets de l'tipus aventurer, pots comprar un kit de reparació d'iPhone a Amazon per menys de $ 10.

Puc Vendre un iPhone Danyat per l'Aigua?

Algunes empreses et compraran iPhones danyats per l'aigua per reciclar-de forma segura o recuperar les peces que encara funcionen. Probablement no obtindràs molt, però és millor que res, i aquests diners pot destinar-se a la compra d'un telèfon nou.

Consulteu el nostre article per veure una comparació dels llocs on pots vendre el teu iPhone .

Per Resumir les teves Opcions de Reparació

Com hem dit abans, de vegades la millor opció és comprar a un iPhone nou , Especialment si costaria molt reparar el teu telèfon actual. Tots els iPhone des de l'iPhone 7 i molts Android més nous, com Google Pixel 3 i Samsung Galaxy S9, són resistents a l'aigua.

No obstant això, l'elecció depèn totalment de tu. Comença per investigar la cobertura de la teva assegurança i després passa a esbrinar el preu de les reparacions. Sabem que prendràs la decisió correcta.

Ens encantaria conèixer la teva experiència amb els danys causats per líquids dels iPhone a la secció de comentaris a continuació. Has provat alguna altra solució casolana per solucionar danys causats per líquids? Si vas decidir comprar un telèfon nou, quin vas triar? Si tens alguna pregunta, no dubtis a fer-la allà i farem tot el possible per respondre't.