Què és el 'sistema' a l'emmagatzematge de Mac? Aquí teniu la veritat i com eliminar-la.

What Is System Mac StorageProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Us heu quedat sense espai d’emmagatzematge i no sabeu què fer. T’has adonat Sistema ocupa molt d’espai d’emmagatzematge i no esteu segur de per què. En aquest article, ho faré expliqueu què és el 'Sistema' a l'emmagatzematge de Mac i mostreu-vos com eliminar-lo !Sistema a l’emmagatzematge de Mac: explicat

El 'sistema' a l'emmagatzematge de Mac consisteix principalment en còpies de seguretat i fitxers emmagatzemats a la memòria cau. Està dissenyat per emmagatzemar els fitxers temporals del vostre Mac. L’espai d’emmagatzematge del vostre Mac comença a omplir-se ràpidament quan desa un munt de fitxers temporals.Els Mac suprimeixen automàticament alguns fitxers temporals. Tanmateix, altres fitxers inútils no sempre se suprimeixen, cosa que provoca una gran quantitat de sistemes a l’emmagatzematge de Mac.Com treure el sistema de l’emmagatzematge de Mac

En primer lloc, feu clic a la icona d'Apple a l'extrem superior esquerre de la pantalla. A continuació, feu clic a Quant a aquest Mac -> Emmagatzematge . Aquí trobareu exactament el que ocupa espai al vostre Mac. Com podeu veure, el sistema actualment ocupa 10,84 GB d’emmagatzematge.

Podeu trobar algunes maneres senzilles d’estalviar espai d’emmagatzematge del Mac si feu clic a Gestiona . Feu clic al botó situat a la dreta de la recomanació i consulteu si us ajuda a reduir el sistema a l’emmagatzematge de Mac. Un parell d’aquestes recomanacions només cal fer un clic.Una altra manera d’esborrar l’emmagatzematge del sistema al Mac és reconstruir l’índex de Spotlight al vostre Mac. Si teniu algun problema amb la cerca de Spotlight, això us ajudarà a solucionar el problema.

Feu clic a la icona d'Apple a l'extrem superior esquerre de la pantalla. A continuació, feu clic a Preferències del sistema -> Spotlight . Finalment, feu clic a Privadesa fitxa.

Toqueu el botó més (+) a l'extrem inferior esquerre de la finestra per afegir els tipus de fitxers que voleu tornar a indexar. Us recomano triar cada tipus de fitxer si és la primera vegada que torneu a indexar Spotlight. Feu clic a Trieu a l'extrem inferior dret de la finestra un cop hàgiu seleccionat els fitxers que voleu tornar a indexar.

Feu clic a la X a l'extrem superior esquerre per sortir de les Preferències del sistema. La reindexació començarà un cop tanqueu les Preferències del sistema. Fes una ullada L’article de suport d’Apple si necessiteu més ajuda per tornar a indexar Spotlight al vostre Mac.

El sistema continua ocupant molt d’emmagatzematge per a Mac?

Quan aquest problema persisteixi, és una bona idea esbrinar exactament què pertany a la categoria de sistema del vostre Mac. Executar Inventory X de disc pot fer-ho exactament. La utilitat és de descàrrega gratuïta i us proporcionarà un desglossament molt detallat del que ocupa espai d’emmagatzematge al vostre Mac.

Després de descarregar la utilitat, obriu Cercador i feu clic a Descàrregues . Feu doble clic a Inventari de disc X 1.3 .

la pantalla de l'iPhone 7 no funciona

Feu clic a la icona Inventari de disc X per obrir la utilitat. És possible que el vostre Mac us impedeixi obrir aquesta utilitat perquè no es pot verificar el desenvolupador. Si veieu aquesta finestra emergent al vostre Mac, feu clic a icona de signe d’interrogació .

A continuació, feu clic a Obriu-me el tauler General .

Finalment, feu clic a Obre de totes maneres per donar permís al vostre Mac per executar Inventari de disc X.

Ara que heu donat permís al vostre Mac, obriu Inventari de disc X. Feu clic a Sistema per veure exactament què ocupa l’emmagatzematge del sistema al vostre Mac.

Un cop hàgiu identificat alguns fitxers que es poden suprimir, obriu-lo Cercador i cerqueu el nom dels fitxers que vulgueu suprimir. Arrossegueu els fitxers a la paperera per suprimir-los.

Tots els sistemes Go

Esperem que aquest article us ajudi a solucionar el problema d’emmagatzematge al vostre Mac. Heu trobat una solució diferent a aquest problema? Deixa’ns un comentari a continuació!