La pantalla tàctil d'iPhone no funciona! Aquí està la solució.

La Pantalla T Ctil De Iphone No FuncionaProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

És natural sentir-se frustrat quan la pantalla tàctil del teu iPhone no funciona. Fas servir el teu iPhone per a tot, des de fer trucades fins desplaçar-te per les fotos, però no deixis que els teus 'problemes amb la pantalla tàctil' et deprimeixin. En aquest sentit, li explicaré per què la pantalla tàctil del teu iPhone no funciona , Com solucionar els problemes que es poden solucionar a la llar i et recomanaré algunes excel·lents opcions de reparació, per si arribes a necessitar-ho.el telèfon diu que busca servei

Hi ha moltes raons per les quals la pantalla tàctil del teu iPhone podria deixar de funcionar. Afortunadament, també hi ha moltes maneres de solucionar aquests problemes.Per què la pantalla tàctil de la meva iPhone no respon?

El primer que hem de fer és descobrir per què la pantalla tàctil del teu iPhone no funciona. En general, el problema es produeix quan la part física de la pantalla del teu iPhone que processa el tacte (anomenada digitalitzador ) Deixa de funcionar o quan el programari del teu iPhone deixa de 'parlar' amb el maquinari com hauria. En altres paraules, podria tractar-se d'un problema de maquinari o programari, i t'ajudaré amb tots dos en aquest article.Resolució de problemes de programari d'iPhone generalment no costa res. També és més fàcil d'aixecar la pantalla amb ventoses / sopapas (si us plau, no facis això). Per aquesta raó, començarem amb les correccions de programari i continuarem solucionant els problemes físics si cal.

Una nota sobre caigudes i vessaments: si recentment s'ha caigut teu iPhone, és probable que un problema de maquinari sigui el responsable del teu problema amb la pantalla tàctil, però no és així sempre. Les aplicacions lentes i els problemes que apareixen i desapareixen generalment són causats per problemes de programari.

Una última cosa a tenir en compte és que un estalvi de pantalla (com un vidre temperat, etc) pot impedir el funcionament correcte de la pantalla tàctil del teu iPhone. Intenta treure el protector de pantalla del teu iPhone si tens problemes amb la pantalla tàctil.Si la pantalla tàctil funciona de vegades , Segueix llegint. Si la pantalla tàctil del teu iPhone no funciona en cap moment, dirigeix-te a la secció a continuació anomenada Quan el teu iPhone deixa de respondre a el tacte .

Unes paraules sobre la malaltia tàctil de iPhone (Touch disease)

La malaltia tàctil de l'iPhone es refereix a una sèrie de problemes que afecten principalment a l'iPhone 6 Plus. Aquests problemes inclouen una barra grisa parpellejant en la part superior de la pantalla i problemes amb els gestos de l'iPhone, com pessigar per fer zoom i accessibilitat.

Existeix cert debat sobre les causes de la malaltia tàctil de l'iPhone. Apple afirma que és el resultat de 'caure diverses vegades sobre una dura superfície, això genera més tensió en el dispositiu'. Són conscients el problema i tenen un programa de reparació específic si tens aquest problema amb el teu iPhone. iFix Va obrir l'iPhone 6 Plus i va descobrir el que anomenen un 'Defecte de disseny' .

Independentment del que realment està causant el problema, pots portar el teu iPhone a Apple i arreglar per una tarifa d'O $ D 149 .

Problemes de programari i la pantalla tàctil del teu iPhone

Un problema amb el programari que li diu al teu telèfon com actuar pot fer que la pantalla tàctil del teu iPhone deixi de funcionar. Pot ser útil restablir el programari problemàtic si la pantalla tàctil del teu iPhone no funciona.

La teva pantalla tàctil deixa de respondre quan fas servir una aplicació determinada? Aquesta aplicació pot ser la culpable. Intenta desinstal·lar i reinstal·lar. Per desinstal·lar una aplicació:

Com canvieu la vibració de l'iPhone 7
  1. Troba l'aplicació a la pantalla inicial del teu iPhone. La pantalla inicial és el que veus a la captura de pantalla a continuació.
  2. Mantingues pressionat la icona de l'aplicació fins que aparegui un menú.
  3. toca eliminar App .
  4. toca eliminar .

Si la pantalla tàctil del teu iPhone no funciona després de reinstal·lar l'aplicació, envieu un missatge a el desenvolupador de l'aplicació. És possible que tinguin una solució per al problema o ja estiguin treballant en una solució.

Com envio un missatge a el desenvolupador de l'aplicació?

  1. Toca per obrir la Tenda d'aplicacions .
  2. toca Cercar a la part inferior de la pantalla i busca l'aplicació.
  3. toca el icona de l'aplicació per obrir els detalls sobre l'aplicació.
  4. Desplaça't fins a la part inferior i toca Lloc web de l'desenvolupador . Es carregarà el lloc web de l'desenvolupador.
  5. Busca un formulari de contacte o una adreça de correu electrònic al lloc web de l'desenvolupador. No hauria de ser difícil trobar-lo si el desenvolupador val la pena. Recorda que els bons desenvolupadors aprecien quan se'ls informa sobre problemes amb les seves aplicacions!

Actualitza el teu iPhone

És estrany, però ocasionalment les actualitzacions de programari d'iPhone poden causar problemes amb la pantalla tàctil. El cas documentat més recent d'això va ser l'actualització de iOS 11.3 d'Apple. El problema es va solucionar ràpidament mitjançant una actualització posterior d'Apple.

Obre ajustaments i toca General> Actualització de programari. toca Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització de iOS disponible al teu iPhone.

Quan el teu iPhone deixa de respondre a el tacte

Els problemes amb la pantalla tàctil que ocorren en diverses aplicacions o quan no té una aplicació oberta poden ser causats per problemes amb el programari de l'iPhone. Un bon primer pas per solucionar problemes és apagar i tornar a encendre el teu iPhone, però és difícil fer-ho quan la pantalla tàctil no funciona! En canvi, necessitarem fer un restabliment complet . Així és com es fa:

Si el teu iPhone no s'apaga de la manera normal, o si apagar i tornar a encendre el teu iPhone no resol el problema, intenta fer un restabliment complet. Per fer això, mantingues pressionats els botons d'encesa i d'inici a el mateix temps. Espera diversos segons fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla i després suéltalos.

En un iPhone 7 o de 7 Plus, es realitza un restabliment complet pressionant i mantenint pressionats el botó d'encesa i el botó per baixar el volum durant diversos segons fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Per restablir completament un iPhone 8 o un model més nou, pressiona i deixa anar el botó per pujar el volum, pressiona i deixa anar el botó per baixar el volum, després pressiona i mantingues premut el botó lateral fins que la pantalla es posi negra i aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla.

meu green card no arriba

Un restabliment complet deté abruptament tots els processos en segon pla al teu iPhone i pot causar problemes de programari. En general no és així, però és una idea bona només fer un restabliment complet de la teva iPhone quan és necessari .

'La meva pantalla tàctil d'iPhone encara no funciona!

La pantalla tàctil del teu iPhone et segueix donant problemes? Potser és hora d'intentar restaurar el teu iPhone a la seva configuració original. Abans de fer això, assegura't de fer una còpia de seguretat del teu iPhone. Pot fer-ho connectant el teu iPhone a un ordinador i executant iTunes (PC i Mac amb Mojave 10.14), Finder (Mac amb Catalina 10.15) o mitjançant iCloud .

Recomano fer una restauració DFU (Actualització de firmware per defecte). Aquest tipus de restauració és una mica més completa que una restauració tradicional d'iPhone. Per fer això, necessitaràs el teu iPhone, un cable per connectar-lo a l'ordinador i la versió més recent d'iTunes.

Posar teu iPhone en mode DFU pot ser una mica complicat. Per a un tutorial simple pas a pas, consulta el nostre article que explica exactament com posar el teu iPhone en mode DFU . Quan acabis, torna aquí.

Quan el maquinari de la pantalla tàctil és el culpable

Si has deixat caure el teu iPhone recentment, pots haver danyat la pantalla. Una pantalla esquerdada és un dels signes més obvis que una pantalla aquesta danyada i pot causar tot tipus de problemes amb la pantalla tàctil.

on són les meves fotos de l'iPhone

Una caiguda també pot afluixar o danyar les delicades capes inferiors de la pantalla tàctil del teu iPhone. El que veus i tens a les mans és només una part de la pantalla tàctil. A sota, hi ha una pantalla LCD que crea les imatges que veus. També hi ha una cosa anomenada digitalitzador . el digitalitzador és la part de l'iPhone que detecta el tacte.

La pantalla LCD i el digitalitzador es connecten a la placa base / mare del teu iPhone, aquesta és l'ordinador que fa que el teu iPhone funcioni. Deixar caure el teu iPhone pot afluixar els cables que connecten la pantalla LCD i el digitalitzador a la placa base / mare. Aquesta connexió fluixa pot fer que la pantalla tàctil del teu iPhone deixi de funcionar.

La solució MacGyver

Quan cauen els iPhones, els petits cables que es connecten a la placa mare / base del teu iPhone poden deixar-se anar prou perquè la pantalla tàctil deixi de funcionar, encara que no hi ha danys físics. És una possibilitat remota, però és possible que puguis reparar la pantalla tàctil del teu iPhone pressionant la part de la pantalla on els cables es connecten a la placa mare / base.

Notes : Vés amb compte! Si pressiones massa, podries trencar la pantalla, però aquesta pot ser una d'aquestes situacions en què no tinguis 'res a perdre', i ha funcionat per a mi abans.

Opcions per arreglar una pantalla tàctil trencada de l'iPhone

Si has provat l'anterior i el tàctil del teu iPhone no funciona és perquè està completament trencat, pots demanar un kit i intentar canviar les peces tu mateix, però no ho recomanaria . Si alguna cosa surt malament i has reemplaçat qualsevol part del teu iPhone amb una part que no sigui d'Apple, els tècnics d'Apple ni tan sols miraran teu iPhone - t'oferiran un iPhone nou a preu de venda complet.

Els tècnics d'Apple fa un gran treball reparant pantalles trencades, però cobren molt pel seu servei. assegura't programar una cita primer si decideixes visitar la Botiga Apple.

Si vols estalviar una mica de diners, et recomano serveis de reparació de tercers d'alta qualitat com Pols si desitges estalviar alguns diners. Puls anirà a casa teva o al lloc que escullis i arreglarà el teu iPhone en tan sols 30 minuts amb una garantia de per vida, tot per menys diners que el que et cobra Apple.

Una vegada que es reemplacen les peces danyades, la pantalla tàctil del teu iPhone hauria de funcionar com a nova. Si no és així, probablement el programari tingui la culpa.

Comprar un nou iPhone és una altra bona opció. Les reparacions de pantalles generalment no són massa cares. No obstant això, si es van trencar diversos components quan vas deixar caure teu iPhone, tots hauran de ser reemplaçats. La simple reparació de la pantalla podria convertir-se en una cosa molt més costós. Invertir aquests diners en un nou telèfon intel·ligent podria ser la solució més rendible. consulta l'eina de UpPhone per comparar cada mòbil i quant costen a cada proveïdor de serveis sense fil.

De nou en contacte amb el teu iPhone

La pantalla tàctil del teu iPhone és una tecnologia complexa i fascinant. Espero que aquest article t'hagi ajudat si la pantalla tàctil del teu iPhone no funcionava, i m'encantaria saber quina solució va funcionar per a tu en la secció de comentaris a continuació.