iPhone bloquejat a la roda giratòria? Aquí teniu la solució.

Iphone Stuck Spinning WheelProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre iPhone està enganxat a una pantalla negra amb una roda giratòria i no esteu segur del perquè. El vostre iPhone no s’encén, faci el que feu. En aquest article t’explicaré com solucionar el problema quan el vostre iPhone està enganxat a una roda giratòria .l'iPhone 6 plus no s'actualitzarà

Per què el meu iPhone està enganxat a una roda giratòria?

La majoria de les vegades, l’iPhone s’enganxa a una roda giratòria perquè s’ha produït un error durant el procés de reinici. Això pot passar després d’encendre l’iPhone, actualitzar-ne el programari, restablir-lo des de Configuració o restaurar-lo als valors predeterminats de fàbrica.Tot i que és menys probable, és possible que es danyi o es trenqui un component físic de l’iPhone. La nostra guia pas a pas començarà amb els passos de resolució de problemes de programari i, a continuació, us ajudaran a obtenir assistència si el vostre iPhone té un problema de maquinari.Restableix el teu iPhone

Un restabliment complet obliga l’iPhone a apagar-se i tornar-se a engegar ràpidament. Quan l’iPhone es bloqueja, es congela o s’enganxa en una roda giratòria, es pot restablir de nou si es reinicia durament.

El procés per fer un restabliment complet depèn del model d'iPhone que tingueu:

  • iPhone 6s, iPhone SE (1a generació) i models anteriors : Mantingueu premuts simultàniament el botó d'inici i el botó d'engegada fins que la pantalla quedi completament negra i aparegui el logotip d'Apple.
  • iPhone juliol : Mantingueu premuts simultàniament el botó de baixar el volum i el botó d’engegada fins que la pantalla s’enfosqueixi i aparegui el logotip d’Apple.
  • iPhone 8, iPhone SE (2a generació) i models més recents : Premeu i deixeu anar el botó per augmentar el volum, premeu i deixeu anar el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que la pantalla es torni negra i aparegui el logotip d'Apple.

Un restabliment complet solucionarà aquest problema la major part del temps. Si ho feia, feu una còpia de seguretat immediatament del vostre iPhone a iTunes (PCs i Mac amb Mojave 10.14 o versions anteriors), Cercador (Macs que executin Catalina 10.15 i versions posteriors), o bé iCloud . Si aquest problema persisteix, voldreu una còpia de totes les dades del vostre iPhone.DFU Restaura el teu iPhone

Tot i que un restabliment complet pot solucionar temporalment el problema quan l’iPhone està enganxat a una roda giratòria, no eliminarà el problema de programari més profund que va causar el problema en primer lloc. Us recomanem que poseu el vostre iPhone en mode DFU si el problema es continua produint.

Una restauració de DFU (actualització del firmware del dispositiu) és la restauració més profunda de l'iPhone i l'últim pas que podeu fer descartar completament un problema de programari o firmware . Totes les línies de codi s’esborren i es tornen a carregar a l’iPhone i s’instal·la la versió més recent d’iOS.

Assegureu-vos de fer una còpia de seguretat del vostre iPhone abans de posar-lo en mode DFU. Quan estigueu a punt, consulteu el nostre Guia de restauració de DFU per aprendre a fer aquest pas!

Poseu-vos en contacte amb Apple

És hora de contactar amb l’assistència d’Apple si el vostre iPhone encara està enganxat en una roda giratòria. Assegureu-vos que marcar una cita si teniu previst portar el vostre iPhone a la barra Genius. Apple també té telèfon i xat en directe assistència si no visqueu a prop d'una botiga.

Porteu el vostre iPhone per fer una volta

Heu solucionat el problema amb l’iPhone i s’encén de nou. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar a la vostra família, amics i seguidors què han de fer quan el seu iPhone està enganxat a una roda giratòria.

Tens alguna altra pregunta sobre el teu iPhone? Deixeu-los a la secció de comentaris a continuació.