iPhone diu 'La vostra SIM ha enviat un missatge de text'? Aquí teniu la veritable solució.

Iphone Says Your Sim Sent Text MessageProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Digueu el vostre iPhone 'La vostra SIM ha enviat un missatge de text'. i no saps per què. Quan això passa, normalment hi ha un problema entre l’iPhone i l’operador de telefonia mòbil. En aquest article, explicaré què heu de fer quan rebeu aquesta notificació al vostre iPhone perquè pugueu solucionar definitivament el problema.l'auricular de l'iPhone 6 no funciona

Per què la meva targeta SIM ha enviat un missatge de text?

La vostra targeta SIM ha enviat un missatge de text perquè s’ha d’actualitzar. Com E.T. a l’extraterrestre, la vostra targeta SIM intenta trucar a casa, tret que “casa” és el servidor d’actualitzacions del vostre operador sense fils.

Apagueu i torneu a engegar l'iPhone

A diferència d'altres actualitzacions i restabliments, l'iPhone no es reinicia després d'actualitzar la configuració de l'operador. De vegades, la targeta SIM pot quedar-se bloquejada enviant missatges de text sense parar al vostre operador de telefonia sense fils, fins i tot després d’haver actualitzat la configuració de l’operador de telefonia mòbil a l’iPhone. Si apagueu i torneu a engegar l'iPhone, podeu començar de nou i pot trencar el bucle sense fi de missatges de text de la vostra targeta SIM.

Per apagar l’iPhone, mantén premut el botó Dormir / despertar (el botó d’engegada) fins a la llisqueu fins a apagar-lo el control lliscant apareix a la pantalla del vostre iPhone. Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu uns 30 segons i, a continuació, manteniu premut el botó per tornar a engegar l'iPhone.

Cerqueu una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil

El vostre operador de telefonia sense fils publica les actualitzacions de la configuració de l'operador de telefonia mòbil per millorar la capacitat de l'iPhone de connectar-se a la xarxa mòbil del vostre operador. Apple també publica actualitzacions de la configuració de l’operador, però ho fan de manera diferent, de manera que la targeta SIM no ha d’enviar cap missatge de text per actualitzar-se.Per veure si hi ha disponible una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Quant a . Si hi ha una actualització disponible, apareixerà una finestra emergent al cap d’uns 15-30 segons que diu Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil . Si veieu aquesta finestra emergent, toqueu Actualització . Si l’alerta d’actualització no apareix al cap d’uns 30 segons, és probable que no n’hi hagi cap disponible.

Expulseu i torneu a inserir la targeta SIM del vostre iPhone

L’expulsió i la reintroducció de la targeta SIM de l’iPhone donarà un nou començament i li permetrà tornar a connectar-se a la xarxa del vostre operador sense fil. Les safates SIM de l'iPhone es troben a la part esquerra de l'iPhone, sota el botó d'engegada.

Per expulsar la targeta SIM, introduïu l'eina expulsora de la targeta SIM o un petit clip de paper al forat petit situat a la part inferior de la safata SIM. Traieu la safata i torneu-la a col·locar.

Restableix la configuració de xarxa

Quan restabliu la configuració de xarxa a l'iPhone, tots els paràmetres de Bluetooth, Wi-Fi, VPN i mòbils desats a l'iPhone es restabliran a la configuració de fàbrica. Això pot solucionar un problema que podria fer que la targeta SIM enviés missatges de text en un bucle sense fi al vostre operador sense fils.

Per restablir la configuració de xarxa, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . Introduïu la vostra contrasenya quan se us demani i toqueu Restableix la configuració de xarxa quan aparegui l'alerta de confirmació a la part inferior de la pantalla de l'iPhone.

Poseu-vos en contacte amb el vostre operador sense fils

Si encara rebeu la notificació 'La vostra SIM ha enviat un missatge de text' a l'iPhone, pot ser que hi hagi un error que només pugui solucionar el vostre operador de telefonia mòbil. A continuació es mostren els números d'assistència d'alguns dels principals operadors sense fils. Si voleu que se n’afegeixi un a la nostra llista, no dubteu a deixar-nos un comentari a continuació.

  • AT&T: 1- (800) -331-0500
  • Sprint: 1- (888) -211-4727
  • T-Mobile: 1- (877) -746-0909
  • Verizon: 1- (800) -922-0204
  • Virgin Mobile: 1- (888) -322-1122
  • GCI: 1- (800) -800-4800

No hi ha més textos enviats per SIM

Esperem que aquest article us ajudi a desfer-vos definitivament de l'alerta 'La vostra SIM ha enviat un missatge de text'. Si teniu alguna altra pregunta sobre aquest tema, no dubteu a deixar-nos un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David P. i David L.