Què és una 'actualització de la configuració de l'operador' en un iPhone? Aquí està la veritat!

Qu Es Una Actualizaci N De La Configuraci N Del Operador En Un Iphone

Encens el teu iPhone i immediatament veus una finestra emergent que diu 'Actualització de la configuració de l'operador'. D'acord, hi ha actualitzacions disponibles, però ¿què significa aquest missatge? Hauria actualitzar-lo? En aquest article, explicaré per què diu 'Actualització de configuració de l'operador' en el seu iPhone, què fa una actualització de configuració de l'operador en el seu iPhone , I et mostraré com buscar actualitzacions de configuració de l'operador en el futur.

Què és una 'actualització de la configuració de l'operador'?

Quan vegis un avís que diu 'Actualització dels paràmetres de l'operador' al teu iPhone, vol dir que Apple o el teu proveïdor de serveis sense fil (Verizon, T-Mobile, AT & T, etc.) ha llançat una actualització amb la nous ajustos de l'operador que ajudarà a millorar la capacitat per connectar-se a la xarxa del teu proveïdor de serveis sense fil de la teva iPhone.Per exemple, si tens el servei d'AT & T, és possible que vegis un missatge que diu 'Actualització d'operador d'AT & T' o 'Actualització d'operador d'ATT'.És important actualitzar la configuració de l'operador en el meu iPhone?

Quan el seu proveïdor de serveis de telefonia actualitza la seva tecnologia, el seu iPhone també s'ha d'actualitzar per connectar-se amb aquesta nova tecnologia. Si no realitza l'actualització de la configuració de l'operador, és possible que el seu iPhone no pugui connectar-se a tot el que ofereix el seu operador sense fil. Llavors, és molt important assegurar-te de fer una actualització de la configuració de l'operador per al teu iPhone en 2020 i instal·lar aquestes noves configuracions de l'operador.A més, una actualització de la configuració de l'operador en el seu iPhone també pot introduir noves característiques com trucades per Wi-Fi o veu sobre LTE, o corregir errors de programari i falles que estan causant problemes a molts usuaris d'iPhone.

Com sé si hi ha disponible una actualització de la configuració de l'operador?

Quan hi ha disponible una actualització de la configuració de l'operador, generalment rebrà finestres emergents diàries en el seu iPhone què diran: ' Actualització de la configuració de l'operador : Hi ha noves configuracions disponibles. Voleu actualitzar-la ara? '

Però que pot fer si voleu comprovar si hi ha una actualització d'ajustos d'operador de forma manual? No hi ha un botó 'Cercar actualitzacions de l'operador' en cap lloc del seu iPhone. No obstant això, hi ha una altra forma de verificar:Per cercar una actualització de la configuració de l'operador en el seu iPhone, obriu l'aplicació ajustaments > General> Informació. Si hi ha una actualització de configuració d'operador disponible en el seu iPhone, apareixerà una finestra emergent que us demanarà si voleu actualitzar. Si transcorren 15-30 segons i no apareix una finestra emergent al teu iPhone, això vol dir que probablement no hi hagi noves actualitzacions d'ajustos de l'operador per al teu iPhone en 2020.

Com actualitzo la configuració de l'operador en el meu iPhone?

Per actualitzar la configuració de l'operador en el seu iPhone, toc actualitzar quan aparegui l'alerta a la pantalla. A diferència d'altres actualitzacions o reinicis, el seu iPhone no es reiniciarà després d'actualitzar la configuració de l'operador.

Com verificar si la configuració de l'proveïdor d'iPhone està actualitzada

Si no està segur de si la configuració de l'operador es va actualitzar o no, feu el següent:

  1. Apagueu el seu iPhone i torneu a engegar. Premeu el botó d'encesa fins que aparegui el botó lliscant per apagar a la pantalla del seu iPhone. Després, llisca la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone.
  2. Espereu aproximadament 30 segons i torni a encendre el seu iPhone pressionant i mantenint premut el botó d'encesa fins que el logotip d'Apple aparegui directament al centre de la pantalla del seu iPhone.
  3. Després, obre l'aplicació ajustaments i toca General> informació . Si no apareix un avís a la pantalla que diu que hi ha una actualització de configuració de l'operador disponible en el seu iPhone, això vol dir que la configuració del seu operador està actualitzada.

Configuració de l'operador: Actualitzada!

La configuració del seu operador està actualitzada i la propera vegada que el seu l'iPhone li alerti dient: 'Actualització de la configuració de l'operador disponible' sabrà el que significa. M'encantaria saber que penses en la secció de comentaris que està més avall, i no oblidis seguir a Payette Forward a les xarxes socials per obtenir el millor contingut d'iPhone a Internet!