Auriculars Arctic P324 BT: milloreu el vostre entrenament.

Arctic P324 Bt Headset

Jo buscava uns auriculars Bluetooth d’alta qualitat i assequibles per portar al gimnàs i els auriculars Bluetooth 4.0 Sports Arctic P324 BT Sports em van cridar l’atenció. Després d’haver utilitzat aquests auriculars durant alguns dels meus entrenaments, puc dir amb confiança que és una actualització d’un parell estàndard d’Auriculars Apple i, sens dubte, val la pena el cost per a qualsevol persona que busqui uns bonics auriculars Bluetooth per fer exercici.

per què el meu iPhone va directament al correu de veu?Selecció endavant de Payette

Auriculars Bluetooth 4.0 ARCTIC P324 BT Sports

Aquests auriculars assequibles i d’alta qualitat són ideals per portar el vostre entrenament al següent nivell.

Compra ara

l'iPad endollat ​​diu que no es carrega

Funcionament amb els auriculars Bluetooth Arctic P324 BT

Els auriculars Bluetooth 4.0 ARCTIC P324 BT Sports van ser els primers auriculars Bluetooth que he utilitzat durant un entrenament. Ho he de reconèixer: era una mica escèptic respecte a la connectivitat Bluetooth. Però després de només un entrenament, em vaig enganxar. Em va impressionar molt la qualitat i la comoditat d’aquests auriculars, sobretot en comparació amb el meu parell de EarPods d’Apple. Durant els meus entrenaments, he posat a prova aquests auriculars. Aquests són els resultats:Qualitat del so

Com passa amb qualsevol parell d’auriculars, la preocupació principal és la qualitat del so. Durant força estona, feia servir els EarPods estàndard d’Apple que vénen amb qualsevol iPod o iPhone. Esperava una qualitat de so similar amb els auriculars Arctic P324 BT. Per ser franc, em va impressionar molt la qualitat de so que tenien aquests auriculars. Tot i que els auriculars no estan dissenyats per cancel·lar el soroll o aïllar el soroll, em va sorprendre el bon so de la meva música i podcasts. Quan els vaig posar, no podia escoltar els cops i els grunyits habituals que se senten normalment quan es treballa al gimnàs.

Per provar l'abast de la connectivitat Bluetooth d'aquests auriculars, vaig deixar el meu iPod en una cantonada i vaig caminar pel gimnàs fins a la font d'aigua (una distància d'uns 25 peus). No és sorprenent que la qualitat de l’àudio continués sent coherent, fins i tot quan em vaig allunyar. Els auriculars Arctic P34 BT tenen un abast Bluetooth de 10 metres i és segur dir que l’abast és precís.

Comoditat

Un altre factor clau a l’hora de comprar uns auriculars és la comoditat que tenen. Això és especialment important per a aquells que entrenem sovint. Amb menys de 3 unces, aquests auriculars són increïblement lleugers, de manera que no dificultaran l’entrenament pesant-vos. Aquest auricular té una banda flexible que s’embolica sobre les orelles i es recolza còmodament al coll. Els auriculars d’aquest auricular són suaus, còmodes i no els heu de ficar a l’orella com ho faríeu amb uns auriculars. En general, he trobat que els auriculars Bluetooth Arctic P324 BT eren molt més còmodes que els EarPods d’Apple que feia servir.

Portabilitat

Un dels problemes més grans que sempre he tingut amb qualsevol parell de EarPods d’Apple és que s’enreden fàcilment i són molt fàcils de perdre. Afortunadament, els auriculars Arctic P324 BT resolen aquests dos problemes. Aquest auricular inclou una funda petita i lleugera que es pot adaptar fàcilment a la bossa, a la motxilla o a la bossa de gimnàs. Els únics cables que hi participen són els cables que faràs servir per carregar-los. El cable de càrrega d’aquest auricular és un cable USB estàndard i s’inclou a la compra. Afortunadament, aquests auriculars tenen una durada de bateria de reproducció de 20 hores, de manera que no cal que se’ls porti a casa i que es carregui després de cada entrenament.

l'iPhone 7 no pot fer trucades

El veredicte

Els auriculars Bluetooth Arctic P324 BT Sports combinen una alta qualitat de so amb la comoditat i la flexibilitat necessàries per millorar l’entrenament. El millor de tot és que aquests auriculars estan disponibles al preu molt assequible de 34,99 dòlars.