Què és la manera de recuperació d'iPhone? Aquí està la veritat!

Qu Es El Modo De Recuperaci N De IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

per què no s’obren les meves aplicacions?

Estàs intentant actualitzar o restaurar el teu iPhone, però no funciona. Posar teu iPhone en mode de recuperació (Recovery Mode) és un pas útil per a la solució de problemes quan es tracta d'un problema de programari complex. En aquest sentit, li explicaré tot el que necessites saber sobre la manera de recuperació d'iPhone (Recovery Mode) .Què és la manera de recuperació?

Si el teu iPhone està tenint problemes amb el programari o una aplicació, reiniciar el teu iPhone sovint pot solucionar el problema. No obstant això, de vegades aquests problemes són més greus i requereixen que posis el teu telèfon en mode de recuperació (Recovery Mode).Per resumir, la manera de recuperació és un sistema a prova de falles que et permet actualitzar o restaurar el teu telèfon. S'usa com un últim recurs ja que a l'restaurar el teu iPhone perdràs les teves dades, llevat que primer hagis fet una còpia de seguretat del teu iPhone (I és per això que et recomanem que facis una còpia de seguretat del teu iPhone).Per què posaria el meu iPhone en mode de recuperació?

Alguns problemes que poden requerir la manera de recuperació inclouen:

 • El teu iPhone està encallat en un cicle de reinici després d'instal·lar una actualització de iOS.
 • iTunes no està registrant el dispositiu.
 • Encendre o apagaste teu iPhone i el logotip d'Apple ha estat a la pantalla durant diversos minuts sense avenços.
 • Veus la pantalla 'Connectar-se a iTunes'.
 • No pots actualitzar ni restaurar el teu iPhone.

Tots aquests problemes signifiquen que el teu iPhone no està funcionant correctament i es necessitarà més que un simple reinici perquè torni a funcionar. A continuació, trobaràs els passos per posar el teu iPhone en mode de recuperació.

Com posar el teu iPhone en mode de recuperació

 1. Primer, verifica que estiguis fent servir l'última versió d'iTunes.
 2. Connecteu el dispositiu a un ordinador i obre iTunes
 3. Mentre encara estàs connectat teu iPhone a l'ordinador, fes un reinici forçat del teu iPhone.
 4. Continua pressionant els botons fins que vegis la pantalla 'Connectar-se a iTunes'. (Consulta a continuació els diferents mètodes per forçar el reinici en diferents telèfons).
 5. tria actualitzar quan aparegui la finestra emergent que et demana que restaures o actualitzis el teu iPhone. iTunes començarà a descarregar el programari en el teu dispositiu.
 6. Configura el teu dispositiu tan aviat com finalitzi l'actualització o restauració.

¿Quelcom ha fallat? Consulta el nostre altre article per obtenir ajuda!Diferents mètodes per a diferents telèfons

Hi ha diferents formes de reiniciar els diferents iPhones o iPads. Segueix aquests passos per completar el Pas 3 (de la guia anterior) per al teu dispositiu:

per què no he actualitzat cap de les meves aplicacions
 1. iPhone 6s o versions anteriors, iPad, or iPod Touch : Mantingues pressionat el botó d'inici i el botó d'encesa a el mateix temps.
 2. iPhone 7 i 7 Plus : Mantingues pressionat simultàniament el botó d'encesa lateral i els botons per baixar el volum.
 3. iPhone 8 i versions posteriors : Pressiona i deixa anar el botó per pujar el volum, després pressiona i deixa anar el botó per baixar el volum, després pressiona i mantingues premut el botó lateral d'encesa.

iPhone: Salvat!

Has posat el teu iPhone en mode de recuperació amb èxit! Si el teu iPhone encara té problemes, consulta el nostre article sobre el Mode DFU . Si tens alguna altra pregunta, no dubtis a deixar-la en la secció de comentaris a continuació.