El meu iPhone no es connectarà a la Wi-Fi. Aquí teniu la solució.

My Iphone Won T Connect Wi FiProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

significat de les aranyes vídues negres als somnis

El vostre iPhone no es connectarà a Wi-Fi i no sabeu per què. Potser es connecta l’ordinador, l’iPhone del vostre amic o potser no es connectarà cap dispositiu. Potser el vostre iPhone es connecta a totes les xarxes Wi-Fi, excepte una, o potser no es connecta a cap xarxa.A l’hora de diagnosticar i resoldre aquest problema hi ha molts problemes, però t’ajudaré a arribar al fons. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone no es connecta a la Wi-Fi i us ajudarà a solucionar el problema , ja sigui amb el vostre iPhone o el vostre encaminador sense fils.Mentrestant, al bar Genius ...

Un client entra i diu que el seu iPhone no es connectarà a la Wi-Fi. El tècnic demana al client que es connecti a la Wi-Fi a la botiga i, la majoria de les vegades, funciona. Aquest és el primer pas per diagnosticar aquest problema i la primera pregunta que us heu de fer:“El meu iPhone es connectarà cap Xarxes Wi-Fi, o és simplement un a la xarxa on el meu iPhone no es connectarà? '

Si no teniu cap altra xarxa Wi-Fi per provar el vostre iPhone, aneu a Starbucks, a la biblioteca local o a casa del vostre amic i proveu de connectar-vos a la seva Wi-Fi. Si el vostre iPhone es connecta, no és un problema de maquinari: hi ha un problema entre l’iPhone i l’encaminador sense fils a casa.

Nota: si el vostre iPhone no es connecta cap xarxes sense fils, aneu a la secció d’aquest article anomenada Eliminar totes les xarxes Wi-Fi emmagatzemades al vostre iPhone .Si això no funciona, aneu a la secció anomenada Diagnòstic de problemes de maquinari . Consulteu el meu altre article si La configuració de la Wi-Fi apareix atenuada !La solució més senzilla

Si encara no ho heu fet, proveu d’apagar l’encaminador d’iPhone i Wi-Fi i tornar-los a encendre.

  1. Al vostre iPhone, manteniu premut el botó d’engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix. Feu lliscar la pantalla amb el dit i espereu que el vostre iPhone s'apagui. El vostre iPhone pot trigar 15 segons o més a apagar-se. A continuació, manteniu premut el botó d’engegada fins que aparegui el logotip d’Apple a la pantalla.
  2. Utilitzarem un truc molt tècnic per apagar i tornar a engegar l’encaminador Wi-Fi: traieu el cable d’alimentació de la paret i torneu-lo a endollar.

Després de reiniciar el router, proveu de tornar a connectar l'iPhone a la Wi-Fi. Si funciona, hi ha hagut un problema amb el programari integrat del vostre encaminador sense fils (de vegades anomenat firmware). Poques persones entenen com funcionen realment les xarxes Wi-Fi. Tots els encaminadors Wi-Fi utilitzen essencialment el mateix maquinari per crear xarxes sense fils, però el programari integrat als encaminadors Wi-Fi varia molt d'un model a un altre.

Igual que a l'iPhone i l'ordinador, el programari integrat al vostre encaminador sense fils es pot bloquejar. És possible que l’encaminador encara emeti la xarxa Wi-Fi, però el programari integrat no respon quan un dispositiu intenta connectar-se. Si restablir el vostre encaminador sense fils soluciona el problema, és possible que vulgueu consultar el lloc web del fabricant per veure si hi ha disponible una actualització de programari (o firmware) per al vostre encaminador. Les actualitzacions de programari poden evitar que el problema torni a aparèixer.

Quan el vostre iPhone es connecti a totes les xarxes Wi-Fi, excepte una

Aquest escenari fa que sigui molt difícil diagnosticar el problema, sobretot en una Apple Store. Normalment, el client no pot reproduir el problema perquè només passa a casa. El millor que pot fer un tècnic és oferir alguns consells genèrics, restablir alguns paràmetres i desitjar molta sort al client. Espero que aquest article us sigui més útil, perquè a diferència d’un Genius, el podeu emportar a casa.

Abans d’endinsar-nos més endavant, em sembla útil reafirmar el problema: L'iPhone no es connectarà a la Wi-Fi perquè hi ha un problema amb l'iPhone o bé el vostre encaminador sense fils. Els problemes amb els iPhones són més fàcils de diagnosticar, així que començarem per aquí.

Problemes amb els iPhones i les xarxes Wi-Fi

Els iPhones recorden totes les xarxes Wi-Fi a què s’han connectat mai, juntament amb la contrasenya de cada xarxa. Quan tornem de casa, els nostres iPhones es tornen a connectar automàticament a la nostra xarxa Wi-Fi a casa i introdueixen la contrasenya. Almenys se suposa que sí.

Un dels avantatges principals de l’iPhone, i del que sempre es queixen els geeks, és que ho és simple, i, per tant, limitada en termes de capacitat de l'usuari per 'diagnosticar-se' un problema. A diferència del vostre Mac o PC, el vostre iPhone no pot mostrar la llista de xarxes Wi-Fi desades al llarg dels anys. Podeu 'oblidar' una xarxa Wi-Fi, però només si ja hi esteu connectat.

Activa o desactiva la connexió Wi-Fi

Un pas ràpid quan l’iPhone no es connecta a la Wi-Fi és desactivar i tornar a activar-se ràpidament. Penseu en això com apagar i tornar a engegar l'iPhone: dóna un nou començament a l'iPhone i una segona oportunitat per establir una connexió neta a Wi-Fi.

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu Wi-Fi. A continuació, toqueu el commutador situat al costat de Wi-Fi a la part superior del menú. Espereu uns segons i torneu a activar el Wi-Fi.

desactiveu el Wi-Fi i torneu a activar l

Suprimiu totes les xarxes Wi-Fi emmagatzemades al vostre iPhone

A continuació, proveu de restablir completament la base de dades de xarxes Wi-Fi del vostre iPhone. Això soluciona el problema moltes vegades i elimina la possibilitat que un problema de programari a l'iPhone causi el problema. Anar a Configuració -> General -> Restableix i tria Restableix la configuració de xarxa .

Haureu de tornar a connectar-vos a totes les vostres xarxes Wi-Fi i tornar a introduir les seves contrasenyes, així que assegureu-vos de conèixer-ne les importants abans de començar. Proveu de tornar a connectar-vos al vostre encaminador sense fils després de reiniciar l'iPhone. Si encara no es connecta, és hora de fer-ho mireu el vostre encaminador sense fils . Us mostraré com solucionar-ho al pàgina següent d’aquest article.

Pàgines (1 de 2):