Com descarregar podcasts a l'iPhone: la guia senzilla.

How Download Podcasts IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu escoltar el vostre podcast preferit al vostre iPhone, però no esteu segur de com fer-ho. Sabíeu que podeu baixar milers de podcasts directament des de l'aplicació Podcasts del vostre iPhone? En aquest article, ho faré us mostrarà com baixar podcasts al vostre iPhone !Com descarregar podcasts al vostre iPhone

Si teniu present un podcast específic, obriu l'aplicació Podcasts i toqueu la pestanya Cerca a l'extrem inferior dret de la pantalla. Escriviu el nom del podcast que esteu cercant al quadre de cerca i, a continuació, toqueu Cerca a l'extrem inferior dret del teclat.

A continuació, toqueu el podcast que vulgueu baixar. Finalment, toqueu Subscriu-te a la pàgina principal del podcast. Sabràs que estàs subscrit al podcast quan el facis Subscrit a la pantalla.

Ara, quan toqueu la pestanya Biblioteca a l'aplicació Podcasts, apareixerà el podcast que acabeu de descarregar.Per baixar episodis del podcast, toqueu el podcast de la biblioteca i, a continuació, toqueu Episodis disponibles . A continuació, toqueu el petit botó plus morat a la dreta de l'episodi de podcast que voleu descarregar al vostre iPhone.

Finalment, toqueu el botó botó petit núvol que apareix on hi havia el plus en tocar-lo. A cercle d'estat petit apareixerà a la dreta de l'episodi del podcast. Sabreu que s’ha baixat a l’iPhone quan no hi ha un petit botó de plus, un botó de núvol o un cercle d’estat a la dreta del podcast.

Descarregueu cada episodi d'un podcast al vostre iPhone

Baixar cada episodi de podcast individualment pot ser una mica tediós, però hi ha una solució fàcil per a això. Podeu baixar tots els episodis no reproduïts d’un podcast des de l’app Configuració.

Anar a Configuració -> Podcasts i toqueu Descarregar episodis . A continuació, toqueu Tot sense jugar per descarregar tots els episodis d'un podcast al vostre iPhone. Sabreu que l'opció Totes les no jugades està seleccionada quan hi ha un petit xec a la seva dreta.

Teniu problemes per descarregar podcasts?

Consulteu el nostre article si no podeu baixar podcasts al vostre iPhone. Hi ha moltes raons possibles per les quals el vostre iPhone no baixarà podcasts, de manera que us ajudarem a diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual teniu problemes.

La descàrrega de podcasts és senzilla

Heu baixat amb èxit un podcast al vostre iPhone i sabeu com baixar tots els episodis alhora. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per mostrar als vostres amics i familiars com descarregar podcasts al seu iPhone. Si teniu cap més pregunta sobre l’aplicació Podcasts, deixeu un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.