El meu iPhone segueix demanant la contrasenya del meu ID d'Apple! Aquí està la solució definitiva.

Mi Iphone Sigue Pidiendo La Contrase De Mi Id De AppleProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El teu iPhone et segueix demanant que ingressis teu ID d'Apple i no estàs segur de per què. No importa quantes vegades ho ingressis, el teu iPhone encara et demana la contrasenya del ID d'Apple. En aquest sentit, li mostraré què fer quan el teu iPhone segueix sol·licitant-la contrasenya del ID d'Apple .Reinicia el teu iPhone

Reiniciar el teu iPhone és el primer que has d'intentar quan el teu iPhone segueix demanant la contrasenya del ID d'Apple. El teu iPhone pot estar experimentant una falla de programari menor!somio que estic embarassada

Mantingues premut el botó d'encesa fins que aparegui lliscar per apagar si tens un iPhone 8 o un model d'iPhone anterior. Si tens un iPhone X o un model més nou, pressiona i manté pressionat simultàniament el botó lateral i qualsevol dels botons de volum fins que aparegui lliscar per apagar .En qualsevol cas, llisca la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone. Espera uns moments, després pressiona i mantingues premut el botó d'encesa o el botó lateral novament fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla per tornar a engegar el teu iPhone.

Assegura't que Totes les teves Aplicacions Estiguin Actualitzades

De vegades, quan una aplicació no pot descarregar-se o actualitzar-se, pot encallar en un cicle interminable de demanar la contrasenya del ID d'Apple. el teu iPhone sempre sol·licita la vostra identificació d'Apple quan instal·les noves aplicacions. El teu iPhone també et demanarà que ingressis la contrasenya del ID d'Apple cada vegada que s'actualitzi una aplicació, depenent de com estigui configurada la funció Temps d'ús .Primer, obre la Tenda d'aplicacions i toca la pestanya actualitzacions a la part inferior de la pantalla. Després, toca actualitzar tot en el costat dret de la pantalla. Això actualitzarà totes les teves aplicacions amb les noves actualitzacions disponibles.

actualitzar totes les aplicacions en iphone

A continuació, dirigeix-te a la pantalla d'inici del teu iPhone i busca aplicacions que diguin 'Esperant ...'. Aquestes són aplicacions que esperen ser instal·lades o actualitzades, el que podria fer que el teu iPhone segueixi sol·licitant el teu ID d'Apple.

l'iPhone fa hores que es carrega, però no s'encén

Si una aplicació diu 'Esperant ...', simplement toca la seva icona per començar el procés d'instal·lació o actualització. Consulta el nostre altre article per obtenir més informació sobre què fer amb les aplicacions encallades en espera .

Actualitza el teu iPhone

És possible que el teu iPhone segueixi demanant la contrasenya del ID d'Apple perquè està executant una versió desactualitzada d'iOS. Dirigeix-te a Configuració -> General -> Actualització de programari i verifica si hi ha una actualització de iOS disponible. toca Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització de iOS disponible al teu iPhone.

actualitzar iphone ais 12

Iniciar i Tancar Sessió amb ID d'Apple

Iniciar i tancar sessió amb el teu ID d'Apple és com reiniciar el teu iPhone, però per al teu ID d'Apple. Tancar la sessió i tornar a iniciar-la pot solucionar un problema tècnic que fa que el teu iPhone segueixi demanant la contrasenya del ID d'Apple.

Obre Ajustaments i toca el teu nom a la part superior de la pantalla. Desplaça't fins al final d'aquest menú i toca Tancar sessió . Si Cercar meu iPhone està activat, hauràs d'ingressar la contrasenya del ID d'Apple per apagar-lo.

Un cop hagis tancat sessió, pots tocar Inicia sessió en aquest mateix menú per tornar a iniciar sessió amb el teu ID d'Apple.

Apaga i Torneu a Encendre FaceTime i iMessage

FaceTime i iMessage són dues de les aplicacions més populars vinculades directament al teu ID d'Apple. Quan tinguis algun problema amb el teu ID d'Apple, apagar FaceTime i iMessage pot solucionar el problema.

Primer, apaguem FaceTime. Obre ajustaments i toca FaceTime . Després, toca l'interruptor al costat de FaceTime a la part superior de menú per apagar-lo. Espera un parell de segons, després toca l'interruptor per encendre FaceTime novament. És possible que hagis de tornar a ingressar el teu ID d'Apple i la contrasenya de l'ID d'Apple quan tornis a activar FaceTime.

com trucar des del número privat iphone

A continuació, s'apaga iMessage obrint ajustaments i tocant missatges . Després, toca l'interruptor al costat de iMessage a la part superior de la pantalla per apagar-lo. Toca l'interruptor novament per tornar a engegar iMessage. És possible que se't demani que tornis a ingressar el teu ID d'Apple i la contrasenya de lid d'Apple quan tornis a encendre iMessage.

Verificar l'Estat de el Servidor d'Apple

De vegades, experimentaràs problemes de ID d'Apple al teu iPhone quan els servidors d'Apple estiguin inactius. És possible que Apple estigui realitzant un manteniment de rutina o que els seus servidors estiguin experimentant un trànsit intens.

Consulta la pàgina Estat de servidor d'Apple i assegura't que hi hagi un punt verd al costat de la ID d'Apple. Si el punt al costat de la ID d'Apple no és verd, no ets l'únic que té problemes amb el teu ID d'Apple!

Quan els servidors no funcionen, només hi ha una cosa que pot fer - tenir paciència! Tornaran a activar-se en poc temps.

Restablir la contrasenya de La teva ID d'Apple

Canviar la contrasenya del ID d'Apple de vegades pot fer que superes un cicle interminable en què el teu iPhone et demana la contrasenya del ID d'Apple. Per restablir la configuració del teu ID d'Apple, obre ajustaments i toca el teu nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toca Contrasenya i seguretat -> canviar contrasenya . Se't demanarà que ingressis la contrasenya del teu iPhone i creus una nova contrasenya de l'ID d'Apple.

Posa el teu iPhone en Manera DFU

La restauració d'una actualització de firmware de dispositiu (Device Firmware Update: DFU) és el tipus més profund de restauració que pot realitzar al teu iPhone. Aquesta restauració esborra i recàrrega cada línia de codi al teu iPhone, el que ens permet eliminar la possibilitat d'un problema de programari.

Si el teu iPhone et segueix demanant la contrasenya del ID d'Apple després que hagis completat una restauració DFU, és probable que hi hagi un problema amb el teu ID d'Apple que només un empleat d'Apple pot solucionar.

recomano crear una còpia de seguretat d'iPhone abans de posar el teu iPhone en mode DFU. Una vegada que tinguis una còpia de seguretat, consulta el nostre altre article per aprendre com posar el teu iPhone en mode DFU .

l'iPhone 7 més no sona

Posa't en contacte amb el suport tècnic d'Apple

Alguns problemes de l'ID d'Apple són extremadament complexos i només els pot resoldre un empleat d'Apple. Dirigeix-te a la pàgina de suport d'Apple i fes clic a iPhone -> ID d'Apple i iCloud , On tindràs l'opció de programar una trucada amb un empleat d'Apple. També pots programar una cita a la Botiga Apple més propera i fer que tècnic revisi el teu ID d'Apple!

Deixa de Demanar la meva ID d'Apple!

Els problemes de l'ID d'Apple són complexos, frustrants i, de vegades, confusos, de manera que espero que aquest article t'hagi ajudat a solucionar el problema amb el teu iPhone. Si és així, comparteix-ho a les xarxes socials perquè la teva família, amics i seguidors sàpiguen què fer quan el seu iPhone segueixi sol·licitant-la contrasenya del seu ID d'Apple. No dubtis a fer-me qualsevol altra pregunta a la secció de comentaris!