El meu iPhone 'No es pot connectar a l'App Store'. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Cannot Connect App StoreProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

L'App Store no funciona al vostre iPhone i no esteu segur de per què. Hi ha una actualització o una aplicació nova allà mateix, però només està fora d’abast. En aquest article, ho faré us mostrarà què heu de fer quan el vostre iPhone 'no es pot connectar a l'App Store' i us ajudarà a solucionar definitivament el problema !Per què el meu iPhone no es pot connectar a l'App Store?

El vostre iPhone diu que 'no es pot connectar a l'App Store' perquè no està connectat a una xarxa Wi-Fi o de dades de telefonia mòbil, un problema de programari impedeix que l'App Store es carregui o els servidors de l'App Store no funcionin.Per diagnosticar la veritable raó per la qual el vostre iPhone té aquest problema, hem d'assegurar-nos que:la pantalla tàctil de l'iPhone 5 no funciona després de caure
  1. Esteu connectat a Wi-Fi o a una xarxa de dades mòbils.
  2. La vostra configuració us permet connectar-vos a l'App Store i instal·lar, actualitzar o comprar aplicacions.
  3. Els servidors de l’App Store estan en funcionament.

Si un o més d'aquests no funcionen, podria ser el motiu pel qual l'iPhone 'no es pot connectar a l'App Store'. Els passos següents tractaran cadascun dels tres punts anteriors i us ajudaran a resoldre possibles problemes de programari o maquinari.

El vostre iPhone està connectat a Wi-Fi o dades?

En primer lloc, assegureu-nos que el vostre iPhone estigui connectat a una xarxa Wi-Fi o de dades mòbils. Sense una connexió fiable, l’App Store no es carregarà al vostre iPhone.Comencem comprovant si el vostre iPhone està connectat a Wi-Fi. Anar a Configuració -> Wi-Fi i assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de Wi-Fi estigui en la posició d’encès. Sabreu que el Wi-Fi està activat quan el commutador és verd.

iphone 6 youtube no funciona

A sota del commutador, assegureu-vos que hi hagi una petita marca de selecció al costat del nom de la vostra xarxa Wi-Fi; si n'hi ha, sabreu que esteu connectat a la xarxa Wi-Fi.

Si la connexió Wi-Fi està activada però no hi ha cap marca de selecció al costat de cap xarxa, toqueu-la a sota Trieu una xarxa ... i introduïu la vostra contrasenya Wi-Fi si cal.

Si voleu utilitzar Cellular Data en lloc de Wi-Fi, també està bé. Anar a Configuració -> Mòbil i assegureu-vos que el commutador situat al costat de Dades mòbils a la part superior de la pantalla estigui activat.

Esborreu la memòria cau de l'App Store

Un dels meus trucs preferits que he d’utilitzar quan el meu iPhone no es pot connectar a l’App Store és esborrar la memòria cau de l’App Store.

el connector per a auriculars no funciona

Igual que altres aplicacions, l'App Store està gestionat per programari. Hi ha infinitat de línies de codi que indiquen a l’App Store com funcionar i què fer. Com us podeu imaginar, tot aquest programari triga una mica a respondre. Tanmateix, volem que aplicacions com l'App Store es carreguin a l'instant, de manera que els programes de programari utilitzen una 'memòria cau' per ajudar-los a funcionar més ràpidament.

Una 'memòria cau' és una col·lecció de fitxers d'ús freqüent que s'emmagatzemen de manera que, quan els feu servir, es carreguen més ràpidament que altres fitxers. Molts equips i programes diferents ho fan, des del navegador web fins a l'ordinador domèstic.

Malauradament, els fitxers emmagatzemats a la memòria cau de vegades es poden danyar o experimentar problemes. Si esborreu la memòria cau, l'App Store tindrà l'oportunitat de començar de nou amb un codi nou que no s'hagi guardat a la memòria cau.

En primer lloc, obriu l'App Store; no passa res si diu 'No es pot connectar a l'App Store'. A continuació, toqueu una de les cinc pestanyes deu vegades de forma ràpida per esborrar la memòria cau de l'App Store.

No veureu cap notificació en pantalla que digui que s'ha esborrat la memòria cau de l'App Store. Per tant, després de tocar una pestanya 10 vegades seguides, obriu el commutador d’aplicacions i tanqueu-lo de l’App Store. Si el vostre iPhone encara no es pot connectar a l'App Store després de tornar-lo a obrir, passeu al següent pas.

Consulteu la pàgina d'estat del sistema d'Apple

És possible que l’App Store no es carregui a l’iPhone perquè l’App Store tingui un problema. Tot i que és rara que l'App Store baixi, Apple té una pàgina web dedicada configurada perquè pugueu fer-ho comproveu l'estat de l'App Store i els seus altres serveis.

què fer quan l'iPhone no es carrega

L'App Store és el primer servei que apareix en aquesta pàgina. Si veieu un punt verd a l'esquerra de l'App Store, significa que el servei està en funcionament.

Resolució de problemes de programari més importants

Tot i que és improbable, és possible que l'iPhone 'no es pugui connectar a l'App Store' a causa d'un problema de programari més profund. Els fitxers de programari es poden corrompre, cosa que pot provocar diversos problemes.

Primer, proveu de restablir tots els paràmetres, cosa que restablirà els valors predeterminats de fàbrica de tot l’app de Configuració. Per fer el restabliment, obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . A continuació, toqueu Restableix tots els paràmetres quan aparegui l'alerta de confirmació.

Si restablir tots els paràmetres no funciona, també podeu provar-ho realitzant una restauració de DFU al vostre iPhone . Una restauració de DFU esborra i recarrega tot el codi del vostre iPhone, així que assegureu-vos de desar primer una còpia de seguretat de les vostres dades.

Possibles problemes de maquinari

En casos excepcionals, és possible que el vostre iPhone tingui un problema de maquinari. Hi ha una petita antena a l’iPhone que el connecta a les xarxes sense fils i als dispositius Bluetooth. Si últimament heu experimentat molts problemes amb la Wi-Fi i el Bluetooth , és possible que hagueu de reparar l'iPhone.

En primer lloc, potser voldreu provar-ho establir una cita a l'Apple Store local per veure si realment és necessària una reparació. Si el vostre iPhone necessita una reparació i està cobert per AppleCare +, Apple pot reparar-lo gratuïtament.

També us recomanem Pols , una empresa de reparació de telèfons intel·ligents que us enviarà directament un dels seus tècnics certificats que solucionarà el vostre iPhone in situ.

rosa de vers de la bíblia de sharon

No us podeu connectar a l'App Store? Cap problema!

Heu solucionat el problema amb l’App Store i ara podeu continuar baixant i instal·lant les vostres aplicacions preferides. La propera vegada que el vostre iPhone 'no es pugui connectar a l'App Store', sabreu exactament com solucionar el problema. Gràcies per llegir i no dubteu a deixar qualsevol altra pregunta que pugueu tenir a la secció de comentaris a continuació.