Com activar l'iPhone: la guia fàcil i ràpida.

How Turn Iphone

Si necessiteu ajuda per engegar l'iPhone, esteu al lloc adequat. L’activació d’un iPhone de vegades pot resultar complicat, sobretot si sou principiant o recentment heu actualitzat a un model nou. En aquest article, Et mostraré com activar un iPhone !

Com activar un iPhone

Hi ha algunes maneres diferents d’encendre un iPhone en funció del model que tingueu:  • iPhone SE i versions anteriors : Manteniu premut el botó d'engegada de la part superior de l'iPhone fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla.
  • iPhone juliol & 8 : Manteniu premut el botó d’engegada situat a la part dreta de l’iPhone fins que vegeu el logotip d’Apple flaix al centre de la pantalla.
  • iPhone X : Manteniu premut el botó lateral situat a la part dreta de l'iPhone fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla.

El meu botó d’alimentació o lateral està trencat.

Fins i tot si el botó d’engegada o el botó lateral estan trencats a l’iPhone, hi ha una manera d’encendre’l. El vostre iPhone està dissenyat per tornar a encendre’s quan el connecteu a una font d’alimentació, fins i tot quan no li queda bateria.Primer, connecteu l’iPhone a un carregador mitjançant un cable Lightning. Poc després, el logotip d'Apple parpellejarà a la pantalla i l'iPhone es tornarà a encendre.Si voleu reparar el vostre iPhone, consulteu el nostre article sobre com solucionar un botó d'encesa trencat o a botó lateral trencat .

El meu iPhone no s’encén.

Consulteu el nostre article si el vostre L'iPhone encara no funciona després d’haver premut i mantingut premut el botó d’engegada o el botó lateral. El programari o els components de càrrega del vostre iPhone podrien evitar que s’encengui.

Activació de l'iPhone: fàcil!

Ara ja sabeu com encendre un iPhone. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials amb els nous propietaris d’iPhone que coneixeu. Si teniu cap altra pregunta sobre l'iPhone, deixeu-les a la secció de comentaris a continuació.Tot el millor,
David L.