Com activar l'iPhone: la guia fàcil i ràpida.

How Turn IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Si necessiteu ajuda per engegar l'iPhone, esteu al lloc adequat. L’activació d’un iPhone de vegades pot resultar complicat, sobretot si sou principiant o recentment heu actualitzat a un model nou. En aquest article, Et mostraré com activar un iPhone !Com activar un iPhone

Hi ha algunes maneres diferents d’encendre un iPhone en funció del model que tingueu:l'iPhone no diu cap targeta SIM
  • iPhone SE i versions anteriors : Manteniu premut el botó d'engegada de la part superior de l'iPhone fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla.
  • iPhone juliol & 8 : Manteniu premut el botó d’engegada situat a la part dreta de l’iPhone fins que vegeu el logotip d’Apple flaix al centre de la pantalla.
  • iPhone X : Manteniu premut el botó lateral situat a la part dreta de l'iPhone fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla.

El meu botó d’alimentació o lateral està trencat.

Fins i tot si el botó d’engegada o el botó lateral estan trencats a l’iPhone, hi ha una manera d’encendre’l. El vostre iPhone està dissenyat per tornar a encendre’s quan el connecteu a una font d’alimentació, fins i tot quan no li queda bateria.Primer, connecteu l’iPhone a un carregador mitjançant un cable Lightning. Poc després, el logotip d'Apple parpellejarà a la pantalla i l'iPhone es tornarà a encendre.

Si voleu reparar el vostre iPhone, consulteu el nostre article sobre com solucionar un botó d'encesa trencat o a botó lateral trencat .

iTunes no reconeix l'iPhone 7

El meu iPhone no s’encén.

Consulteu el nostre article si el vostre L'iPhone encara no funciona després d’haver premut i mantingut premut el botó d’engegada o el botó lateral. El programari o els components de càrrega del vostre iPhone podrien evitar que s’encengui.Activació de l'iPhone: fàcil!

Ara ja sabeu com encendre un iPhone. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials amb els nous propietaris d’iPhone que coneixeu. Si teniu cap altra pregunta sobre l'iPhone, deixeu-les a la secció de comentaris a continuació.

per què el meu iPhone 5 mor tan de pressa?

Tot el millor,
David L.