Per què el meu iPhone va directament al missatge de veu? Aquí teniu la solució.

Why Does My Iphone Go Straight VoicemailProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Els vostres amics intenten trucar-vos, però no poden aconseguir-ho. Els seus iPhones sonen quan truques ells , doncs, per què el vostre no? En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone passa directament a la bústia de veu quan algú truca i com solucionar el problema per bé.Per què el meu iPhone va directament al missatge de veu quan algú truca?

L'iPhone es dirigeix ​​directament al correu de veu perquè l'iPhone no té cap servei, No molestar està activat o hi ha disponible una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil. A continuació, us ajudarem a identificar i solucionar el problema real.què és un intercessor profètic

Els 7 motius pels quals els iPhones van directament al correu de veu

Hi ha tres raons principals per les quals els iPhones van directament a la bústia de veu i gairebé tothom ja coneix la primera. Estic disposat a apostar que les vostres trucades aniran directament a la bústia de veu pel motiu número 2 o número 3.Sense servei / mode avió

Quan el vostre iPhone està massa lluny per connectar-se a les torres de telefonia mòbil o quan està tallat del món exterior amb el mode avió, totes les trucades passen directament al correu de veu perquè el vostre iPhone no està connectat a la xarxa cel·lular.

No molestar

Quan el vostre iPhone està bloquejat (la pantalla està apagada), No molesteu silencia totes les trucades entrants, les notificacions de missatges de text i les alertes del vostre iPhone. A diferència del mode silenciós, No molestar envia les trucades entrants directament al correu de veu.Com puc saber si està activat No molestar?

Mireu a l'extrem superior dret de l'iPhone, a l'esquerra de la icona de la bateria. Si veieu una mitja lluna, l'opció No molestar està activada.

Com puc desactivar No molestar?

La forma més ràpida d’activar No molestar es troba al Centre de control. Per obrir el Centre de control, feu servir el dit per lliscar cap amunt des de la part inferior de la pantalla de l'iPhone. Cerqueu la icona de mitja lluna i toqueu-la amb el dit per desactivar No molesteu.

També podeu desactivar No molesteu a l'aplicació Configuració anant a Configuració -> No molesteu . Toqueu el commutador a la dreta de No molestar per desactivar No molestar.

Com es va activar No molestar en primer lloc?

Obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu No molestar . És Programat encès? Si és així, l’iPhone activarà i desactivarà automàticament No molestis quan vagis a dormir.

No molesteu mentre conduïu

Una nova característica introduïda amb iOS 11 anomenada No molesteu mentre conduïu pot activar-se automàticament quan el vostre iPhone detecta que aneu amb cotxe.

Per desactivar No molestar mentre condueix, primer haureu d’afegir No molestar mentre conduïu al Centre de control anant a Configuració -> Centre de control -> Personalitzar els controls i toqueu el botó signe més verd a la part esquerra de No molesteu mentre conduïu.

l'iPhone no pot trobar impressora

A continuació, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla per obrir el Centre de control i toqueu el botó No molesteu mentre conduïu icona.

Anunciar trucades

Alguns lectors han informat d'una nova solució que va aparèixer en una versió recent d'iOS: Canviar anunciar trucades a Sempre. Anar a Configuració -> Telèfon -> Anunciar trucades , aixeta Sempre , i proveu-ho.

Cerqueu una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil

Si les trucades es dirigeixen directament a la bústia de veu, potser haureu d’actualitzar la configuració de l’operador de telefonia mòbil al vostre iPhone. La configuració de l’operador de telefonia mòbil permet que el vostre iPhone es connecti a la xarxa sense fils del vostre operador de telefonia mòbil.

Si la configuració de l’operador de telefonia mòbil de l’iPhone no està actualitzada, és possible que tingui problemes per connectar-se a la xarxa de l’operador de telefonia mòbil, cosa que pot provocar que les trucades entrants passin directament al vostre correu de veu.

Per comprovar si hi ha un Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil , obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu General -> Quant a . Si hi ha disponible una actualització de la configuració de l’operador, apareixerà una alerta a la pantalla de l’iPhone que diu: Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil “. Si apareix aquesta alerta al vostre iPhone, toqueu Actualització .

Desactiva el silenci de les trucades desconegudes

Silencia les trucades desconegudes enviarà trucades telefòniques des de números desconeguts directament a la bústia de veu. La trucada apareixerà al fitxer Recents a Telèfon, tot i que va directament al correu de veu.

Obriu Configuració i toqueu Telèfon . Apagueu l'interruptor situat al costat Silenci desconegut Trucants per desactivar aquesta configuració.

Poseu-vos en contacte amb el vostre operador

És possible que hagueu de posar-vos en contacte amb el vostre operador de telefonia mòbil per obtenir un problema amb el servei de trucades perdudes o perdudes. Si esdevé una incidència habitual que no es soluciona en cap dels passos de resolució de problemes d’aquest article, potser haureu de posar-vos en contacte amb el vostre proveïdor per veure si hi ha problemes coneguts o si cal fer una actualització de la torre final.

problemes amb la pantalla tàctil de l'iPhone 5

Números de contacte d’assistència de l’operador de telefonia mòbil

  • Verizon: 1-800-922-0204
  • Sprint: 1-888-211-4727
  • AT&T: 1-800-331-0500
  • T-Mobile: 1-877-746-0909

És hora de canviar d'operador sense fils?

Si esteu fart dels problemes constants del vostre operador de telefonia mòbil, és possible que vulgueu canviar. Sovint estalvieu molts diners quan ho feu. Consulteu l'eina de UpPhone per compareu els plans del mòbil de tots els operadors de telefonia mòbil dels Estats Units.

Has tornat a la graella

El vostre iPhone torna a sonar i les vostres trucades no passaran directament al correu de veu. No molestar és una característica que resulta útil quan dormiu, però pot causar mals de cap greus si no el sabeu utilitzar. Deseu els vostres amics i familiars amb mals de cap compartint aquest article a les xarxes socials perquè també puguin saber per què el seu iPhone passa directament a la bústia de veu.

Gràcies per llegir i recordeu de pagar-ho endavant,
David P.