Emmagatzematge iCloud complet? No pagueu mai més la còpia de seguretat d'iCloud.

Icloud Storage Full Never Pay

L’emmagatzematge d’iCloud és una de les funcions més mal utilitzades i mal enteses de l’iPhone. M’encanten els productes d’Apple, però no hi ha cap altra manera de dir-ho: en la majoria dels casos, no és necessari comprar iCloud Storage no ho hauríeu de pagar mai . En el 99% dels casos, no cal que pagueu diners extra per fer una còpia de seguretat total del vostre iPhone i iPad . Us explicaré el motiu real per què el vostre emmagatzematge d’iCloud està ple , per què el vostre iPhone no fa còpies de seguretat a iCloud des de fa setmanes , i com solucionar la còpia de seguretat d'iCloud per bé.

La majoria de la gent no creu que sigui possible, però deixeu-me clar: després de llegir aquest article, entendreu com fer-ho fes una còpia de seguretat de l'iPhone, l'iPad i les fotos a iCloud sense pagar per l'emmagatzematge d'iCloud .Si heu vist missatges com 'Aquest iPhone no s'ha fet una còpia de seguretat durant setmanes', 'No es pot fer una còpia de seguretat de l'iPhone perquè no hi ha prou emmagatzematge d'iCloud disponible' o 'No hi ha prou emmagatzematge', no us preocupeu. Ja no s’acabaran de llegir aquest article.Originalment vaig escriure aquesta publicació després que molta gent va demanar ajuda amb iCloud després de llegir la meva publicació viral Durada de la bateria de l'iPhone . Durant els 18 mesos des que el vaig publicar, Apple ha canviat el nom i ha canviat de lloc a totes les funcions que he comentat en aquest article, de manera que la reescric des del principi.Emmagatzematge iCloud i iCloud Drive i Backup iCloud i Biblioteca fotogràfica iCloud, Oh My! (Sí, n'hi ha massa)

No es pot entendre la solució d’aquest problema sense entendre els jugadors del joc, així que hem de començar per aquí. Si estàs confós, estàs just on hauries d’estar. Agafem-los un per un:

Emmagatzematge iCloud

L’emmagatzematge d’iCloud és la quantitat total d’espai d’emmagatzematge disponible a iCloud. És el que pagues. Tothom rep 5 GB (gigabytes) de franc. Podeu actualitzar l’emmagatzematge a 50 GB, 200 GB o 1 TB (1 terabyte és de 1000 gigabytes) i les quotes mensuals no són massa dolentes, però sí innecessari . Ara solucionem un problema que cada vegada serà més car amb el temps.

Un cop l'emmagatzematge d'iCloud estigui ple, l'iPhone deixarà de fer còpies de seguretat a iCloud fins que no compreu espai d'emmagatzematge addicional o bé allibereu espai d'emmagatzematge a iCloud.per què el peix és un símbol del cristianisme?

Còpia de seguretat d'iCloud

La còpia de seguretat d'iCloud és una funció per a iPhones, iPads i iPods que fa una còpia de seguretat de tot el dispositiu a iCloud, per si passa alguna cosa desafortunada. Definitivament, heu d’utilitzar la còpia de seguretat d’iCloud. Tant si es tracta d’un telèfon sanitari com si el deixeu al terrat del cotxe, els iPhones porten vides perilloses i hauríeu de fer-ho sempre tenir una còpia de seguretat.

Les còpies de seguretat d’iCloud compten amb el vostre emmagatzematge d’iCloud disponible. (Veureu per què ho dic en un minut.)

iCloud Drive

iCloud Drive és una característica més recent que permet a les aplicacions de Mac, iPhone i iPad sincronitzar fitxers mitjançant iCloud. És com Dropbox o Google Drive, però està més integrat al programari d’Apple perquè Apple l’ha creat. iCloud Drive comparteix fitxers, com ara documents i preferències d'usuari, que no són tan grans per començar, de manera que, en la majoria dels casos, no afecta gaire l'emmagatzematge total d'iCloud.

Els fitxers de l’iCloud Drive compten amb el vostre emmagatzematge de l’iCloud disponible.

Biblioteca fotogràfica iCloud

La Biblioteca fotogràfica iCloud penja i emmagatzema totes les fotos i els vídeos a iCloud perquè hi pugueu accedir des de tots els vostres dispositius. Hi ha algunes diferències importants entre iCloud Photo Library i iCloud Backup que heu d’entendre abans de continuar.

Tots els vostres dispositius poden accedir i veure fotos individuals que s’emmagatzemen a la biblioteca de fotos de l’iCloud. La còpia de seguretat d'iCloud és diferent: no podeu veure fitxers ni fotos individuals a la còpia de seguretat d'iCloud, encara que les fotos formin part de la còpia de seguretat. Les còpies de seguretat d’iCloud són un gran fitxer que restaura tot l’iPhone: no hi ha manera d’accedir a fitxers individuals.

Si utilitzeu iCloud Photo Library i iCloud Backup, podríeu pagar per fer una còpia de seguretat de les mateixes fotos dues vegades: una vegada a la iCloud Photo Library, una vegada a la iCloud Backup.

Les fotos i els vídeos de la biblioteca de fotos de l’iCloud compten amb l’emmagatzematge de l’iCloud disponible.

My Photo Stream (Sí, n’afegim un altre)

My Photo Stream penja totes les teves fotos noves i les envia a tots els teus dispositius. Sembla una mica com la biblioteca de fotos de l’iCloud, oi? Però hi ha una petita diferència:

Fotos a My Photo Stream no compta amb l’emmagatzematge d’iCloud disponible.

Esteu en camí cap a la solució, però és important entendre les diferències clau entre l’iCloud Photo Library i My Photo Stream abans d’endinsar-vos en la solució real. A la pàgina següent, explicaré per què l’emmagatzematge d’iCloud sempre està ple.

Pàgines (1 de 3):